Şimdi Ara

ASKERLİK DURUM BELGESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben istanbul ünv. 2.sınıfta okuyorum yaş 20 bir işe gircektim askerlik durum belgesi istediler bende gittim bakırköy askerlik şubesine yoklama kaçağısın dediler yani okul tecil ettirmemiş ben şimdi okuldan ek-c2 ( yada ek-g) belgesini alıp benim köyde bağlı olduğum askerlik şubesine mi vericem yoksa bakırköyde ki askerlik şubesine mi verim o belgeyi verince direk tecil ediyolar mı ? Bilen varsa Allah rızası için söylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: go123

Beyler ben istanbul ünv. 2.sınıfta okuyorum yaş 20 bir işe gircektim askerlik durum belgesi istediler bende gittim bakırköy askerlik şubesine yoklama kaçağısın dediler yani okul tecil ettirmemiş ben şimdi okuldan ek-c2 ( yada ek-g) belgesini alıp benim köyde bağlı olduğum askerlik şubesine mi vericem yoksa bakırköyde ki askerlik şubesine mi verim o belgeyi verince direk tecil ediyolar mı ? Bilen varsa Allah rızası için söylesin

bakır köydekıne vercen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

Beyler ben istanbul ünv. 2.sınıfta okuyorum yaş 20 bir işe gircektim askerlik durum belgesi istediler bende gittim bakırköy askerlik şubesine yoklama kaçağısın dediler yani okul tecil ettirmemiş ben şimdi okuldan ek-c2 ( yada ek-g) belgesini alıp benim köyde bağlı olduğum askerlik şubesine mi vericem yoksa bakırköyde ki askerlik şubesine mi verim o belgeyi verince direk tecil ediyolar mı ? Bilen varsa Allah rızası için söylesin

bakır köydekıne vercen

direk tecil ediliyomu tecil belgesi verirler mi
  • direk sivas temeltepe
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

direk sivas temeltepe

Baboş olmadı be
  • ek c2'yi kendi kütüğünün bulundugu şubeye yollaman gerekir diye biliyorum. normal tecil işlemi her yerden oluyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

ek c2'yi kendi kütüğünün bulundugu şubeye yollaman gerekir diye biliyorum. normal tecil işlemi her yerden oluyor ama.

önce ek c2 yi faxla kütüğümün olduğu yere yollycam sonra bakırköyden tecil yaptırcam tecil için belge gerekmiyo dimi ayriyeten
  • up
  • quote:

quote:

ek c2'yi kendi kütüğünün bulundugu şubeye yollaman gerekir diye biliyorum. normal tecil işlemi her yerden oluyor ama.

önce ek c2 yi faxla kütüğümün olduğu yere yollycam sonra bakırköyden tecil yaptırcam tecil için belge gerekmiyo dimi ayriyeten

arkadas en yakın asker subesıne gıdıosunn tecıl edıcem dıosun gereklı evraklar dolduruyorsun muayeneye gonderıorlar askerı hastaneye ordan alıyorsun belgelerı gerı donuyorsun subeye teslım edıyosun muayene sonuclarını teslım ettıgınde sana askerlık durum belgesı felan verıyo
    sonra 1 ay ıcınde kütük subeden 2 evrak gelıyo bırını ımzalayıp aldım dıe gerı gonderıorsun postayla bu kadar

• quote:

quote:

zaten üniversite okuyosun ayrıyetten tecil yapılmaz, okul erteleyecek askerliğini, sen kütüğünün bulunduğu şubeyle haberleşirsin, işlemleri bitince gidip belgeni alırsın bakırköy'den.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.