Beyler ben istanbul ünv. 2.sınıfta okuyorum yaş 20 bir işe gircektim askerlik durum belgesi istediler bende gittim bakırköy askerlik şubesine yoklama kaçağısın dediler yani okul tecil ettirmemiş ben şimdi okuldan ek-c2 ( yada ek-g) belgesini alıp benim köyde bağlı olduğum askerlik şubesine mi vericem yoksa bakırköyde ki askerlik şubesine mi verim o belgeyi verince direk tecil ediyolar mı ? Bilen varsa Allah rızası için söylesin
quote:
Orijinalden alıntı: go123
Beyler ben istanbul ünv. 2.sınıfta okuyorum yaş 20 bir işe gircektim askerlik durum belgesi istediler bende gittim bakırköy askerlik şubesine yoklama kaçağısın dediler yani okul tecil ettirmemiş ben şimdi okuldan ek-c2 ( yada ek-g) belgesini alıp benim köyde bağlı olduğum askerlik şubesine mi vericem yoksa bakırköyde ki askerlik şubesine mi verim o belgeyi verince direk tecil ediyolar mı ? Bilen varsa Allah rızası için söylesin
bakır köydekıne vercen
quote:
Orijinalden alıntı: Apalapucia
quote:
bakır köydekıne vercen
direk tecil ediliyomu tecil belgesi verirler mi
direk sivas temeltepe
quote:
Orijinalden alıntı: elbiskuha
direk sivas temeltepe
Baboş olmadı be
ek c2'yi kendi kütüğünün bulundugu şubeye yollaman gerekir diye biliyorum. normal tecil işlemi her yerden oluyor ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Last Later
ek c2'yi kendi kütüğünün bulundugu şubeye yollaman gerekir diye biliyorum. normal tecil işlemi her yerden oluyor ama.
önce ek c2 yi faxla kütüğümün olduğu yere yollycam sonra bakırköyden tecil yaptırcam tecil için belge gerekmiyo dimi ayriyeten
up
quote:
quote:
önce ek c2 yi faxla kütüğümün olduğu yere yollycam sonra bakırköyden tecil yaptırcam tecil için belge gerekmiyo dimi ayriyeten
arkadas en yakın asker subesıne gıdıosunn tecıl edıcem dıosun gereklı evraklar dolduruyorsun muayeneye gonderıorlar askerı hastaneye ordan alıyorsun belgelerı gerı donuyorsun subeye teslım edıyosun muayene sonuclarını teslım ettıgınde sana askerlık durum belgesı felan verıyo sonra 1 ay ıcınde kütük subeden 2 evrak gelıyo bırını ımzalayıp aldım dıe gerı gonderıorsun postayla bu kadar
quote:
quote:
zaten üniversite okuyosun ayrıyetten tecil yapılmaz, okul erteleyecek askerliğini, sen kütüğünün bulunduğu şubeyle haberleşirsin, işlemleri bitince gidip belgeni alırsın bakırköy'den.
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme