Şimdi Ara

ASKERLIK DURUM BELGESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler askerlik durum belgesini herhangi bir askeriyeden alabilir miyim yoksa nufusa kayitli oldugum yerden mi alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkametin nereye bağlıysa oranın askerlik şubesinden alıyorsun

• kaç doğumlusun
  • SVET S kullanıcısına yanıt
    98

• Ben 97 liyim okulun sitesinde askerlikle ilgili belge istemiyolar. Ben yinede götüreyim mi? Bilgisi olan yazarsa iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik durum belgesini 94 ve daha aşağısındaysan götürüyormuşsun arkadaşım söylemişti üniversitenizi arayıp sorun.
  • E-devletten alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BoraT5 B kullanıcısına yanıt
    emin misin hocam, geçerli oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

emin misin hocam, geçerli oluyor mu

1987 ve öncesi için askerlik durum belgesi gerekiyor. 1998 doğumluysanız kayıt sırasında onlar üniversitede sistem üzerinden sorgulama yapacak, olurda bi sorun olup sizin durumunuz sistemde gözükmez ise sizden de askerlik durum belgesi istiyorlar.

E-devletten alınan belge olur sanırım ama içinize sinmesi açısından askerlik şubesinden alsanız daha iyi olabilir

https://www.turkiye.gov.tr/askerlik-durum-belgesi-sorgulama

e-devletten aldığınız belge sadece o gün için geçerliymiş, yani kayıt olacağınız tarihte almalısınız belgeyi e-devletten.

Hocam 97 doğumluyum ben evime yoklama kağıdı geldi ama on kayitta ben askerlik durumu soruyordu onu daha yaşı gelmemiş olarak işaretledim çünkü diğerleri hiç uymuyor du tescil bitirmiş muaf gibi seçenekler vardı hangisini işaretlemeliydim

• quote:

Orijinalden alıntı: MezunDoktor

Hocam 97 doğumluyum ben evime yoklama kağıdı geldi ama on kayitta ben askerlik durumu soruyordu onu daha yaşı gelmemiş olarak işaretledim çünkü diğerleri hiç uymuyor du tescil bitirmiş muaf gibi seçenekler vardı hangisini işaretlemeliydim

Doğru işaretlemişsiniz
    Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.