Bildirim
askerlik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bedelli gidecekseniz 22 ocakta açıklandı. Şubat ayında gidecekseniz demek.
6 ay er veya 12 ay yedek, gidecekseniz 29 ocakta sınıflandırma sonuçları açıklanacak. 5 şubat, 5 mart veya 2 nisandan birine gideceksiniz (haftaya açıklanacak).www.msb.gov.tr
Şubat 2026 Sınıflandırma Dönemi Duyurusu MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığıhttps://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/3283a420e2b847fbbc91eb1ee06eb8f6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
2025te bedelliye başvurmadıysanız haftaya 29 ocakta belli olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
30 Kasım'dan önce mi yoklamanızı yaptırdınız?
tam net hatırlayamıyorum resim doğrulanmamıştı onu onayladım tam net tarihi görebileceğim yer var mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yoklamanızı hangi tarihte yaptığını hatırlamıyor musun? Daha doğrusu yoklama yaptırdın mı?
yoklama yaptırdım evet ancak üzerinden zaman geçtiği için net bir tarih veremiyorum
Üzerinden en fazla 2-3 ay geçmiştir. Eğer 30 Kasım'dan önce yaptıysan seni şubat celbine atmıştır.
30 kasımdan önce diye hatırlıyorum
şimdi buldum fotoğrafım onaylanmamıştı 12 eylül 2025 tarihinde askeri şubeye gidip onu yaptım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler