Şimdi Ara

Askerliğin düşmesiyle askere gitmek-celp dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba askerligin düşmesi ile mevcut tecili bozdurup askere gidecem ön lisans mezunuyum 6 ay yapıp gelecem yedek astsubaylığa kalmıcam bunu kendimiz mi seçiyoruz öncelikle yani 6 ay yapıp gelmeyi 2. Olarak bu senenin son celbi kasım ayı başvurusuda ağustos sonuna kadar şimdi gidip tecili bozdursam kasımı mı beklerim yoksa celp dönemleri arttımı hemen çağırırlar mı. 3. Olarak aöf açık öğretim okuyorum önce büroya gidip okulu mu dondurmam gerekiyo başvuruyu nasıl yaparım kışa doğru gitmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecilini bozdurabilirsin.
    Kasımda gidersin.
    6 ay istersen 6 ay gidersin.
    Askerlik şubesine gitmen yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ersin5423 E kullanıcısına yanıt
    Okulla ilişkiyi kesmek gerekir mi önce öğrenxi görünüyorum çünkü. 1 2 kişiden duydum şimdi bozarsan 1 2 ay içinde alırlar diye de bilemedim

• Okulla ilişkiyi kesmene gerek yok asker kaçağı olmadığın için seni şimdi yollayamazlar bir sonra ki celp dönemine alırlar şuan görünen bir sonra ki celp dönemi kasımda

Ağustos ortası gibi dilekçemi versem kasımda giderim değilmi

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    31 ağustos a kadar başvurabilirsiniz

Çok teşekkür ederim

• Yarın şubeye gidip tecili bozdurcam randevu almaya gerek varmı gitsem direk halledilir mi ankara Mamak şube

• Bugun askerlik şubesine gittim tecil bozdurup askere gitmek için burda işlem yok e devletten yoklamaya girip doldurcaksın sonrada aile hekimine gitceksin tamamdır dediler. Formu doldurdum fakat celp dönemi kısmında 2020 kasım ayı yazıyo başka bişeyde seçilmiyo ben bu sene kasımda gitmek istiyorum nasıl yapacaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.