Şimdi Ara

Askerliği kısa dönem yapmak için üniversite okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler 2 yıllık üniversite askerliğe etki etmiyor biliyosunuz cevremdeki ve stajdaki herkes 4 yıllık kazan askeligi kısa dönem yaparsın diyor şimdi okuduğun bölümün üniversitenin önemi yok mu hiç sadece askerliği kısa dönem yapmak için mi 4 yillik okuyor herkes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay için 2 yıl okunur mu?

• Ne alakası var la bu kadar okuyan askerlik için mi okuyor

• Valla yaptığın yere bağlı üstlerden biri sana takar o 6 ay cehennem olur .

• Bu devirde babadan kalma sağlam bi işin yoksa 4yıllık üni okumak şarttır. Askerlik de bunun en güzel getirisidir.
  • Okunur tabi manyağa bak
  • Askerlik için üniversite okuyanı da ilk kez görüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay askerliği bırak 1 ay Bile yapmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Askerlik için üniversite okuyanı da ilk kez görüyorum

Konuyu okumadıgın belli oluyo

• 4 yillik oku bende elimde olsa askere gitmem

• arada çok fark var kısa dönem askerlere bakış açısı farklı oluyor çünkü uzun dönem askerlik yapan öyle insanlar varki onlarla aynı seviyede askerlik yaptığına pişman olabilirsin. alt devre üst devre muhabbetinide görmezsin 6 ayını yapar gidersin 12 ay cidden çok uzun askerlik için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Named

4 yillik oku bende elimde olsa askere gitmem

Zaten 4 yıllık okuyacağım zaten öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bu ülkede üniversite mezunu olsan bile adam gibi bir hayatın olacağının garantisi yok hangi üniden mezun olursak olalım adam gibi iş bulmak zor torpil lazım bari askerliği kısaltmada yarasın 4 yıllık

• Askerden yeni geldim.Kısa dönem yaptım.Aklın varsa 4 yıllık üniversite oku kısa dönem yap.Uzun dönemleri çok eziyorlar.
  • uzun donemler cop toplarken sendöe onlarin baslarinda durursun, uzun donemler ust deveri kogusa su basip cektirirken sende onlari izlersin onlar yardirir sende baslarinda durursun kisacasi sirf askerlik icin okunur bence 6 ay yapmak var birde 12 askere gidince anlarsin 1 gunun degerini, safak 59 ,93/2 tetip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 21 Şubat 2014; 10:18:29 >
  • Tamam arkadaşlar ama aklıma takılan şey şu benim bide benim bildiğim üniversite iyi bir iş için okunur ama şuan görüyorum ki çoğu insanlar askerliği kısa dönem yapmak için okuyor bu benim garibime gidiyor

• AÖF'te 4 yıllık bir bölüm bitirince de kısa dönem askerlik yapıyorsun. Üniversiteye göre şartlar çok daha kolaydır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

AÖF'te 4 yıllık bir bölüm bitirince de kısa dönem askerlik yapıyorsun. Üniversiteye göre şartlar çok daha kolaydır.

2 yıllıkl bilgisayar programcılığı okuyorum bu sene mezun olacağım inş açık öğretim devam en azından askerlik için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.