Şimdi Ara

Askerlerimiz için dua edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah korusun bizi korumak vatanimizi korumak icin canini ortaya koyan askerlerimizi polislerimizi guvenlik guclerimizi sabir guc kuvvet saglik versin
    Kotulere firsatlar vermesin islah etsin islah olmayacaklarsa kimselere zarar vermeden uzmeden yuvalari dagitmadan sevenleri ayirmadan ana babalara evlat acisi yasatmadan insanlara masumlara zarar vermeden kendi kotuluklerini kendi baslarina versin
    Amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amin
  • Ne oluyor bu cografyada anlamıyorum, kan hiç durmuyor.
    Allah yardımcıları olsun askerin Polisin

• Ülke büyük bir çamurda Ekonomi berbat halde ki yarın borsa açılınca halini görün ortalığın doğuda pusular bölücülük dış politika herkesle düşman içerde baskı benim istediğim olur denmesi.Sonuç ki yeni doğan çocuklara üzülüyorum berbat bir ülkede doğacaklar elin finlandiyalısı norveçlisi çöp yok yakıcak elektrik için kömür kullanıcaz aman tanrım olurken derdi bizim dertlerimiz bitmiyor.

Ve işin kötü yanı kutuplaşma sonucu ülke bölündü yakın zamandada devamı sokakta kürt bu dövelim,türk bu dövelime dönücektir ki demin forumda gördüm kürt dövmek için emanetin var mı mavi donun var mı diye konu açmış birileri.

Çözüm ya kandile girilecek yurtta ev ev taranıcak bölücüler yakalanıcak özel yeni bir hapishane kurulacak öcalan gibi sayıları binleri milyonları bulucak insanlar buralara tıkılacak veya sınırdışı edilecek

ikinci imkansız yakınlıkta barış olucak ve konu kapatılacak ki bunun gerçeklesmesi için peygamberin çıkagelmesi gerekir.

3.ise ekşi sözlükte bazıları yazmış biz anlaşamıyoruz kardeşim sizinle alın diyarbakırı hakkariyi şırnağı takıldığınız yerleri sizin arayada duvar çekiyoruz burdaki bağımsızlık niyetli insanlarıda size yolluyoruz benim seninle işim yok sınır kapım yok benim ülkeme gelemezsin orada kendine medeniyet kur denilmesi her ne kadar etik olmasada eğer 20lik fidanlar şehit olmuyacaksa ve çözüm buysa bu bile tercih edilebilir dağlık çorak hiçbir halta yaramayan gelişmemiş o bölgeleri alıp başlarına çalsınlar ama emin olun bu son senaryoda belli süre sonra Türkler biz pişmanız hadi bizi geri alın tekrar birleşelim kafası yine geliceklerdir.Adamlarda kültür diye birşey yok.

Son olarak askerimiz umarım bunları en ufak zararla geçirir yaralılar hemen şifa kazanır.Şehit sayısını vermemesi genelkurmayın ya birilerinin işi... yada çok fazla şehit var ne yazık ki

• borsada 20b tl zararım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha açılmadı borsa , ayrıca kaç paran var da 20bin zarar ettin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Daha açılmadı borsa , ayrıca kaç paran var da 20bin zarar ettin ?

80b geçen seneden beri bekliyorum.
    bu arada neden eksi gelmiş ? biri borsalardan konuşmuş üstte bende 20b zararım var yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek için okunacak dua varmı
    12 yıl önce açıldı
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 2bin lirayı 3bin yaptım. Doğru oynamayı bilmiyorsun demekki.

• quote:

Ben de 2bin lirayı 3bin yaptım. Doğru oynamayı bilmiyorsun demekki.

yoo ondan önce 30b parayı 55b yapmıştım

• Ben de borsaya girmeyi düşünüyorum biraz tüyo verin.
  • Niye bu sene kaybettin o halde ?
    Hangilerini kullanıyorsun?

• quote:

Niye bu sene kaybettin o halde ?
    Hangilerini kullanıyorsun?

forexe gireceğim de tırsıyorum şu anlık bist100 deyim

• Ulan yaziklar olsun sehit vermisiz cocuklar babasiz kalmis ocaklara ates düsmüş o şehitlerimiz hepsi hayalleri vardi gencecik yaşta . siz burada kicinizi yayin borsa forex kumar yapin ...

Hasssss... Benim konusasim gelmiyo dusundukce siz burada 50b 20b forex dorex borsa kumar

Hasss....

• Duaya gerek yok 400 milletvekilinin çıkartılmasına destek vermeyin, kemiklerini sızlatmayın yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.