Şimdi Ara

Askeri Pilotluk-Düztabanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ben Pilot olmak istiyorum[Askeri],ders konusunda hiçbir sıkıntım yok.Fakat fizikselde kötü bi durum var.Düztaban[mışım].Böyle söylememin nedeni düztabanlığın nasıl bir şey olduğunu bilmemem.Birçok video izledim,birçok forum dolaştım,çıkardığım sonuç şu,düztaban olanların bacakları çok agrıyormuş.Ama benim ayagım ve bacaklarım hiç agrımıyor,yani düz tabanlığın bende hiç bir etkisi yok.Veya bilmiyorum.Dogal olarak tabi çok yürüyünce ve koşunca bacaklarım hafif agrıyor.Ve daha birkaç gün önce oldu,okulda 5-6 saat ayakta durdum,koştum,yürüdüm çok çok az oturdum diyebilirim.Ve bacaklarım son derslere dogru agrımaya başladı hafif bir şekilde.Bu durum Pilot olmama engel olur mu,bilmiyorum ama tekrar belirteyim,bacaklarımda düztabanlığın etkisini yok.Ve Askeri Pilot olmak istiyorum.Sivil Pilotluğa pek önem vermiyorum...

• Düz taban olunca direk ekliyolar benim bildiğim olmasanda eliyolar sonuçta eleniyosun
    En iyisi sağlık yönetmeliğine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 23 Aralık 2013; 20:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık muayenesinde tespit edelirse direk elenirsin kosmana engel olmuyorsa ümidini yitirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 23 Aralık 2013; 22:06:58 >
  • mrb.
    askeri pilotlar hava harp okulundan mezun olurlar.
    bunun için önce hho'nu başarı ile bitirmen gerekir.
    ancak daha sonra izmir çiğli de pilotaj eğitimi vardır ve burayı başarı ile bitirmek oldukça zordur.
    ve başlayanların yarısından daha azı buradan pilot olarak mezun olurlar.
    şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sırf askeri pilot olmak için hho' na girilmez yani tek amacın bu ise hho'ya girmek doğru olmaz.
    baştan yer sınıfında görev yapma ihtimalini de kabul etmek gerekir.
  • Arkadaşlar dediğim gibi düz tabanlık bende Sanırım var.Tam olarak bilmiyorum.Düz tabanlık nasıl bir şey onuda tam bilmiyorum.Kısa süre içinde doktora gideceğim,düz tabanlık var derse şaşırmayacağım,ama belirtmek isterim ki,bacaklarımda herhangi bir düz tabanlık etkisi yok.Dogal olarak uzun süre yürüyüp koşunca agrıyor,ama hafif bir şekilde.İnşallah beni ve benim gibi Pilot olmak isteyenleri elemezler,askerliğe tam olarak düz taban olanları bile alıyorlarmış,Pilotlukta da [Askeri] askerlikteki gibi eğitimler var.Dediğim gibi bacaklarım da bir sorun yok.Fakat Doktorlar düz tabansın,demişlerdi daha yıllar önce.Bilmiyorum,hatırladığıma göre çok küçükken düz taban ayakkabıları almıştık bana.Ondan sonra daha da bu konu için doktora gitmedim.Ama kısa sürede tekrar gitmeyi düşünüyorum.Bundan başka hiç bir sorunum yok.Vücut sağlam ama doktorlar düz tabansın demişti işte.İnşallah Pilot olurum ve olmak isteyenler için de oluruz..

Ve beyler,Pilotluktan önce veya sonra,askerlik yapmaya gerek var mı,Hepinize iyi günler...

• Askeri pilot olursan zaten askeriyenin içindesin görevini yapıyorsun :) Ama sivil pilot olursan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu şerefli görevini yine yapıyorsun bir kaç tane pilot olupta askerliğe gelen abilerimden biliyorum benim izlenimime göre direk havaya atıyorlar böylece görevini bir havacı olarak yapmış oluyor :) İnşallah pervasız bir kartal oluruz gönlünce olsun :)
  • mR.ma[TR]ax M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam elinize sağlık her soruya cevap veriyorsunuz.İnşallah bizde birer Kartal olarak bu hazine vatanı koruruz :) Hocam sizde istiyor musunuz Askeri veya Sivil Pilot olmayı,ve tekrar teşekkürler :)
  • Ve bir de yukarı da bahsettiğim düz tabanlık konusuna da ayrıntılı bir şekilde girebilen olursa sevinirim..Benim gibi daha çok kişi var bu yüzden havacılıkla çok yakından ilgilenen kişiler cevaplarsa daha iyi olur..
  • Rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Evet bende öncelikle bir askeri pilot olmayi düşünüyorum olmazsa sivil havacılık ta düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 25 Aralık 2013; 18:19:59 >
  • düz tabanlığa gelene kadar askeri lise, harp okulu mülakatlarında sapasağlam adamları eliyorlar ben ona şaşıyorum.
  • avenged kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de öyleymiş ama ben şansımı deneyeceğim benim gibi olanlar da denesinler zarar gelmez ve size demiyorum gerçekten de saçma bir sistem var.Doğrular da var orası ayrı gelen 300 kişiden hepsi alınamaz HHO na ama sağlam kişilerin elenmesi,hayallerimizin kimlerin elinde olduğunu gösteriyor.Süper bir adalet var ülkemizde gerçekten bunu görüyoruz....
  • hocam naptınız kazandınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.