Şimdi Ara

ASKERE GİDİYİM Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eve askerlik kağıdım dün geldi. Bugün gittim açık lise aracılığıyla tecil ettirdim. 1 yıl tecil ettiler. Bugün 1 senedir çalıştığım işten çıktım. Cuma günü paydos. Ağustos 2'te tatile gidiyorum. Geri geldiğimde Kasım celbine kadar tecili bozdurup muayne olup askere gidebilirim.

Sizce bir an önce yapıp gelmek mantıklı mı? Yoksa tecil ettirmek mi mantıklı?

• yukarı
  • Gidip aradan çıkar bence. Sonra askerlikle uğraşmazsın.
  • Üniversite okumaya niyetin yoksa ne kadar çabuk yaparsan o kadar iyi olur. Ama er geç üni okurum ben diyorsan, 4 yıllık bitir o şekilde git. Emin ol, gittiğin de şaşıracaksın, dünyan dönecek o fiziksel ve zihinsel işkenceyi gördüğünde. Sırf onu yaşamamak için bile kısa dönem yapılır askerlik, sen vatan millet edebiyatı yapanlara bakma. O edebiyatı yapanlar teröristlere kardeşimiz diyip salak salak açılımlar getirip ülkeyi bok edenlerin ta kendisi. Askerliğe gelince efelenirler, askerlikte sadece bok temizler, yoldaki otları yolar, senin üstün olan aşşalıklardan hakaret yersin, pis işleri yaparsın, it etiyle yemek yaparlar o iğrenç yemeklerle karnını doyurmak zorunda kalırsın, bi tatlı yaparlar, ekmeği kesip şirenin içinde kaynatıp adına tatlı derler, ben bunu hak edecek ne yaptım dersin. Uykudan öyle bir uyandırırlar ki, sanki 30 tane kadına tecavüz edip milyonlarca çocuk öldürmüşsün gibi nefret dolu olur her uyandırılışın. Şaftın kayar şaşırırsın, hiç kimse gülmez orada. Allah iman aşkı için gülümseyen bir surat görmek istersin, gülebilen adamlarda alt devrelerdendir adamın gülümsemekten başka çaresi yoktur üstüne karşı, böyle kul köle olursun askerlikte işte.

Ama tek bir Allah'ın günü bile savaşmayı öğrenmezsin, vatan millet uğruna bir şey öğrenmezsin, koğuşunda emin ol bir kaç tane kürt pkk lı olacaktır, onlarla aynı sofrayı paylaşır aynı koğuşta yatarsın. Bide gelip vatan milletten bahsederler, yemeklerde Allah'a şükürolsun dersiniz hep bir ağızdan, oysa Allah'ın yasak ettiği her tür kul hakkı ihlali orada döner. Eşya koyamazsın çalarlar, biri bişe yapsa gelir seninde çarşı iznini kilitlerler, hakaret ederler, insan muamelesi göremezsin. Bunların hepsi kul hakkıdır, ama it eti yemeye gelince Allah'a şükrederler. O yüzden iyi düşün, bazı şeyler düşeceğin yere görede değişir ama askerliğin temelinde bu vardır. Vatan millet yoktur!

• Mantık arama bence.

Tecil ettirmek için önemli birşey yoksa gitgel kurtul.
  • Yap gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıktan liseyi bitir, YGS gir ve en az 140 yap, AÖF 2 yıllık bir bölüm yaz mezun olunca da aynı yıl lisans bölümlerinden birisinin 3. sınıfına kayıt olup askerlik tecili devam ettiririp, lisans mezunu olup askerliği kısa dönem yap bence

Emin ol iyiki KD olarak gelmişim diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 9 Temmuz 2014; 18:48:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Askere tekrar gitmek istiyorum
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlerde önüne engel olur yapıcak bir şeyin yokken git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun olduktan sonra bence.
  • üni bitirmeyeceksen bir an önce yapmanda fayda var. 2 sene odu geleli, ne günlerdi :))
  • Tabiki de gitme.
  • kısa donem olarak yapmaya bak askerligini
  • Arkadaşlar az önce babamla da konuştum. Cuma günü işten çıkıyorum. Kasım celbinde 12 ay askere gidiyorum. Hakkınızı helal edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.