Şimdi Ara

Askere Giderken Neler Götürülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum yakın zamanda herkes askere gidecek emınım çoğu arkadaşda benım gıbı karambolde ne yapsam ne götürsem diye dusunuyordur askerden yeni gelen arkadaslar bize yardımcı olursa sevinirim...

• Askerlik bölümüne bakarsan orda bi liste var bulabilirsin
  • 3don 3 atlet 3 çorap yeter. Yanına fazla eşya alma hem çalınır hemde kantinde bu eşyaların hepsi sudan ucuz

zaten askeriye sana temel ihtiyacın olacak herşeyi fazlası ile verecek (eşortman takımı, don, atlet, yün içlik,ayakkabı vs. )
  • kısaca kendm gıtsem yeter yani...
  • elbiselerini getir tabi kot paltolon palto tişort gömlek vs bunun yanında don corap eşortman bunları da getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

3don 3 atlet 3 çorap yeter. Yanına fazla eşya alma hem çalınır hemde kantinde bu eşyaların hepsi sudan ucuz

zaten askeriye sana temel ihtiyacın olacak herşeyi fazlası ile verecek (eşortman takımı, don, atlet, yün içlik,ayakkabı vs. )

tıraş bıçağı, traş köpüğü ve banyo terliğide ekle götüreceklerine.
  • Değişik bi terlik götür çalarlarsa rahat bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -diş fırçası
    -diş macunu
    -traş bıçagı
    -traş köpüğü
    -terlik
    -
    -
    -
    -
    -

diğerlerinide ordan veriyorlar galıba esortman fılan
  • Düştügün Acemi birligine Bağlı. Ben Çanakkalede Yaptım hiç bişi götürmedim :D Herşeyi ordan veriyolar.Traş Köpügü şampuan havlu atlet kilot çorap ayak havulusu felan sadece para götür gerisini ordan alırsın yük etme :D
  • atlet don 1 lira bile değil acemi birliğinde tıraş bıçağı vs. ben herşeyi kantinden almıştım. terlik vs herşeyi veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 9 Kasım 2011; 13:50:19 >
  • Ankara etmiekut düştük bakalım kantine yaklaşabilecezmi ilk zamanlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.