Şimdi Ara

askerdeyim kimse arayip sormuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerdeyim 6ay oldu akrabalarim ne ariyor nede para gonderiyor tek basima kaldim cebimde 20 tl para var oda devletin verdigi para ailemden istemeye utaniyorum boyle askerlik olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okusaydın zamanında bitmişti şimdiye.
  • bende askerim cok iyi anliyorum seni benide arayan soran yok askere git ben arkandayim bitincede ise falan sokarim diyen dayimi pek tiye almasamda o bile arayip sormadi sevgilim ayrildi ustune behcet hastasi kardesim çapaya yatirildi annem kalp erozyonu gecirdi ablamin dugunune gidemedi 1 gun ermen gondermediler dagitim iznine .....

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

okusaydın zamanında bitmişti şimdiye.

okusaydim yapsaydim la degirmen donmez okusaydin yapsaydin uzaya cikip halay cekerdin

• neyse bende bizimkini arayayım oda geliyor 15 güne

• bende gidecem yakında benide arayan soran olmaz. dert etme kardeşim buda geçecek elbet..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

askerdeyim 6ay oldu akrabalarim ne ariyor nede para gonderiyor tek basima kaldim cebimde 20 tl para var oda devletin verdigi para ailemden istemeye utaniyorum boyle askerlik olur mu

üzüldüm
  • Para bir yana diğer sorunların için dh ailesi yanında.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayi akrabalarin neden gonderecek ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeli atalım sen ara konuşak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

bende askerim cok iyi anliyorum seni benide arayan soran yok askere git ben arkandayim bitincede ise falan sokarim diyen dayimi pek tiye almasamda o bile arayip sormadi sevgilim ayrildi ustune behcet hastasi kardesim çapaya yatirildi annem kalp erozyonu gecirdi ablamin dugunune gidemedi 1 gun ermen gondermediler dagitim iznine .....

Allah sabır versin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

bende askerim cok iyi anliyorum seni benide arayan soran yok askere git ben arkandayim bitincede ise falan sokarim diyen dayimi pek tiye almasamda o bile arayip sormadi sevgilim ayrildi ustune behcet hastasi kardesim çapaya yatirildi annem kalp erozyonu gecirdi ablamin dugunune gidemedi 1 gun ermen gondermediler dagitim iznine .....

Allah sabır versin kardeşim

askerlik zor degil zor olan elinin kolunun bagli olmasi sonra neden esrar iciyorsun diyorlar ben gorevmi cok iyi yapiyorum 3. takdirimi aldim ama bu kadar sikinti icmeye surukluyor

• Niye bu kadar yalnızız lan
  • Sende ileride gidenleri aramazsın olur biter. Bazı şeylerin değerini anlamış oluyorsun böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

askerdeyim 6ay oldu akrabalarim ne ariyor nede para gonderiyor tek basima kaldim cebimde 20 tl para var oda devletin verdigi para ailemden istemeye utaniyorum boyle askerlik olur mu

aileden istemeye utanman saçma bi kere.ayrıca asker muhabeti telefonda cidden pek çekilmiyo.hemen her gün aynı şeyler olduğu içindir heralde
  • Allah yardımcın olsun. bu şekilde gitmez amca, dayı, hala falan ara iste olmadı yinede ailen'den istemelisin bir şekilde.
  • Valla hocam durumun zor Allah kolaylık versin ben öğrenciyken hep ararlar sorarlardı askere gittiğimde bakalım ne olacak
  • Allah kolaylık versin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.