Şimdi Ara

askerde yemeklere şap atıyorlarmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

quote:

Orijinalden alıntı: oxt

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

sabahın altısında bunu mu düşündün

ya 2 gün sonra askere gidecegim giderken götürülecek malzemelere bakıyordum bi baktım bu yazıo kafama takıldı :D ona göre bizde karsıt ilac alak :D

Komutana sor bakalım yemekte şap varmı it de

Senin ağzını burnunu ...
    Hitap şeklini düzgünleştir.

ee..?
    Kaybol

Sana mı sorcam değişik prens
    it diye kime neye diyorsun
    ağzımı bozdurma ..

Kafan güzelmiş kardeş, güle güle kullan

• atıyorlar kardesım buna emın olabılırsın
  • 1. Yemeklere şap atmıyolar atsalardı zaten haberimiz olurdu misal benim devre aşçıydı, atmışlarsa bile kimseye dokunmamış çünkü her akşam banyoda yan yana dizilmiş duş kabinlerinin su giderlerinden spermler akıyordu hep

2. Acemi birliğine ilk girdiğin vakit iğne yapıyolar kimisine 1 kimisine 2 kimisinede 3 yada 4 iğneyi aynı anda yapıyolardı misal bana 2 tane yaptılar hatta bi çocuğa 3 yada 4 tane yaptılar aynı anda çocuk kalkınca birden yere yığıldı kafasınıda demir sehpaya sert biçimde vurmuştu, vurulan iğnenin yan etkilerinden birisi eğer bi kola 2 iğne vurulmuşsa 1 haftaya varan ağrılar olabiliyor ve yine 1 hafta kadar kabız oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 23 Ağustos 2012; 11:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MetalHead

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

mardin/dargeçitte askerliğimi yaptım. bırakın yemeklere şap atmayı bizehaftada 3-4 gün fındık veriyorlardı

Merkez yada Kızıltepede yapsaydın şapı görürdün

kızıltepede 38 gün kaldım, 38 günde sadece 4 kere yumuşak ekmek geldi(taze degil yumuşak geri kalan tüm günlerde kup kuru taş gibi ekmek verdiler)

• şap map banyoda herkes kurma klunu çekiyordu.demekki pek etkili değil.ayrıca bi hamilelik vakasıda duymuştım.
  • Çok kalabalık acemi birliklerinde girişte iğneden yada verilen ilaçtan olsa gerek 1 hafta büyük tuvaletini yapamıyorsun.. Bir hafta sonra ise tugayda bi mevzular dönüyor o mevzular harbiden tiyatroluk :D - Olm boyumdan büyük çıkarttım.. -Oha o çıkarttığım ile kerpiçten ev yaparsın vs.. vs..
  • bizim burda haftasonu carşı iznine gelen askerleri internet cafe de bi gorseniz şap ın yetersizligini anlarsınız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The MetalHead

quote:

mardin/dargeçitte askerliğimi yaptım. bırakın yemeklere şap atmayı bizehaftada 3-4 gün fındık veriyorlardı

Merkez yada Kızıltepede yapsaydın şapı görürdün

kızıltepede 38 gün kaldım, 38 günde sadece 4 kere yumuşak ekmek geldi(taze degil yumuşak geri kalan tüm günlerde kup kuru taş gibi ekmek verdiler)

E afiyet olsun ozaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay önce askerden döndüm.

bi eleman vardı gulyabani gibi bi tip, yamyam derdi herkes ona. azgının biriydi. bigün bizim kafadarlar bunu kafalamışlar sana travsti ayarlayalım diye ve bu kabul etmiş duyduğumda inanmadım zaten. bizim bölük kışlanın sınırındaydı, tel örgüler kaşımızdaydı hemen, isteyen dışarı çıkabilir yani yada isteyen dışarıdan içeri girebilir. neyse plan şöyle, gece saat 2 de sözde ayarlanan travsti tellerin ordan gelecek ve bizim yamyam da onu alıp garajdaki kamyonun kasaya atacak. bizim yamyam yastığı yorganı alıp garaja taşıyo akşam. tel örgülere yakın bi nöbet yeri var, bizim kısa dönem devrelerimden biri o sırada 1-3 nöbetinde, bi bakıyo tellerin dışından çarşafa bürünmüş biri geliyo. dur kimdir o diye bağırıyo tabi bizimki. elemanlar agaçların altına falan saklanmışlar hemen uyarıyolar oğlum sus o bizim hasan diye, bi bakıyo hakkaten hasan çarşafa bürünüp tellerin dışına çıkmış. nöbet tutan benim devem in olaydan haberi yok tabi daha çarşafa bürünmüş olan eleman tellerin dışından garaja kadar yürüyo. bunu gören bizim yamyam hemen kasadan atlayıp bunu çağırıyo ki orda herkes orya çıkmış ve basmışlar tabi kahkahayı.

o azgının bi travestiyi kabul ettiğini duyunca gerçekten kusacaktım
    baya alay etmiştik tabi bu olay ortaya çıktığında

• Şap atılmıyor gdince görürsün

• şapa geldik desene :D
  • olayı fazla da abartmayın arkadaslar acemılıkte ıgne vuruyorlar sadece 2 tane bır de aksam yemeklere bır tutam şap atıyorlar gozle gozukuyor zaten ama o kadar da abartılacak bır sey yok ortada
  • Bİ BU KALDI askerde yemeklere şap katılıyormuymuş peeh sizin başka sorunlarınız olmalı beyler bakın millet kan ağlıyor.
  • sende corabina bonba etkisi yaratan seyi al iste napacan olyum askerdesin , kiz miz yok vatani gorev

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

şap map banyoda herkes kurma klunu çekiyordu.demekki pek etkili değil.ayrıca bi hamilelik vakasıda duymuştım.

cok komediydi o yaa. komutla masturbasyon yapardik 7 dk lik banyo suresinde
  • cem yılmaz gelmişti askerde izlemiştim, şöyle bir espiri yapmıştı; koskocaman genel kurmayın işi gücü yoktur askerin pipisi ile uğraşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

cem yılmaz gelmişti askerde izlemiştim, şöyle bir espiri yapmıştı; koskocaman genel kurmayın işi gücü yoktur askerin pipisi ile uğraşacak.

• He sen şap şap yapma diye şap atıyorlar.

• Saka maka atıyrlarmı grcktn

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.