Şimdi Ara

askerde yds ve alese nasıl gireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 353. kd veya yedek subay olarak gideceğim yds için kayıtlar 24,08.13 de son ben kayıt yaptırıken sınav merkezi olarak neresi yazacagım o sırada askerde olucam askerlik nerede onu bilmiyorum askerlik 25.de de açıklanacak.
    Alese gireyim desem eğer uzun çıkarsa oda sıkıntaya girecek çünkü sadece acemi birliğinin nereye çıktığı yazacak böyle sıkıntılar var nasıl çözülür bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şımarık kedi -- 16 Temmuz 2013; 2:09:33 >

• up up up
  • acemi birliğinde insiyatif tamamen tabur/alay/tugay vs... komutanında . Ama sanmıyorum ki bize izin vermeyeceklerini .sonuçta düğüne gitmiyoruz sınava gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

acemi birliğinde insiyatif tamamen tabur/alay/tugay vs... komutanında . Ama sanmıyorum ki bize izin vermeyeceklerini .sonuçta düğüne gitmiyoruz sınava gidiyoruz

Ösym güzellik yapacak mı yds1 eylülde :D son baş vuru 24 temmuz askerlik nereye çıktığı 25 de açıklanacak birde ösym merkezi tercihini askerliğin çıktı yer yazsaydık süper olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: şımarık kedi

quote:

acemi birliğinde insiyatif tamamen tabur/alay/tugay vs... komutanında . Ama sanmıyorum ki bize izin vermeyeceklerini .sonuçta düğüne gitmiyoruz sınava gidiyoruz

Ösym güzellik yapacak mı yds1 eylülde :D son baş vuru 24 temmuz askerlik nereye çıktığı 25 de açıklanacak birde ösym merkezi tercihini askerliğin çıktı yer yazsaydık süper olacaktı

Aslinda ayarlamalari lazim , bunlar 1 yila maloluyor neredeyse osym son gunu 26sina cekse ama yapmazki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerine göre değişiyor diyorlar sıkıntı olmasın sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şımarık kedi

quote:

Aslinda ayarlamalari lazim , bunlar 1 yila maloluyor neredeyse osym son gunu 26sina cekse ama yapmazki

yds ye basvuruyu yaparsiniz son gune kadar. ondan sonra yerleriniz belli olunca tekrar sisteme girip sinav merkezi degisikligi yapabilirsiniz. yalniz yds icin sinav 1 eylulde olacagi icin tam olarak nerede olacaginizi iyi belirleyip ona gore sinav merkezi degisikliginizi yapmalisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.