Şimdi Ara

askerde erler ne kadar para alıyor aylık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ek olarak ne kadar lazım olur

• askerde harcanılan paranın hesabı yapılmaz

• sigara içmiyorsan çarşı hariç normal günlerde 3-4 gider heralde..
  • peki devlet ne kadar para veriyor

15 ay para almaycakmıyız?
  • şu anda bilmiyorum geçen sene 12 ytl alıyorlardı galiba tabi bunfa çavuş yada onabaşı rütbesi aldığında artış oluyor 20 ytl geçmiyordum tahminimce. eğer sigaran yoksa ki bende yoktu yemeklerde iyiyse evden gelecek 100 - 150 ytl çarşı için seni idare edecektir. ben sınırdaydım yemeklerimizde iyiydi sigara , çarşı vs dertleride olmayınca 2milyardan biraz daha fazla para biriktirmiştim . şu anda kullandığım bilgisayar onun eseri zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

şu anda bilmiyorum geçen sene 12 ytl alıyorlardı galiba tabi bunfa çavuş yada onabaşı rütbesi aldığında artış oluyor 20 ytl geçmiyordum tahminimce. eğer sigaran yoksa ki bende yoktu yemeklerde iyiyse evden gelecek 100 - 150 ytl çarşı için seni idare edecektir. ben sınırdaydım yemeklerimizde iyiydi sigara , çarşı vs dertleride olmayınca 2milyardan biraz daha fazla para biriktirmiştim . şu anda kullandığım bilgisayar onun eseri zaten.

bu işin formülü ne?

ayda 20 harcvayıp evden gelen 150 biriktirdinse helal

sigara içmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobody8

quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

şu anda bilmiyorum geçen sene 12 ytl alıyorlardı galiba tabi bunfa çavuş yada onabaşı rütbesi aldığında artış oluyor 20 ytl geçmiyordum tahminimce. eğer sigaran yoksa ki bende yoktu yemeklerde iyiyse evden gelecek 100 - 150 ytl çarşı için seni idare edecektir. ben sınırdaydım yemeklerimizde iyiydi sigara , çarşı vs dertleride olmayınca 2milyardan biraz daha fazla para biriktirmiştim . şu anda kullandığım bilgisayar onun eseri zaten.

bu işin formülü ne?

ayda 20 harcvayıp evden gelen 150 biriktirdinse helal

sigara içmiyorum

ben ani müdehale mangasında tank şoforüydüm yemek sorunumuz olmazdı , sınırda olduğumuz içinde çarşılar 2 haftada 1 bazen ayda 1 olurdu , manga gececi ve gündüzcü olarak ayrıldığından gececi olduğum zaman bazen 3 ay falan sürekli gece nöbetinde kalırdım gündüz uyuyunca para harcamak aklına gelmiyor insanın , uykun olunca gündüz vakti çarşıya çıkmakta istemiyorsun . böyle birikti işte. bir de cep telefonum vardı telefona para vermezdim konturlar evden gelirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay önce ben askerdeydim diyarbakırın dışı olduğu için çarşıda 2 haftada 1 di. maşım onb 30 milyon alıyodum.. askerde uygarlıktan uzak olucaksın onu bunu bilmem
  • 13,56 bugün abime ptt den kağıt geldi son er maaşı gelmiş

bu arada kendisi çavuştu birisi er göstermiş aradki fark noldu acaba ?
  • para harcayamadıktan sonra ne işe yarar. bende askerden yeni geldim(307 k.d)

er:12
    onb:15
    çvş:17 civarndaydı.
  • 1 ay oldu askerden geleli son maaşımı birliğime bıraktım 17 civarında alıyordum çavuş maaşı izmirde öyleydi doğu da artıyor mu ama bilmiyorum.
  • ayda mı 17 alıyosun?cok az be.demekki evden para yollamayı unutsalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nosman

2 ay önce ben askerdeydim diyarbakırın dışı olduğu için çarşıda 2 haftada 1 di. maşım onb 30 milyon alıyodum.. askerde uygarlıktan uzak olucaksın onu bunu bilmem

bu ne demek hocam
  • er:12.80 kuruş
    çavuş:17.06 kuruş
  • vay bea bayağı artmış eskiden biz 29,75 kuruş alırdık günde iki bardak çay içebilmemiz için aylığa 0,25 kuruş ilave etmemiz gerekirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

quote:

Orjinalden alıntı: nosman

2 ay önce ben askerdeydim diyarbakırın dışı olduğu için çarşıda 2 haftada 1 di. maşım onb 30 milyon alıyodum.. askerde uygarlıktan uzak olucaksın onu bunu bilmem

bu ne demek hocam

alakasız bir yazı. askerin her türlü ihtiyacı içeride de var dışarıda da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.