Şimdi Ara

ASKERDE EHLİYET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kısa dönemlere şöförlük vermiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

arkadaşlar kısa dönemlere şöförlük vermiyorlar

malesef kısa dönem değilim kardeş. bahtımız neyse çekeriz artık
  • arkadaslar benim antrenörlük belgem var kick boksta ve 2.dan ve cok sayıda türkiye derecelerim var ehliyetimide aldım bana askerde ne gibi faydası olur bunların cevaplar için şimdiden tesekkürler
  • şubene muayenede verirsen ehliyetini ulaştırmaya düşme olasılığın yüksek olur heleki E sınıfıysa büyük ihtimal alırlar
  • işe yarar ulaştırmaya düşebilirsin
  • selam
  • bende d sınıfı ve oparatörlük egliyetleri var askerde benim ne işime yarar aydınlatırsanız sevinirim
  • Kısa dönemse hiçbirşeye, Uzun dönemse, Land şöförü, Gzpt Şöförü, GTT Şöförü, Kamyon Şöförü gibi ihtimalleri arttır. Bunların arasından en iyisi Land şöförü olup, bir komutanın aracında şöför olmaktır. Gerisi size pek katkı sağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Çoğu arabada klima var ama her arabada klima var mı bilinmez.. Fiyat abartılı gelebilir ama Sanayide 200TL lik masrafın senden bir kaç misli olarak alınacağı bilinmeli. Ayrıca şoförlük zannedildiği kadar iyi bir meslek dalı değildir askerde. Yerine göre artıları yerine göre eksileri vardır. Ama gecesi gündüzü olmadan direksiyon başında durmaktan ister istemez sıkılma bunalma olacaktır ve bu anlarda da kaza kaçınılmaz olabilir.

Benim arkadaşım kaza yapmıştı suç onun olduğu halde bişeler dönmüş para ödemedi hiç.
  • Selam arkadaşlar. Valla ben çok şükür bitirdim geldim askerliği.vay be nerden nereye.bitmez geçmez diyorduk ölmeyene bitiyor demek ki. ben isuzu kamyonet şoförü olarak hakkari-şemdinli-derecik taburuna gittim. Orda araçlar hep sivil zaten.sonra ben albayın habercisi+koruması+şoförü oldum.cheeroke jeep kullanıyordum makam arabası olarak.sonra 13 kişilik 2010 model transit geldi sivil.albay onu makam arabası yaptı.malum orda sivil çıkıyorduk hep dışarı.ikimiz hergün biyerlere giderdik.çok iyiydi yani benim için şoförlük.çok şeyler gördük orda çok anılar yaşadık.albay ve ben ve bi kaç askerle çok kaçakçı kovaladık yollarda araba ile...işin özü şoförlük güzel usta.yeri geldi bas gaza diye emir alıyorsun.zimmet işine gelince.kendine güveniyorsan zaten yapacaksın bu işi.
  • kısa dönemler yanınıza ehliyet falan almayın soranada yok deyin kestirip atın muhattap bile olmayın zaten kısalara bulaşmazlar bizde böyleydi şahsen uzun dönem kardeşlerim için tavsiyem her ehliyeti olan varmı sorusuna sazan gibi atlamayın. askeriyede sadece devriye aracı yada özel araç land vs vs yok bir okadarda man kamyonlar var bunlardan birini üzerinize zimmetlerler askerliğiniz zehir olur ampulünden koltuğuna kadar siz sorumlu olursunuz ki bu kamyonlar üflesen dağılacak konumda
  • Bizim yaşımızdakilere E sınıfı vermiyolarki..
    Siz nasıl aldınız?
    Ben mecburen B almıştım 18 i dolduralı 2 ay geçmişti elimdeydi.
  • Beni soruyorsan 85 liyim ben
  • E sınıfı almak için 21 yaş sınırlaması var.
    Askere ise 20 olmadan askerdeyiz.
    Bu durumda nasıl E sınıfı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltura
    E sınıfı almak için 21 yaş sınırlaması var.
    Askere ise 20 olmadan askerdeyiz.
    Bu durumda nasıl E sınıfı aldınız?

Dostum E sınıfını 2008 de yani 23 yaşında aldım ben.85 doğumluyum ben
  • askeri ehliyetle sivil ehliyet farkı da var, sivilde b sınıfı kullanan askerde ne verirlerse onu kullanır

istanbul maslak il jandarma komutanlığı'na yemin törenine gittim, kapıda bir servis aracı vardı 28 kişiliklerden, oradan gelenleri tören alanına götürüyorlardı. araçta 1 adet ben (sivil) 1 adet kısa dönem asker 1 adet de araç komutanı astsubay vardı, komutan e hadi gidelim nerede bunun şöförü dedi kornaya falan bastı baya bekledik şöför olan asker geldi, komutan da anahtarı uzattı, kısa dönem olan asker komutanım anahtar nasıl olsa sizdeymiş, söyleseniz giderdik dedi, komutan da oğlum benim ehliyetim b sınıfı dedi, aracı süren asker de dönüp komutanım benimki de b sınıfı dedi

sonra orada öğrendim askeri ehliyetle sivil ehliyet farkını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Mart 2011; 21:50:22 >

• Doğru askerde daha çok beceriye bakılıyor.adam b ehliyetli güzel araç kullanır ünimog verirler,diğeri e ehliyetli hiç beceremez şoförlükten refüze olur.mesela benim devrelerim vardı.hesapta ünimog şoförü olarak geldiler ama geri geri gidemezlerdi :) çok kere oraya buraya çarptılar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.