Şimdi Ara

Askerde dayak var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komutan tokat filan atıp falakaya yatırıyor mu veya suratına jop veya sopayla vuruyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden di onlar kuzenim şerefsizlerden 1 haftavi dayak yedi

• 7gün var

• discosu var sabahalara kadar çılgınlar gibi eğlenirsin
  • Ben hiç göremedim

• eger askerligini çavus oyarak yaparsan tokatlıyorlar...
  • Dayak yok ancak er olarak giden çomarlarla atışmanız kavga etmeniz muhtemel. 21 eylülde bende kütahyaya gideceğim mesela kütahyadan dağıtım olup bandırmaya giden kısa dönem bir çocuğu bandırmada hoşgeldin dayağına tutup kekeme hale getirip burnunu kırmışlardı bir zamanlar. Tabi bunu yapanda yine askerlik için memleketinden kalkıp giden askerdeyken çavuşluk verilen çomarlar. Yani üst rütbeli kişiler neden şınav çekemiyorsunuz neden spor yapamıyorsunuz gibi şeylerle gelip size vurmaz hatta annesine sövseniz tutar tutanağı yargılanırsınız uğraşmazlar lakin liseyi bile düzgün okumamış 20lik gençler 25 ile 30 yaş arasında değişen avukat öğretmen vs. Lisans mezunu eğitimli kişileri sıracılık devrecilik vb. Mantıksızlıklarla ezdiği gerçeği mevcut.

Toplumun bence en güzel özeti askerliktir ha bende gitmedim henüz ancak etrafımda yasımdan dolayı gitmeyen adam kalmadı sanırım en sona kalan benim. Askeriye ülkenin içerisindeki eğitimsizler ile eğitim görmüş kişilerin aynı sıfatla aynı yatakta aynı koğuşta sabahladıkları kozmopolit bir yer. Askerde dayak olmasada kavga gürültü bol olur düşüncesindeyim.

Birde şöyle örnekleyelim ; ortamda hiç kız olmamasıda buna bir etkendir. İnsanlar kızların yanında ahlak kurallarını pekiştirir. Kendisine çeki düzen verir oturuşunu kalkışını düzeltir. Ancak gidilen yerde 2000 kadar erkek var ve ömründe kız görmemiş liseliler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerde dayak yemeyen varmı?
    20 yıl önce açıldı
    ASKERDE NE YAPACAKSINIZ ACABA?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vursunda gor. biri acar direk telefondan sikayet eder bimer'e falan.

eskidendi o tokat dayak vb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.