Şimdi Ara

Asker Postalı vs Cat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Asker Postalı vs Cat

(En Son Oy Tarihi: 9.10.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul içi en fazla 100-130 arasi su geçirmez bot istiyorum bu hafta içinde kesinlikle almam lazim..

Normal bi bot istiyorum sade bişiy.. su geçirmesin yeter..
  • YDS hem asker hem polis botları üretir, sadece Türkiye değil yurtdışına da gönderiyor ürünlerini ve son derece kaliteli.
  • Cat kullanmadım ama gerçekten sağlam, kaliteli olduğunu biliyorum. İş makinesi operatörleri için üretim yapıyormuş. Ben yds almıştım hafiften düz taban olduğum için bileği geçen bot giymem gerekiyor, bağcıkları iyi bağlayınca ayak-bilek kople desteklenmiş oluyor. Estetik benim için önemli dersen cat, şapurşupur suya girerim dersen kar suyunu bir çok bot engelleyemez gore-tex malzeme oduğu için bakımını yaparsan yds derim.
  • 2.resimdeki bot süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Asker Postalı vs Cat

birsürü bot var. istediğini seçebilirsin

sebepsiz güldüm
  • 1nolu secenek:2000 yılında aldım ve tam 10 kısdır gıyıyorum,bu senın kısı ıle 11 kıs olucak kaldıkı bunun yanında yds asker botunuda sarıkamıs askerlıgımde gıydım,sarıkamısda 10 hazıranda yerde kardı vardı,bana mısın demedı.ne su cektı ne ayağımı usttu çok memnundum.
    demem odur kı 1 ıle 3 arsında hangısı alacak olursan senı muthıs bır performans beklıyor,haa yanına bıraz kullanıslılık ve de estetık olsun dersen cat al derım

bu arada jon jon nubuk tımberlandlere hıc heves etme bırak kar suyunu,yağmur suyunda bıle o tarz o sıklık kayar gıder,altında araba varsa tımberlandlere yaras derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 15 Aralık 2010; 22:03:29 >
  • Crued oil yokmuş bea onun yerine dark green mi alsam pf ya xS
  • postal tavsiye edilir
    kulllanıyorum oldukça memnunum su alma olayı yok
    soran kıskanan çok
  •  Asker Postalı vs Cat
  • Asker postalını 1 ay önce arkadaşa aldık. Eminönü'ne gidip kime sorsan söyler. 75 Lira, Ankaradan geliyormuş, botlar gayet sağlam. Bağcıkların altında bulunan dil biraz daha yukarıdan dikildiği için su alma olayı yok. Ben de bot alacağım ve iyi bir fikir gibi gelmeye başladı (postal)

Bu arada 150 Liraya babama Greyder'den bot aldık fakat ben olsam düşünmeden postal alırım. Sonuçta İstanbul'da yaşıyorum ve topu topu 2-3 ay kış belki yaşıyoruz belki yaşamıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LmfaO -- 16 Aralık 2010; 10:20:13 >
  • asker botları su alıyor beyler
    %100 su geçirmez bot arıyorsanız başka botlara yönelin
  • Greyder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

asker botları su alıyor beyler
    %100 su geçirmez bot arıyorsanız başka botlara yönelin

defalarca suya gırdım bı sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Ben bu senenin botlarını beğenmediğim için, gittim ucuz bir yerden aldım. Fakat 150-200 TL verecek arkadaşlara tavsiyem, Camel ya da Wolverine'dir.

Bu arada, askeriyedeki botların markası nedir bilen var mı?

yakupoğlu
    örsel

erlere verilen örsel marka gore-tex botlar hem su alıyor hemde çok kayıyor çifti 700 gr dan aşağı değil onun yerine bulabilirsen yds(yakupoğlu) nin komutanlara ürettiği yanları bez olmayan yazlık botları tercih etmek daha iyi hem hafif hemde su almıyor sıcak tutması için saf keçe tabanlık kullanın..
  • 2. müthiş geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Asker Postalı vs Cat

+ 1 300liraydı sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.