Şimdi Ara

Asker kaçağı durumuna düştüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kağıtlar falan gelmiş.ve bizden hiçkımsenın haberi yok.gerizekalı postacı köyde bir eve bırakmış.o evdede daha doğrusu bizim köyde kımse ama kımse yok.eve polisler gelmiş.oğlunuz bi karakola gelsin bi bardak çayımızı içsin demişler aileme.korkulacak birşeyın olmadığını söylemışler.bende yenı öğrendım.ne yapmalıyım.

• gidip çaylarını iç
  • Gecen sene ayni durumu yasadim.

Cok basit.

Gidiyorsun seni askeryeye gonderiyorlar. soruyor sana, askere mi gideceksin? yoksa ertelelim mi?

Tecil ettirmek istiyorum diyorsun ve 2 yıl boyunca rahat rahat takılıyorsun. kafanı yoracak bir konu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v10rs8

Gecen sene ayni durumu yasadim.

Cok basit.

Gidiyorsun seni askeryeye gonderiyorlar. soruyor sana, askere mi gideceksin? yoksa ertelelim mi?

Tecil ettirmek istiyorum diyorsun ve 2 yıl boyunca rahat rahat takılıyorsun. kafanı yoracak bir konu değil.

bu kadar basitmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

quote:

Cok basit.

bu kadar basitmi ??

Evet. küçük şeyleri büyütme.

ilk defa yaşadığın için zor gibi görünüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

quote:

Cok basit.

bu kadar basitmi ??

Evet. küçük şeyleri büyütme.

ilk defa yaşadığın için zor gibi görünüyor.

eve polis gelmiş.evdekı genç asker kaçağı falan demişler.bi gelsin karakola falan bende korktum.sonuçta askere gitmeme şuphesi ile evine polis gelıyor.ve buda benı korkuttu.bukadar basit olduğunu bilseydım konuyu acmazdım.saol dostum yardımların ıcın.

• 26 şubat son tarih ondan sonra para cezası var belirli bir süreye kadar. Ve tecil de edemezsin o tarihten sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an hemen kaçak durumuna düşmezsin .sanırım 26 şubatmıydı 24 müydü hatırlayamadım. o günden sonra kaçaklar belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve gelen polisler oğlunuz kaçak durumuna düşmüş.bi gelsin karakola çayımızı ıçsın demişler.

edit:92 doğumluyum.2sene gec yazıldım okula.merak edenler için sağ kolum 2 sene üst üste kırıldı.o yuzden gec yazıldım.
  • Ama çabuk olsan iyi olur.Bende 3 gün önce tecil ettirdim.31.12.2015'te yeniden tecil ettirecem okursam.
  • hallettim çok şükür.gittim karakola durumu izah ettim.oturduk 1 bardak çay içtik.yanına baklava falan geldi.sonra laf lafı actı bende polis olmak istiyorum falan dedim.beni askerlik şubesıne kadar bıraktılar sağolsunlar.15 kişi falan vardı.abi beni hemen ön tarafa aldı.girdim içeri tecil ettim.sonra ekip arabasıyla karakola geldik.bir bardak çay daha içtik.yeni geldim şimdi.çok rahatladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.