Nasıl yapıcaz bilmiyorum bu yama işine para olsa valla ben hediye edicem oyunu veya bende olsa oyunumu paylaşırdım. hatta konu bile açtım yama isteklerine takan bile olmadı :S |
ASKA Türkçe Yama (2. sayfa)
-
-
Yani normal şartlarda böyle olmuyordu. 14 ve 18 inde peş peşe güncelleme geldiği için internette 14 ünde yayımlanan sürüm var. 18 inde yayımlanan sürümü bulamıyorum. Sadece gerekli dosyayı alıp yaptığımda ise orijinal oyunu olan arkadaşta hata veriyor. Oyun bir şekilde bende olması lazım şuanda, yani yapabileceğim bir şey yok maalesef. Oyuna ne zaman erişimim olursa güncellemem bir kaç saatimi alır.
-
Aslında oyunu olan arkadaşlarından biri seninle oyun kütüphanesini paylaşsa, en azından Türkçe yama güncellemesi bitene kadar baksan o bile yetebilir aslında. paylaşabilen olsa keşke
-
Evet, bir şekilde oyunun orijinalini indirmem gerekiyor başka türlü olmayacak.
-
Özelden Mesaj attım bi baksana kardeşim Yeni sürüm o 18 dediğin
-
YAMAYI yapan kardeşim ben sana oyunu orjinal olarak saglaya blirim eng bilsemde türkçe oynaması başka oluyor steam adını veya arkadaş kodunu benımle paylasırsan oyunu sana saglamam kolay olur
-
Baktım ama onunda yüklenme tarihi 16.10.2024 gözüküyor, 18inde yeni patch gelmişti. Bunu indirdim olmadı zaten
-
Teklifin ve yardımın için teşekkürler. Özelden ilettim arkadaş kodunu
-
cep sms kodu hakkı ve numarayı kabul etmiyor mesajını göre bilmem için sms onayı istiyor sacma bir şekilde , en iyisi ben kendi kodumu vereyim sana burdan 880105445 isim serdar bekliyoorum istegini
-
arkadaş kodumu yazdım istegini bekliyorum senin özel mesajını görme yetkim yok sms onayı falan istiyor
-
Tamamdır, arkadaşlık isteği yolladım şimdi
-
Türkçe Yama v2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Oyunu bize sağlayan COCO1984 arkadaşımıza teşekkür ederiz. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Eline sağlık :) yama güncellendi güzel oldu ama halen giremiyorum orjinal oyun yok diye :D parasızlığın gözü kör olsun ne diye bu kadar pahalı yaparlar şu oyunları. bir kaç denesene güncellediğin yama ile hangi orjinal olmayandan girebiliyoruz acaba
-
Bu oyun motorunda her sürümde yama patlar. Uyumlu sürüm haricinde çalıştırmaz. Maalesef sadece orijinal sürümde çalışır şuanda
-
eline saglık kardesım gayet güzel olmus az önce indirdim yamayı kurdum e artık her güncellemede yamayıda güncel tutma şansın var tekrar sagol yama için
-
Rica ederiz, aynen artık güncelleme gelirse direkt güncellerim zaten, oyun olduğu zaman işim kolaylaşıyor, güncellemek çok dert değil. İyi oyunlar
-
Ellerinize sağlık yamayı kurdum denedim şimdi sorunsuz çalışıyor. COCO1984 desteklerin için sana da teşekkürler.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar.
-
Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
yine patlamış yama :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X