Şimdi Ara

ASKA LARA, LARA BÖLGESİNDEKİ TEK ÇOCUK DOSTU OTELMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuklarımız ile tatil planlıyorsak, oteli çok iyi şeçmeliyiz. Lara bölgesinde en iyi Çocuk dostu otel olarak Aska Lara mı var.
    Bu Otel hakkında tecrübelerimi size aktarabilirim.
    Lara Kundu'da başka çocuk otelleri hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı.
    Yoksa en iyi burasımı.
    SİZ NERESİNİ TERCİH EDİYORSUNUZ.



  • İnternet Booking.com puanları. Booking.com daki değerlendirmeler konaklamış gerçek kişiler tarafından yapılır ve internetteki en gerçek değerlendirmelerden biri olarak kabul edilir. Bu puanlar genel değerlendirmedir. SİZCE HANGİ OTELLER DAHA ÇOCUK DOSTU ?

    Liberty Hotels Lara Çok iyi 8,4

    Sherwood Breezes Resort Çok iyi 8,1

    Limak Lara De Luxe Hotel Müthiş 8,7

    WOW Topkapi Palace İyi 7,3

    Fame Residence Lara & Spa Fevkalade 9,0

    Barut Hotel Lara Müthiş 8,9

    Wind of Lara Hotel & SPA İyi 7,9

    Adalya Elite Lara Hotel Müthiş 8,8

    Aska Lara Resort & Spa Hotel Çok iyi 8,5

    Delphin Imperial Lara Çok iyi 8,5

    WOW Kremlin Palace Değerlendirme Puanı6,8

    Royal Holiday Palace Çok iyi 8,3

    Titanic Beach Lara Müthiş 8,7

    Baia Lara Hotel Müthiş 8,7

    Venezia Palace Deluxe Resort Hotel İyi 7,5

    Delphin Diva Premiere Çok iyi 8,3

    Delphin Palace Hotel Müthiş 8,6

    Melas Lara Hotel Müthiş 8,9

    Concorde De Luxe Resort Çok iyi 8,3

    IC Hotels Residence Fevkalade 9,2

    Delphin BE Grand Resort İyi 7,2

    Trendy Lara Fevkalade 9,2

    IC Hotels Santai Family Resort Çok iyi 8,5




  • otele bir yorum yapamayacağım ama ben yorumlarda daha çok tripadvisor sitesini tercih ederim, booking konaklama şartı getiriyor yorum için ve bu da bir nebze yorum güvenilirliğini arttırıyor fakat booking otellerden komisyon %15 alarak para kazanan bir sayfa bu nedenle negatif yorumların silinme durumu da mevcut, otelci bir tanıdıktan duymuştum, ufak tefek şikayetlere dokunmuyorlar ama büyük sorunları genelde oteller sildiriyor...tripadvisor'da ise yorumlara bakarken 1-2 yorumu olan üyeleri ciddiye almamak gerekli, abartılı pozitif ve negatif yorum oluyor ve genelde otel çalışanı ya da otelden ayrılmış personel yapıyor...yorum yapanın rütbesi, yorum sayısı, kaç farklı yere yorum yaptığı falan hep gözüktüğü için gerçek kişi mi yoksa sahte hesap mı olduğu net görülüyor...
  • Evet çok haklısınız. Benim okuduğum yorumlar genelde olumluydu. Birkaç olumsuzda var tabi. Son yorumlara bakmadım geçen sene kaldığım için. Geçen sene buradan memnun kaldım. Bu seneyide aslında riske atmak istemiyorum. Çoçukların rahat etmesi çok önemli benim için. Burada bihayli eğlendiler. Yüzme kurslarına falan katıldılar. Sihirbaz Aref'i izleyince inanamadılar baştan. Yine buraya gitmek istiyorlar. Larada başka çocuk için araştırdım ama, çocuklar için fazla yorum yok açıkçası. Galiba erken rezervasyon ile yine buraya gideceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elturco78

    otele bir yorum yapamayacağım ama ben yorumlarda daha çok tripadvisor sitesini tercih ederim, booking konaklama şartı getiriyor yorum için ve bu da bir nebze yorum güvenilirliğini arttırıyor fakat booking otellerden komisyon %15 alarak para kazanan bir sayfa bu nedenle negatif yorumların silinme durumu da mevcut, otelci bir tanıdıktan duymuştum, ufak tefek şikayetlere dokunmuyorlar ama büyük sorunları genelde oteller sildiriyor...tripadvisor'da ise yorumlara bakarken 1-2 yorumu olan üyeleri ciddiye almamak gerekli, abartılı pozitif ve negatif yorum oluyor ve genelde otel çalışanı ya da otelden ayrılmış personel yapıyor...yorum yapanın rütbesi, yorum sayısı, kaç farklı yere yorum yaptığı falan hep gözüktüğü için gerçek kişi mi yoksa sahte hesap mı olduğu net görülüyor...

    Kesinlikle yalan.Bookıng de yerin dibine soktuğum oteller var.Hiç de silinmedi.Booking yorumları güvenilir gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çocuklu tatilde değişkenler farklı benim 5 yaşında oğlum var bizim en büyük derdimiz aquapark ve havuz mesela, bu yüzden Aska Lara çok ideal yeme içme gayet güzel ve otel yeni. Adamın derdi imanı deniz havuz, 18 Mayıs ta Kuşadasında 1.5 2 metre dalgalı ve rüzgarlı denizde sezonu açtı. Tabi denizden çıkınca o rüzgarda tir tir titredi ama bana mısın demiyor. Ama yeme içme (çocuk büfesi daha küçük çocuklar için) ve çocuk klüpleri aktiviteleri derseniz adı sanı belli otellerin çoğu çok idealdir. Ama aquapark olunca işin içinde ayrılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.