Şimdi Ara

Aşk'ta mesafeler engel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık gayet açık sizce aşk'ta mesafeler sorun olur mu ?

• gözden ırak olan gönülden de ırak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He
  • Ask diye bir sey yoktur mantik evliligi yapmak her zaman daha iyidir ask karin doyurmaz gecer gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mercedes- -- 29 Ağustos 2013; 18:47:30 >
  • Aşk karın doyurmaz ama karnı doyupta mutlu olamayan bi çok insan var.Bence mantık evliliği saçma sonuçta bi ömür beraber geçiriceğin insana aşık olman gerekir
  • Kardeşim kendi çizgilerini belirle. Her "aşk" mesafelerden dolayı bozulucak şöyle olucak böyle olucak diye bişey yok. Mantığınızı kullanın az. Bana sorarsan değişir bu söylediğin ki aşka inandığım da söylenemez ama mantığımla sevgimi birleştirebilirim. Neyse uzatmadan kararları kendin ver karşındakinle konuş/anlaş yap işte bişeyler.
  • bence engel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    En mantıklı cevap sanırım sizin cevabınız teşekkür ederim
  • 450 km var aramızda ve çıkmaya başladıktan sorna birbirimizi hiç görmedik 2 aydır çıkıyoruz çok tuhaf bi durum
  • Hayır değil. Uçak var, otobüs var

• combocx C kullanıcısına yanıt
    İlham verdin teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Kardeşim kendi çizgilerini belirle. Her "aşk" mesafelerden dolayı bozulucak şöyle olucak böyle olucak diye bişey yok. Mantığınızı kullanın az. Bana sorarsan değişir bu söylediğin ki aşka inandığım da söylenemez ama mantığımla sevgimi birleştirebilirim. Neyse uzatmadan kararları kendin ver karşındakinle konuş/anlaş yap işte bişeyler.

önünde saygıyla eğiliyorum . katılıyorum mantığınla sevgiyi birlestircen bakıyon sevince hersey bombok oluyo demekki sen aslında sevmiyosun hormonsal bişey mantığınla evlencen o zaman ama bakıyon oluyo karşındakini bırakma son pişmanlık fayda etmez yoldaş

• Evet olur, oldu da zaten, ben yaşadım ordan biliyorum. Kim ne derse desin, biz başkayız düşüncesi oluşur kafanda, bir süre sonra anlarsın farklı olmadığını, sonun yaklaştığını, aslında hiç başlamadığını, sadece hayal kurduğunu. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Çok doğru. Bana soracak olursan 'aşk' tamamen gereksiz. Ciddiyim bak, bu devirde pompala geç, delikanlı olunca sevilmiyorsun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 29 Ağustos 2013; 19:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Evet olur, oldu da zaten, ben yaşadım ordan biliyorum. Kim ne derse desin, biz başkayız düşüncesi oluşur kafanda, bir süre sonra anlarsın farklı olmadığını, sonun yaklaştığını, aslında hiç başlamadığını, sadece hayal kurduğunu. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Çok doğru. Bana soracak olursan 'aşk' tamamen gereksiz. Ciddiyim bak, bu devirde pompala geç, delikanlı olunca sevilmiyorsun zaten.

Valla dertlisin doru herkes biz farklıyız diye düşünür ama farklı olanlar da var sen seviyorum ayağına kızı yeyip bitiriyosan farklı değilsin aynısın bu böyle mesafeni ve ne zaman ne yapacağını biliyorsan bence farklısın

• Farklı oldugumuzu düşünüyorum aramızda ki ilişkinin aşk olduğundan da eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlxLrk

Vahim bi durum, görmeden asık olabiliyorsan senin durum garip evet ya yokluktan ya doygunluktan olur böyle.

Görmeden değil 2 senedir aynı okuldayız
  • Siz isteyin de her şey olur. Burdaki "pompala geç " çilere bakma sende, onlarda anca dh'de takılıyorlar işte.
    Pompalaymış, sanki benzinciniz tövbe tövbe
  • Benim gözümde alternatifi yok onunda böyle düşündüğünü düsünüyorum.Yorumun için teşekkür ederim

• Gidemediğin yer senin değildir.
    Elini tutamadığın yar da senin olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.