Şimdi Ara

AŞK & SEVGİ ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşkkı bulmaktır önemli olan.Neye ve nasıl olduğu hiç önemli değil.Görmeden ve dokunmadan da AŞIK olabilmeli insan.BENCE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarina alip
    oksamak ve yüregine bastirip korumaktir.
    ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salivermektir.
    onun uçsuz , bucaksiz gökyüzünde
    kanat çirpislarindan sonsuz haz duymaktir.
    onun kendisinden uzaklasmasina üzülmek degil,
    gerçege uçmasina, hakikate yaklasmasina sevinmektir...
    "beni birakip nereye gidiyorsun demek degil,
    gittigin yerlerde dualarimla seni koruyacagim diyebilmektir.

Aşk ulaşılamayana duyulan hasrettir. İstediğine ulaşınca farklı duygular kaplar artık içimizi. İçinde acı ya da mutluluk yoktur. İçinde heves ve iyi niyetten başka birşey yoktur. Aşık olunan maşuğun her nasıl olursa olsun mutlu olmasını istemektir aşk. Aşk ulaşılamayandır. Aşk kazanılamayan...

çok güzel açıklamışsınız, teşekkürler

• aşk =
    başka da bişey değil malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 25 Ekim 2007; 22:00:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jerfii

Aşkkı bulmaktır önemli olan.Neye ve nasıl olduğu hiç önemli değil.Görmeden ve dokunmadan da AŞIK olabilmeli insan.BENCE...

asık olan adam dokunmayı dusunmez zaten....askıda sen bulmazsın o senı bulur askı sen bıtıremezsın o senden gıder....
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

quote:

Orjinalden alıntı: Jerfii

Aşkkı bulmaktır önemli olan.Neye ve nasıl olduğu hiç önemli değil.Görmeden ve dokunmadan da AŞIK olabilmeli insan.BENCE...

asık olan adam dokunmayı dusunmez zaten....askıda sen bulmazsın o senı bulur askı sen bıtıremezsın o senden gıder....

Dokunmadığıma aşık olmam.
    Türk Filmi aşkları gibi uzaktan bakışmalar yetmiyor artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarina alip
    oksamak ve yüregine bastirip korumaktir.
    ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salivermektir.
    onun uçsuz , bucaksiz gökyüzünde
    kanat çirpislarindan sonsuz haz duymaktir.
    onun kendisinden uzaklasmasina üzülmek degil,
    gerçege uçmasina, hakikate yaklasmasina sevinmektir...
    "beni birakip nereye gidiyorsun demek degil,
    gittigin yerlerde dualarimla seni koruyacagim diyebilmektir.

Aşk ulaşılamayana duyulan hasrettir. İstediğine ulaşınca farklı duygular kaplar artık içimizi. İçinde acı ya da mutluluk yoktur. İçinde heves ve iyi niyetten başka birşey yoktur. Aşık olunan maşuğun her nasıl olursa olsun mutlu olmasını istemektir aşk. Aşk ulaşılamayandır. Aşk kazanılamayan...

çok güzel açıklamışsınız, teşekkürler

Bencede

• Anla sevgili. Yalnızlığın dururken kapımda , kan bürümüş çığlıklarımı satıyorum ayazlara.. Karşılığında sadece senin bensiz de mutlu olduğunun haberlerini istiyorum. Bensiz uzaklarda mutlu olman benim yaşama sebebim sevgili..Son sözüm; her zaman gülümse ne olur. Acılarına kefil olmuşken ne olur gülümse hayata.. Gülüşlerin mutluluklara adanmışken sen her zaman hayatı sev. Ve hiçbir zaman ağlama sevgili. Çünkü; mutlulukların, yaşama sebebim iken; gözyaşların bedenimin örtüldüğü kefen olur...

• AŞK =
    İfadelerle anlatacağım...

...............................................................................................................................

1.AŞAMA
    - - - - -
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2.AŞAMA
    - - - - -

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Böyle birşey film gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 29 Ekim 2007; 3:30:25 >

• Hocam naptın sen ya çok güzel olmus valla

Eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öSCi

AŞK =

...............................................................................................................................

1.AŞAMA
    - - - - -
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2.AŞAMA
    - - - - -

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha güzel açıklanamazdı sanırımm

• quote:

Orjinalden alıntı: öSCi

AŞK =

1.AŞAMA
    - - - - -
    2.AŞAMA
    - - - - -

hadi birinci aşama tamamda, ikinci aşama için bişey diyemem, daha doğrusu hep böyle bitmezki sonu...

• bence ya 1 de kalır ya 2 ye geçer
  • zaten 1 e uğramadan 2 ye geçmesine aşk denilemez. biri muhakkak olur. haklısın , haklıyız
    2'yi görmeme rağmen sevgisi bitmeyenlerdenim >
    quote:

Orjinalden alıntı: hüzünrüzgarı

bence ya 1 de kalır ya 2 ye geçer
  • çekilen acıda anlamlıdır aslında ayrılıktan sonra...
    aşkında sevgınınde hemen bıtebılcegını dusunmuyorum
    karsındakıne degiyorsa tabii

• quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

zaten 1 e uğramadan 2 ye geçmesine aşk denilemez. biri muhakkak olur. haklısın , haklıyız
    quote:

Ben aşamaların sonunu da gördüm Bikere ayrılık yasadık ama bu 1. bölüme tekrar dönmemizi sağladı simdi 2ye geçilcek gibi değiliz

• quote:

Orjinalden alıntı: King Edward VII

quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

zaten 1 e uğramadan 2 ye geçmesine aşk denilemez. biri muhakkak olur. haklısın , haklıyız
    quote:

Ben aşamaların sonunu da gördüm Bikere ayrılık yasadık ama bu 1. bölüme tekrar dönmemizi sağladı simdi 2ye geçilcek gibi değiliz

Allah bozmasın bana nasip değilmiş .gömüyoruz birşeyleri ama ölümü dirimi belli değil.

• sağolasın..

Bazı seyler herzaman olmuyo ne yazık ki belki çok duydun bunu ama bazen böylesi daha iyi deyip geçmek gerekiyo geçemiyosanda unutmus gibi görünmek bi süre sonra gerçekten unutmana yardımcı olucaktır..

Ama bütün ümitler tükenene kadarda vazgeçme bence ilerde geriye döndüğünde keşke demek zor..

biraz karıstırdım bende kendimi yorum yaparken ama demek istediğim hersey bitene kadar bırakma peşini..
  • bütün ilişkiler birliktelikler için genelleme yapmak çok yanlış olur. hepsi iyi olmayabilir, çok büyük izler bırakabilir, hatta çoğu şeyden sizi soğutabilir. sonuçta insanın en yoğun yaşadığı hislerden biridir sevmek, acısıda yaşandığı andaki kadar büyük olur. ama bu demek değildirki bir daha acıtacak. belki bir dahaki daha güzel, daha samimi, daha saygılı ve anlayışlı olacak. unutmak zordur her zaman ama asla imkansız değildir. tamam insanlar bunları mutlaka hafızalarında tutarlar ama bu yaşantılarına etki etmemesi gerekir.
    örnek verecek olursam; uzun süreli bir ilişki yaşamıştım birkaç yıl önce, aklıma gelmeyecek, ihtimal dahi vermediğim bir sebepten dolayı ayrıldık. çok büyük ve ağır bir etkisi oldu, çok büyük sorunlar yaşadım ama bu benim ileriyi görmemi engellemedi. olması gerekiyordu oldu, yada daha doğrusu oldu artık. olana bişey yapamazdım. çok büyük bir yara açtı ama sadece izi kaldı; acısı değil. hatıradan öteye geçemedi. belki daha iyi birisi var, belkide hayatımın kalanını paylaşabileceğim birisi çıkacak karşıma, ona geçmişte yaşadığım ağrılı bir ilişkinin sonucunu göstermeye hakkım yok, şuandaki kişi geçmişteki kişi değil, olamazda. yeni bir umut, yeni bir yarın, yeni bir sabah var önümde. bunlar geçmiştekiyle değil şuandakiyle birlikte yaşanacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.