Şimdi Ara

AŞK OYUNU DİZİSİ DÜN AKŞAM NASIL BİTTİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam aşk oyununu sonlarına doğru kaçırdım...çok merak ediyorum...öğrenemezsem çatlicam..lütfen bi anlatın bana....en son akşamın bi vakti sarp ben biraz dışarı çıkıyorum diyerek ayrıldı....mesajlarınızı merak içerisinde bekliyorum

• anlatayım lara'cığım....her şeyi en başından yaşattı sarp..ilk gördükleri yer vs...vs...sonra bi konağa gittiler serkan ayarlamış..geceyi beraber geçireceklerdi...işte yatağa girdiler...orada bi yakınlaşma oldu sanırım işte sabah sarp banyodayken cebine mesaj geldi...kim attıysa resimli mesaj yani foto...okulda yasemini öperkenki resmi....bunu görn ekin delirdi tabi..kalktı toparlandı cıktı gitti..sonra ekini buldu konusalım özür dilerim vs dedi...dinlemedi ekin...işte beni unutmuşsun bu yeter de artar zaten dedi...hayatımdan seni çıkarmam gerek dedi...ondan sonra işte diğer önemsiz şeyler oldu...işte melda nın babası kızı serkana verdi falan.... en sonunda sarp'a o konuşmayı yapan ekin gitti o tamirci cocuğun evine...beni unutamadığını söylemiştin di mi dedi?
    o da evet dedi... ii o zaman gel beni babamdan iste dedi....
    orada da bitti...
    işte yasemin de önce sarpa anlat anlayacaktır..suçlu yasemin de falan dedi..sonra da işte ekin beni dinlemedi...kabullenmiyo falan dedi...yasemin de açıkçası üzüldüm diyemem dedi...gitmiyorum cünkü sana aşık oluyorum dedi...
    şahsi kanaatim: diziyi uzatmak istiyorlar belli...uzasında ama senaryo tıkandıysa böyle çözülmez ki..yani kaç kere daha bireşip ayrılacaklar ki..kabak tadı durumu yani...sıkıldım artık...senaristler çakmıyo bi işten...o fotoyu kim çekip yolladı...hangi sapık öpüşen bi çifti ceker ki,sonra da yollar...mezuniyet gecesi...saçamalığın bu kadarı...neyse uzun oldu ama...kaba taslağı böööle

• quote:

Orjinalden alıntı: sexai

anlatayım lara'cığım....her şeyi en başından yaşattı sarp..ilk gördükleri yer vs...vs...sonra bi konağa gittiler serkan ayarlamış..geceyi beraber geçireceklerdi...işte yatağa girdiler...orada bi yakınlaşma oldu sanırım işte sabah sarp banyodayken cebine mesaj geldi...kim attıysa resimli mesaj yani foto...okulda yasemini öperkenki resmi....bunu görn ekin delirdi tabi..kalktı toparlandı cıktı gitti..sonra ekini buldu konusalım özür dilerim vs dedi...dinlemedi ekin...işte beni unutmuşsun bu yeter de artar zaten dedi...hayatımdan seni çıkarmam gerek dedi...ondan sonra işte diğer önemsiz şeyler oldu...işte melda nın babası kızı serkana verdi falan.... en sonunda sarp'a o konuşmayı yapan ekin gitti o tamirci cocuğun evine...beni unutamadığını söylemiştin di mi dedi?
    o da evet dedi... ii o zaman gel beni babamdan iste dedi....
    orada da bitti...
    işte yasemin de önce sarpa anlat anlayacaktır..suçlu yasemin de falan dedi..sonra da işte ekin beni dinlemedi...kabullenmiyo falan dedi...yasemin de açıkçası üzüldüm diyemem dedi...gitmiyorum cünkü sana aşık oluyorum dedi...
    şahsi kanaatim: diziyi uzatmak istiyorlar belli...uzasında ama senaryo tıkandıysa böyle çözülmez ki..yani kaç kere daha bireşip ayrılacaklar ki..kabak tadı durumu yani...sıkıldım artık...senaristler çakmıyo bi işten...o fotoyu kim çekip yolladı...hangi sapık öpüşen bi çifti ceker ki,sonra da yollar...mezuniyet gecesi...saçamalığın bu kadarı...neyse uzun oldu ama...kaba taslağı böööle

vallahi çok saol gerçekten o resmi kim çekti onları göstermediler bile ama ortaya böle bi resim attılar..bakalım ne olucak çok teşekkür ederim...çok saol

• ne demek canım...reca ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.