Şimdi Ara

Aşk nedir? Cinsel dürtü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sadece cinsel ihtiyaçımı karşılasın şu pozisyonları yapıyım yeter diyorum.
    Yani bir kız yürüyorsam cinsel açlıktan dolayı yani aşık olduğum için değil?
    60 ların dizilerindeki aşk nedir?
    İnsanlar neden aşık olur?
    Yani neden bir kızı yatağa atmak için uğraşmak yerine aşk için uğraşıyorlardı?
    Aşk yatağa atmak için değilse neden var ?
    Aşık olan insan neden sevişir?
    Sevişmek için aşık oluyorsan bunun adı aşk değildir.
    Peki gerçekten aşık olan insanların yalnız kaldıklarında yapacakları ilk iş neden sevişmek?
    Cinsel dürtü ile aşk arasındaki ince çizgi nedir?
    Cinsel dürtü ile aşk farklı şey ise
    İnsanlar aşık olurken neden tipe ve vücuda araba alır gibi ayrıntılı bakıyor?
    Abartı değil ise al işte.
    Cinsel dürtü ile olan sevgide ise insanlar neden sana aşık oldum diyorlar?
    Düpedüz yalan, ihanet,kandırma, dalaveredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 14 Nisan 2020; 16:39:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aşk cinsel ilişkiyi bedavaya getirmek için uydurulmuş bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Ne aşklar var senin için ölürüm diyor.
    İnsan bir cinsel organ için bunu yapar?
    Aptallık bu.

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Yoğun bir şehvet duygusudur bence. Ulaşınca elde edince azalıyor. Asıl duygular merhamet ve şefkattir. Bir annenin yavrusuna baktığı gibi.

• meturan. M kullanıcısına yanıt
    Doğru
    Yani birde evlenme var evlenmek yerine karıya gidebilir.
    Hem sürekli farklı karılara gider,daha iyi olur.
    İslamcılık diyorsan hiç tartışmayalım.

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Güven duygusu da çok önemli bence. Güvendiğin bir insanla evlenmek hem insana huzur verir daha mutlu olur. 1 saat sadece karıya gidip robot gibi işi yapıp çıkmak bana mantıklı gelmiyor. Duygusal bir varlığız. Duygular önemli. Sevgi, güven, şefkat...

• Ruh > Fiziksellik > Zihinsellik

Böyle düşün. Yani en azından bunu ben kendim düşündüm. İnsan aşık olur. Buna ruh denir. Burada duygusal cazibe saklıdır. Nirvana vardır. Bir durum karşısında bir oh çekme bir rahatlama vardır ya onun gibi düşün. Bir ferahlama ve garip bir keşfediş vardır.
    Sonra fiziksellik hakimdir. Sarılmak, öpmek, koklamak ve karşımızdaki şeyi fiziki olarak deneyimlemek vardır. Bu bir yemek bile olabilir. O yemeğin bizde manevi yani ruhani tarafı vardır. Onu fiziksel olarak deneyimlemeyi seçeriz.
    Sonra zihinsellik hakimdir. Fiziksel aşamadan sonra o durum, nesne ya da her neyse onun hakkında belirli bir sonuca varırız. Zihinsel olarak bilgiye sahibizdir. Evet buna bilgi diyebiliriz. O şeyin bilgisini almışızdır.

Şimdi asıl önemli nokta buradadır. Sağlıklı bir insan, bütün bir insan ruh>fiziksellik>zihinsellik aşamasına göre hareket eder. Eğer bir insan direk fiziksellikten başlarsa cinsel dürtüye kul olur. Bilgiye belki yine ulaşır. Fakat manevi taraf hep eksik kalır. Direk bir şeyin bilgisine sahip olursak yine problem vardır. Bu sefer fiziki deneyim yok, maneviyat eksiktir. Çok siyah bir hayat olur.

ÖNEMLİ NOT: AŞK ÜST BOYUTTUR. BAĞLANMAK VE AŞKI KARIŞTIRMAYIN. ANCAK BAĞIMLI BİR İNSAN ACI ÇEKER.
    Bir süre arzularına hakim ol. Bak onları bastır demiyorum buraya dikkat et. Onlara hakim ol. Bir kadın sadece seks için yoktur. O bir yaratılandır. O yaratılanın maksadını kavramaktır. Onunla yapacağın seks ilahidir. Çünkü ikinize bunu yaratılış verdi. Bunun bilgisine sahip olmak bu aşamalardan geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Nisan 2020; 16:49:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    geçen yıl açıldı
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.