quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ quote:Orjinalden alıntı: Danilo Thann Sexi kolay bulursun diyenler biz neden bulamıyoz evet güzel sorulardan biriside bu. neden sen sexi bulamıyorsun soruya gelelim. sorun sende olabilir. yada yaşın kaç benim gibi 17 falansa 1 sene daha bekle Yok ben 1 kere yaptımda kolay bulunmuyo onu anlatmak istedim
quote:Orjinalden alıntı: zalimferi Bence beşeri aşk sex'e giden bir yoldan başka hiçbirşey değildir, beynimizin bize sex için kurduğu bir tuzakdır.eğer öyle olmasaydı böyle olurdu: -Ben seni seviyom -e bende seni -hmm öyle mi.. -ya.. -e oldu o zaman -peki görüşürüz -güle güle No:tuzak burada mecazi manadadır, kötülemek için söylenmemiştir. Kimin ne haddine zaten Seks olmadan aşkta olmaz ama aşk olmadan seks olur çatır çatır hemde
Neden ikisinden biri olmak zorunda? Aşık olduğunuz insanla seks yapmak varken, neden sadece birini tercih edesiniz ki?
sexxxx sexxxx sexxx çünkü öyle insan rahatlıyo yaw 4ever sex sexs olmadan düşünemem! gerçi aşkta güzel bişey ama bunda karar kıldım.
quote:Orjinalden alıntı: Time2Die Neden ikisinden biri olmak zorunda? Aşık olduğunuz insanla seks yapmak varken, neden sadece birini tercih edesiniz ki? Doğrusu bu.
quote:Orjinalden alıntı: DarkMourning İnsan, diğer insanlarla ilişkilerini cinsel tercihine göre yaşıyorsa... Aşkı seçerkende sekse bakar Bu devirde öğle düşünmeyen pek nadir insan var onlardan biriside sensin Valla kendinizi nasıl öyle düşünmeye ikna ediyorsunuz anlamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: DarkMourning İnsan, diğer insanlarla ilişkilerini cinsel tercihine göre yaşıyorsa... Aşkı seçerkende sekse bakar Bırakın şunu abazanın teki o...
quote:Orjinalden alıntı: _VermillioN_ quote:Orjinalden alıntı: DarkMourning İnsan, diğer insanlarla ilişkilerini cinsel tercihine göre yaşıyorsa... Aşkı seçerkende sekse bakar Bırakın şunu abazanın teki o... La yörü
quote:Orjinalden alıntı: DarkMourning quote:Orjinalden alıntı: _VermillioN_ quote:Orjinalden alıntı: DarkMourning İnsan, diğer insanlarla ilişkilerini cinsel tercihine göre yaşıyorsa... Aşkı seçerkende sekse bakar Bırakın şunu abazanın teki o... La yörü Ben abaza değilim aşk adamıyım..
aşk dedim ama bu sekse hayır dediğim anlamına gelmesin mümkünse her ikisi de. ama aşk olmayacaksa seks de olmasın. karşındakinini bedeni kadar ruhuna da sahip olmak gerekiyor...
quote:Orjinalden alıntı: TECH-TR quote:Orjinalden alıntı: baycan87 sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika bir dakika sevişebilen adamda erken boşalma vardır.
quote:Orjinalden alıntı: Time2Die Neden ikisinden biri olmak zorunda? Aşık olduğunuz insanla seks yapmak varken, neden sadece birini tercih edesiniz ki? Dedik zaten onu birinci sayfada
quote:Orjinalden alıntı: DarkMourning quote:Orjinalden alıntı: TECH-TR quote:Orjinalden alıntı: baycan87 sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika bir dakika sevişebilen adamda erken boşalma vardır. Bencede