Şimdi Ara

Aşk mı kariyer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Seks

ona doydum artık derdim seks değil
  • Kariyer varsa para da vardır. Para varsa sevgili de vardır. Sevgili varsa aşk da vardır(akıllıysan)
  • hocam peki ailen ne diyor bu konu hakkında? onlara danıştın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

Orijinalden alıntı: fcsikkofield

kardesim şu açıdan düşünmeni tavsiye ediyorum. kızın ben gelirim demesini çok büyüütme çok mühim bişe yapmış olmuyor. diyorsun ki kız haklı onca okudu ev hanımı mı olacak. dedigine göre onun iş bulma şansı az ve o kariyerini tercih ediyor bu durumda. 4 sene çalışacakmışsın. kız ev hanımı da olmayacak döndügünüzde okulu bitirip iş arar. hem askerlik ayırmayacak sizi. hem ikinizinde dili gelişecek ve tecrübeniz olmus olacak. kız sadece matematikte degil rusça bildigi için başka işlerde bulabilecek. bu senin için süper bi fırsat onun için de çok büyük bi fırsat. döndügünüzde eviniz olmus olacak huzurlu bi yaşantınız olacak. bence tercihi senin degil onun yapması lazım. bu konuyu onun açması ve rusyaya gidip hayatımın erkegiyle evlenip rahat bi hayat mı yasamalıyım yoksa okulumu bitirip burda kısmetimi mi beklemeliyim diye sorması lazımdı :)))

biraz ufkumu açtın sağolasın
    niye strese sokuyorum ki kendimi
    o daha yüksek yapacam diyor çünkü kpss ile atanması zor başka şehre de gitmek istemiyor.bu yüzden akademisyen olmak istiyor.ben de ona diyecem gel istanbulda bir dersanede çalış 1000 lira olsun senin olsun. ben de 3000 kazanırım zamanla artar miss gibi geçiniriz. kabul eder misin bunu. mırın kırın ederse o zaman rusyaya gidiyorum diyecem.sanırım böylesi daha güzel.

ne demek kardeşim inşallah doğru ve hakkında hayırlı olacak kararı verirsin. bi tavsiye daha karar verdikten sonra artık diğer ihtimali hiç düşünme

aynen hacı birine karar verirsem diğerini düşünmemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

Kariyer varsa para da vardır. Para varsa sevgili de vardır. Sevgili varsa aşk da vardır(akıllıysan)

zaten şu anda da öğrenci olmama rağmen bir kariyerim var elim ayağım düzgün bu yüzden çok kız götürdüm ama bu tip ilişki istemiyorum hocam paradan dolayı gelen kız bi zahmet uzak dursun. bu kız öyle değil bir şey ödettirmiyor bana paragöz de değil lüks düşkünü de değil ondan bukadar düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

Kariyer varsa para da vardır. Para varsa sevgili de vardır. Sevgili varsa aşk da vardır(akıllıysan)

zaten şu anda da öğrenci olmama rağmen bir kariyerim var elim ayağım düzgün bu yüzden çok kız götürdüm ama bu tip ilişki istemiyorum hocam paradan dolayı gelen kız bi zahmet uzak dursun. bu kız öyle değil bir şey ödettirmiyor bana paragöz de değil lüks düşkünü de değil ondan bukadar düşünüyorum

dediğim gibi kızları iyi seçeceksin. paran için seni seven var bir de seni sen olduğun için seven var işte bu kızları ayırt etmeyi bilmelisin

• elinde böyle bir imkan var ne kzılar çıkar karşına kariyerine bakmalısın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydede96

elinde böyle bir imkan var ne kzılar çıkar karşına kariyerine bakmalısın !

ben de buna karar verdim reis
    hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydede96

elinde böyle bir imkan var ne kzılar çıkar karşına kariyerine bakmalısın !

ben de buna karar verdim reis
    hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun reis
    bu yazıyı kız okusun seni bekler lan zaten :D :D: D: D
  • Bemce git arkadasim emin ol kizin o sansi olsa seni dakikasinda birakip giderdi sende o zaman buraya klasik ben herseyi yaptim ama sevgilim bana tekme basti diye konu acardin kusura bakmaa firsatini bir kiz icin heba etme sonra coook pisman opursun nette bunun binlerce ornegi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AŞK

YALARUNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kız arkadaşını senin anlattıklarınla ne kadar tanıyabiliriz.Hadi onu geçtim seni ne kadar tanıyabiliriz?Bana kalırsa gitme derim ama yine de senin bileceğin iş kendini en iyi sen tanıyorsun.Kızıda sen bizden iyi tanıyorsun.
  • Kari yeri tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Şimdi kız arkadaşını senin anlattıklarınla ne kadar tanıyabiliriz.Hadi onu geçtim seni ne kadar tanıyabiliriz?Bana kalırsa gitme derim ama yine de senin bileceğin iş kendini en iyi sen tanıyorsun.Kızıda sen bizden iyi tanıyorsun.

haklısın
    sadece sizin de fikrinizi merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.