Şimdi Ara

Aşk meselesi yardım edinnnn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yler benim bi arkadaş var bununla 1,5aydır konuşmuyoruz ama adam 15 yıllık arkadaşımdı bu bi kızdan hoşlanıyodu 6 ay önce filen ama şimdi konuştum onla benlik bi durum yok sevmiyorum ama çıkarsan ayıp olur siz onla el ele gezerken beni görünce napacaksın filen diyo yinede sen bilirsin diyo şuan kızla konuşuyorum kız beni seviyo bende hoşlanıyorum ne yapayım çok tereddütteyim çıksan çoçuğa ayıp olur mu yani haftada en kötü 1 kere karşılaşıyoruz çocukla adamın yüzüne nasıl bakıcam ama kızı da bırakasım yok bağlıyo kız beni kendine tavsiye verin napayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızla deneyin o yasta iliskiler max 3 ay zaten ayrılınca çocuğu çok seviyorsan hata yaptım deyip gönlünü alırsın erkek erkeğin halinden anlar

• Yaş 18-19 çokta küçük değil çocuk şimdi arkamdan ters bişey der iyice bozuşuruz filen hani iyice içime dert olur rahatsız oluyorum durumdan ama çıkasımda var kızla iki ucu poklu değnek misali....

• Yaş 18-19 çokta küçük değil çocuk şimdi arkamdan ters bişey der iyice bozuşuruz filen hani iyice içime dert olur rahatsız oluyorum durumdan ama çıkasımda var kızla iki ucu poklu değnek misali....

• bi kız için 15 yıllık dostluk heba edilmemeli

• 15 yıllık dostlukta adamlar beni kız bokuna sattı hemde benim konuştuğum kız bokuna ben kızla muhattaplığı kestim bunlar onla gezdi tozdu sabah 5lere kadar yani basit bi kırgınlık değil ama ben yediremiyorum işte dediğim gibi

• Seni satan adamı sende sat.Boşver hiç takma isterse 40 yıllık dost olsun bir kere ayıp yapmış demekki böyle biriymiş.Bence kızla çık içinde bi ukte kalır sonra.Kalmasa bile arkadaşın hatasını anlasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bak şimdi benimde en yakın arkadaşım 10 12 yıllık falan bir arkadaşlığımız var aynısı bizde olsa umurumda olmaz mesela ben kızdan hoşlanmışımdır arkadaşa söylemişimdir ama baktım pas vermiyo çekilirim aradan aradan zaman geçer anlarım ki kız bizim arkadaştan hoşlanıyor umurumda bile olmaz. Başka kız mı yok memlekette bana niye en yakın arkadaşımın mutluluğunu kıskaniyim ki. He kızla aramda bişeyler olmuştur ayrılırız bak o zaman bozulurum ama o da öyle birşey yapmaz.
  • Aynen burda olduğunbi ikilem var kafamda 15 yıllık dostluğumuz vardı terbiyesizlik yaptı sattı ama delikanlılık yapıp kızla çıkmasam mı yoksa sen misin lan yapıp çıksam mı çözemedim

• Kötü biri olmak sana bir şey kazandırmaz. En iyisi delikanlılık yap. Kızla bir daha konuşma.
  • Aynı fikirdeyim karakteri ortaya koyup onları utandırmak isyorum yoksa onlardan farkım kalmaz diye düşünüyorum artıkda utanmazlarsa zaten adam deyip yüzlerine bakılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.