Şimdi Ara

Aşk Kitabı Önerebilcek Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bana Aşk Nedir ? Sevgi Nedir ? 2 cins arasındaki bağı Açıklayan . Sıkıcı Olmayan Beğenilen Güzel Bir Kitap önerirseniz sevinirim.

• Sevgi:
    Evrensel dünya görüşüyle ilgili bir durumdur.
    Herşeyi sevebiliriz.
    Bu her canlı için geçerlidir.
    Toplumlar birbirine sevgi ile bağlıdırlar.
    Kültür dediğimiz bağlantının temelinde sevgi ve sevmek yatar.
    Sevgi, bağlılık ve süreklilik taşır.
    Sevgi, içinde özel ilişkileri barındırmayacak kadar geniş anlamdadır.
    Sevgi, içinde dostluğu büyütür, cinsel duyguların pazarlığına yer yoktur.

Aşk:

Kişiye özel duygularla gelişir, yüreğine göre şekillenir.
    Hissetme ya da algılamada farklılık gösterir.
    İnsan bir aşka düştüğünde, “Sen çok farklısın, diğerlerine benzemiyorsun” gibi sözleri bolca kullanır. Oysa farklı olan aşık olduğu değil, tam tersi insanın kendisidir. Yaşadıkları aşkları değil, farklı birşey yaşamak ister, aradığı farklı olduğu için bulduğu da farklı gelir.
    Aşkta bir çıkar ilişkisi yoktur.
    İnsan aşıksa aşıktır.
    Aşık olmak için tanışmak ya da belli bir süreyi birlikte geçirmek gibi kavramlar yoktur.
    Bir görüşte aşka düşebiliriz.

kitap bitirmene gerek yok Google'ye yaz çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 23 Temmuz 2012; 11:01:26 >

• hımm Galiba Doğru Diosun
  • sana ALACAKARANLIK kitabını öneririm aşk nedir nedemek istiyorsan edward ve bella aşkı :D yok onu okudum diosan AÇLIK OYUNLARI oku ondada peeta ve katniss aşkı var :D 2 side süper
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bastian bux -- 8 Eylül 2012; 14:00:52 >
  • Sırrı Çınar - İlk dönemeçte son aşk

Yazar pek bilinmeyebilir ama kitap güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberto30

sana ALACAKARANLIK kitabını öneririm aşk nedir nedemek istiyorsan edward ve bella aşkı :D yok onu okudum diosan AÇLIK OYUNLARI oku ondada peeta ve katniss aşkı var :D 2 side süper

:D alaca karanlığın tüm serlerini izledim tv de güzel okumama gerek kaldığını sanmıyorum Açlık Oyunları nı araştırdım bu kitap ta aşkla ilgili bişey yok heralde :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Komedi türünde kitap var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha İyilerini Bekliyorum Arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 23 Temmuz 2012; 13:50:21 >
  • Bi kitap okuyodum Adı '' Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi '' Kitap Güzel Ama Sıkıcı Biraz
  • Namık Kemal - İntibah
  • klasikleri seviyorsan ve daha okumadıysan Mehmet Rauf'tan Eylül adlı romanı okuyabilirsin. Hem akıcı hemde insan Keşke benide böyle seven olsa diyor. Yani en azından benim açımdan öyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

klasikleri seviyorsan ve daha okumadıysan Mehmet Rauf'tan Eylül adlı romanı okuyabilirsin. Hem akıcı hemde insan Keşke benide böyle seven olsa diyor. Yani en azından benim açımdan öyle :)

Bunu En Yakın Zamanda Alıcam Teşekkürler Araştırdım Güzel Bi kitaba Benziyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali123beş

quote:

klasikleri seviyorsan ve daha okumadıysan Mehmet Rauf'tan Eylül adlı romanı okuyabilirsin. Hem akıcı hemde insan Keşke benide böyle seven olsa diyor. Yani en azından benim açımdan öyle :)

Bunu En Yakın Zamanda Alıcam Teşekkürler Araştırdım Güzel Bi kitaba Benziyor ...

Eylül'ü listene eklediysen İntibah'ı da ekle zira aynı dönemin benzer ürünleri.
  • quote:

quote:

2 günde bitirebileceğin bir kitap. Arkadaşın dediği gibi İntibah'ı da listeye ekleyebilirsin. İyi forumlar...
  • Teşekkürler 2 sinide değerlendiricem.
  • Masumiyet Müzesi
  • İskender Pala'nın kitaplarını oku,gerçek aşkın ne demek olduğunu daha iyi anlayacaksın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayberto30

sana ALACAKARANLIK kitabını öneririm aşk nedir nedemek istiyorsan edward ve bella aşkı :D yok onu okudum diosan AÇLIK OYUNLARI oku ondada peeta ve katniss aşkı var :D 2 side süper

:D alaca karanlığın tüm serlerini izledim tv de güzel okumama gerek kaldığını sanmıyorum Açlık Oyunları nı araştırdım bu kitap ta aşkla ilgili bişey yok heralde :S

Açlık Oyunları'nda özellikle 3.sünde aşk konusu daha üst planda.Hatta (aşk romanlarını sevmem) okurken bunun için sıkılmıştım.Alacakaranlığa benzer yönleri var.aşk-gerilim-macera türü.Birdaha araştırın hocam.

• Kürk Mantolu Madonna.
  • Aşkın Renkleri - David Foenkinos

2. Dünya Savaşı Aşk Öyküleri - Larry King

Siyah Gözler - Cemil Süleyman

Anlaşma: Bir Aşk Hikayesi - Jodi Picoult

Boleyn Kızı - Philippa Gregory

Bir Gün - David Nicholls
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.