Şimdi Ara

Aşk-ı Memnu VEDA (24 Haziran Büyük Final) Bittiii (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diziyi izliyemiyom netten tekrar izlicem ama öylece kalıyor

Çok güzel finaldi ama bihterin ölmesi çok açıklıydı gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: *nameless*

bişey daha dikkatinizi çektimi? bihter adnandan boşanmamıştı ve kızlık soyadıyla babasının yanına gömüldü
    bihter yöreoğlu

Mezar taşına ne isterlerse onu yazarlar, hem ziyagillerden kimse bihterin cenazesine gelmedi zaten
  • Çok kaliteli bir diziydi.Tadında bırakmaları iyi oldu
  • quote:

bişey daha dikkatinizi çektimi? bihter adnandan boşanmamıştı ve kızlık soyadıyla babasının yanına gömüldü
    bihter yöreoğlu

sen adnanın yerinde olsan (allah göstermesin :D ) soy ismini verirmiydin :D
  • Ezel'in sezon finalinden daha kalabalık bu topic. Bu konu bu gece fena akar

Bu konudaki kullanıcılar: type-r, HeNRy__, Aksel06, Owl City., jeanneau, GencFB35!, -HaYaL_ET-, call of, dodgé, DLI, `SnowStorm, ßLaCK_EaGLe, mct2002, demonikN, DragMeToHell, erosmarcos, azazel61, Karn-ı bahar, kyran, Espâda, kaandogru, wRsoUL, skyw@lker, LizOzOM, hook1903, [DMC], MİY1988, plateau, Nymphadora, D®èâM, Okandmr, Muse00, kemalist_18, *nameless*, maestro_34, St.Paşazade, REM1903, \*\ TaGoKo /*/, remil_panter, Abyss332, _sude_, kralkobra_kralkobra, Buroc.k, skyfor, bolt, chuckeraga, DXM06, eyoruk, GörkeM!, asdfg_1453
    61 kayıtlı üye, 26 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmamak için linki vereyim;cevap burada.Ben deminki mesajımı araştırmadan yazmıştım.Cevap;

http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=article&aid=3447

Ya usta sanki senaryoda herşeyi İslami usullere göre yazdılarda intihar edenin cenaze namazı kılınır mı kılınmaz mı bi o kaldı

Yav bir dizi toplumdan kopuk olamaz ki. :-) Aile içi ensest ilişkiler,bu diziyle başlamadı mesela.Bu diziden önce de yenge,yeğen ilişkileri vardı muhakkak.Bu örneği neden verdim,bir dizi toplumu şekillendiremez,toplumun kuralları diziyi şekillendirir ve dinde toplumda önemli bir yer tutar.Bunu derslerde bile işledik. :-)

• Belki bilmiyorsunuz,umrunuzdada olmayabilir fakat bu akşamda 2 şehit verdik arkadaşlar.. Gözlerinizi açabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Çetin Özder çok büyük bi oh çekti yalnız, adam çok iyi yırttı.

Evet felçli ve yaşlı olanı napsın adam.Para babası daha genç ve güzelini bulurum mantığındadır.Ama Firdevs hanımı yüzüstü bırakması iyi olmadı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Son günlerde sürekli verdikleri jeneriği, köşkün boş odalarını bile finale bağlamaları güzel bir detay. Son dakikalarda Behlül'ün itirafı ise neredeyse tüm olayların bir özeti gibiydi. Sonuçta Bihter'i öldüren kendisi oldu. Mezarlık sahnesinde geçmişe ait sahne ise çok güzel düşünülmüş.

Bir televizyon fenomeni daha kararında sona ermiş oldu...

Behlül'ün itirafı derken kendine şerefsiz demesini mi kastediyorsun

Bihter'i öldürenin kendisi olması ve kendisini katili olarak görmesini sayın Cooper.

Ayrıca geriye dönük sahnede bize hatırlatmaları iyi olmuş. Bihter Adnan'ı seviyorum dediğinde Behlül'ün ona umut vermesi. Ayrıca Nihal'i de malumunuz Bihter'i kıskandırmak için kendisi ayartmıştı. Yoksa ilk başlarda Nihal Behlül'e karşı bir his duymuyordu.

Nasıl Nihal Behlüle karşı his duymuyormuydu :) Nihal kaç yıldır hoşlanıyordu ama söylemiyordu...bunu Behlüle kendisi bile söyledi...Sen iyi izlemedin galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 24 Haziran 2010; 23:57:18 >

• tam bir saçmalıktı
    beyinsiz bir erkek olarak behlül sokaklara düştü
    mezar başındada ağlarsın işte öyle
    pişmanlık fayda etmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Adnan, bihterr diye bağırarak koşarkan çok pis heyecanlandım.

behlülün tarafındamıydınız

ben bile salondan kaçarken buldum kendimi , o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Belki bilmiyorsunuz,umrunuzdada olmayabilir fakat bu akşamda 2 şehit verdik arkadaşlar.. Gözlerinizi açabilirsiniz..

Malesef bu artık milletimiz için sıradan bir hal aldı , vatan sağolsun vesaire vesaire neyse bunun yeride burası değil....
  • cenaze sahnesınde calan mozart senfonısımıydı_?
  • Bu konudaki kullanıcılar: Nymphadora, lXl, gladyo38, Syn7ax, REM1903, azazel61, lfliliberty, erosmarcos, *nameless*, Espâda, MeLancoliq MeLody, arD., skyw@lker, Muse00, Ultimir, ghost100, ALPEREN A., Thunde®, V_can_A, CoMMaNDeRCX, KingRoger, Toruk Macto, MaXiLoPeZ, Owl City., atakan_!7, *Reventon*, chaos7, Aksel06, ßLaCK_EaGLe, kyran, kaandogru, LizOzOM, D®èâM, Okandmr, kemalist_18, maestro_34, St.Paşazade, \*\ TaGoKo /*/, remil_panter, Abyss332, _sude_, Buroc.k, skyfor, bolt, chuckeraga, DXM06, eyoruk
    54 kayıtlı üye, 27 misafir

fena değilmiş.
  • cok kötü bitti yaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Belki bilmiyorsunuz,umrunuzdada olmayabilir fakat bu akşamda 2 şehit verdik arkadaşlar.. Gözlerinizi açabilirsiniz..

Malesef bu artık milletimiz için sıradan bir hal aldı , vatan sağolsun vesaire vesaire neyse bunun yeride burası değil....

Mutlaka Yeri burası değil ama ne bileyim.Çok fena acı içindeyim..Şurdaki yorumlar,gülüşmelerde acımı daha da arttıryor ne diyeyim.Umarım Herkes yeterli duyarlılığı gösterir..İyi akşamlar herkese.
  • lan iyiki bitti bu dizi yüzünden bir nesil heba oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmamak için linki vereyim;cevap burada.Ben deminki mesajımı araştırmadan yazmıştım.Cevap;

http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=article&aid=3447

Ya usta sanki senaryoda herşeyi İslami usullere göre yazdılarda intihar edenin cenaze namazı kılınır mı kılınmaz mı bi o kaldı

Yav bir dizi toplumdan kopuk olamaz ki. :-) Aile içi ensest ilişkiler,bu diziyle başlamadı mesela.Bu diziden önce de yenge,yeğen ilişkileri vardı muhakkak.Bu örneği neden verdim,bir dizi toplumu şekillendiremez,toplumun kuralları diziyi şekillendirir ve dinde toplumda önemli bir yer tutar.Bunu derslerde bile işledik. :-)

Yok bencede din önemlidir işin şakasıydı o ama zaten kılınıyomuş sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

cok kötü bitti yaaaaaaaa

ne bekliyordun ki, final belliydi zaten, sadece gerçekleştirmesi nasıl olaca diye merak ediyorduk...oda bence çok güzel oldu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.