Şimdi Ara

AŞK HİKAYEMİ ANLATIYORUM BEYLER [FİNAL EKLENDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
39
Favori
11.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

CSB mi değil mi beyler? Ona göre bakıcam.

birazcık okursan eğer ne olduğunu anlarsın zaten kardeşim. En başa sırf bunu söylemesinler diye CSB diyecekler hiç yazmasın dedim. Çünkü ben bunları buraya yazarken yemin ederim yeniden yaşıyormuş gibi acı çekiyorum ve bununla dalga geçilmesi zoruma gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muâllak adam

quote:

birazcık okursan eğer ne olduğunu anlarsın zaten kardeşim. En başa sırf bunu söylemesinler diye CSB diyecekler hiç yazmasın dedim. Çünkü ben bunları buraya yazarken yemin ederim yeniden yaşıyormuş gibi acı çekiyorum ve bununla dalga geçilmesi zoruma gider.

Diğer partları da bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

yemeği yiyip geliyorum hocam, artık bitirip yorumlarınızı almak istiyorum, yaklaşık 15 part çıkar.

• Heyacanla 19 u bekliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

yemeği yiyip geliyorum hocam, artık bitirip yorumlarınızı almak istiyorum, yaklaşık 15 part çıkar.

Tamam hocam afiyet olsun.

• part 19 ilk mesaja eklendi.
  • oğlan ipleri eline alacak izleyin görün

hikaye güzel ellerine sağlık :)

takipteyim
  • İlk defa OKUMAYİN degil OKUYUN yaziyorum guzel hcam dvam bekliyoruz :D

• part 20 ilk mesajda.
  • quote:

Part 20 ...

Tam olarak aramızda geçen konuşmayı hatırlamıyorum ama, verdiği cevap beni yerden yere vurmuştu. “sen hani beni arkadaşın olarak görüyordun yaa offf” mesaj tam olarak buna benzer bir şeydi. İkinci defa hüsran… Bu sefer ağlamıştım beyler, hem de hıçkıra hıçkıra. Kaç kişi gece geç saatlere kadar sadece arkadaş olduğu biriyle konuşur lan. Zoruma gidiyordu, kendimi artık hastaymış gibi hissetmeye başladım. Sanki kız normal davranıyodu da ben hep yanlış anlıyormuşum gibi hissediyordum. Kendime yediremiyordum beyler, ne yapacağımı da bilmiyordum, çıktım dışarı bir parka geldim oturdum. Kimseye anlatamıyordum ya bide o çok koyuyordu. Acıyı paylaşmanın ne denli gerekli olduğunu anladım o zaman. Atalara bir kez daha hak verdim. Parka oturdum ve durdum beyler, mal gibiydim, hiçbir şey yapmak gelmiyordu içimden, kendime bir dost bulmam gerekiyordu. İlerdeki bir büfeyi gittim sonra bi paket sigara aldım. İlk sigaramdı bu benim, daha doğrusu ilk paketimdi, önceleri senede bir iki defa içmişliğim vardı ama istediğimden değil ortamdan dolayı içmiştim, zevkine. Ve zaten lüzumsuz geliyordu bana sigara “ne için içiyor bunu bu insanlar” diyerek kızardım arkadaşlarıma, abime, çevreme… Ama şimdi onları anlayabiliyordum. Kızdan o mesajı aldıktan sonra biraz daha konuşup benim uzun bir süre onunla konuşmamam gerektiği konusunda hemfikirdik. Mesaj atmayacaktım ona o da bana tabi. Ama bu sefer kızda bir farklılık vardı beyler, ilkinde daha nazik ve daha çok beklememi ister gibiydi ama bu sefer direk reddetmişti. Evet ilk sigaramdı, içime çekince sigarayı başım döndü tabi kafamı güzel etmemişti ama sadece biraz baş dönmesi. Benim ilacımın bu olmadığını biliyordum, biliyordum da içkiyi de daha önce hiç ağzıma almamıştım ve yetiştiğim çevre dolayısıyla çok soğuktum o yüzden içemezdim. Aile yapım da buna müsait değildi hem. Sigarayla idare ettim. Sonraki 15 gün çok moktandı beyler. Mal gibi olmuştum resmen hiçbir sosyal yanım kalmamıştı, okula da gidemiyordum karşıma çıkar diye. Gerçi bana “ben okulda karşına çıkmamaya özen gösteririm” demişti ama ne olursa olsun çıkabilirdi.

aynısını bende yaşadım,çok benziyor hikayemiz aslında.

• sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim ekle artık devamını da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekilabu

okuyalım.

nekilabu seninkide harikaydı be hocam keşke csb olsaydı.
  • part 21 ilk mesajda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muâllak adam -- 19 Temmuz 2012; 19:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan75

quote:

Orijinalden alıntı: Nekilabu

okuyalım.

nekilabu seninkide harikaydı be hocam keşke csb olsaydı.

evet nekilabu nun hikayesini bende okudum, inşallah csb dir dedim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

Part 20 ...

Sanki kız normal davranıyodu da ben hep yanlış anlıyormuşum gibi hissediyordum.

aynısını bende yaşadım,çok benziyor hikayemiz aslında.

inşallah aynısı değildir be kardeşim, inşallah seninki benimki gibi bitmemiştir.
  • Kız bence senin iltifatlarınla egosunu tatmin ediyor .
  • 21den sonrası gelecekmi?
  • Benım yasadığım olaya çok benziyor:( dewamını bekliyoruz.

• [IMDB=]part 22 ilk mesajda.
  • part 23 ü de yazdım beyler, 2-3 gün burada olmayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.