Şimdi Ara

AŞK HİKAYEMİ ANLATIYORUM BEYLER [FİNAL EKLENDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
39
Favori
11.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muâllak adam

part 10 ilk mesajda. okuyanlar okuduklarını belirten birşeyler yazarsa çok iyi olurdu aslında. yatıyorum beyler artık yarın saat 8 de ders var :( yazarım deyip yazamamıştım onu telafi edeyim dedim.

o kadar şeyden sonra kız anlamamışsa cidden vardır bi problem. ayrıca sen konuşmaları aynen geçirdiysen kızın yazış tarzı da bana pek öyle a sınıfı öğrencisi gibi gelmedi ama neyse umarım istediğin olur kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Uha 2 yıl önceki halim bende senin gibi aynı hataya düşmüştüm sadece face den muhabbet en soonunda senin gibi açıldım sonuç hüsrandı ama çok iyi oldu bu olaydan bir sürü ders çıkarmıştım.Şimdi böyle bir şey olsa asla aynı hataya düşmem.Seninde yaşaman iyi olmuş tecrübe açısından ..

Benim hikayem daha burda bitmiyor hocam bayaa bir uzun, sonu seninkinden karışık. Ve dediğinde çok haklısın yaşamak lazım bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

quote:

part 10 ilk mesajda. okuyanlar okuduklarını belirten birşeyler yazarsa çok iyi olurdu aslında. yatıyorum beyler artık yarın saat 8 de ders var :( yazarım deyip yazamamıştım onu telafi edeyim dedim.

o kadar şeyden sonra kız anlamamışsa cidden vardır bi problem. ayrıca sen konuşmaları aynen geçirdiysen kızın yazış tarzı da bana pek öyle a sınıfı öğrencisi gibi gelmedi ama neyse umarım istediğin olur kardeş

iş şuanki boyuta geldiğinde birdaha yorumunu alırım hocam. Bir bitsinde hikaye. Bide Kız a sınıfı ve derece yaptı.

• quote:

quote:

quote:

iş şuanki boyuta geldiğinde birdaha yorumunu alırım hocam. Bir bitsinde hikaye. Bide Kız a sınıfı ve derece yaptı.

sen yatıyodun hani

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen yatıyodun hani

Moralim bozuldu hocam belki inanmazsın ama buraya yazınca o duyguların hepsini tekrar yaşamış gibi oldum. uykum kaçtı. pc yi kapatıp yatakta telefonla girdim tekrar müzik eşliğinde.

• devam devam

• devam dedik
  • aynısını yaşadım buraya kadar hocam. 5 yıl önce fakat ben akıllanmadım çok yanlış şeyler yaptım. Bakalım nasıl devam edicek. Takipteyim.

• sen devam et ben takipteyim
  • Part 11 ilk mesaja eklendi.
  • quote:

“Merhaba xxx :) (birbirimize lakap takmıştık ve lakabıyla seslendim komik olsun diye)

Sana bişey söylemek istiyodum hayli zamandır ama nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için hep bekliyodu. Nasıl karşılayacağını bilmiyorum ama, Ben senden bir hayli hoşlanıyorum :) hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey hissediyorum birine karşı ve ilk defa böyle şeyler söylüyorum değerini bil :) ben şimdi yatıyorum senden bir cevap bekliyorum ama, sabah okuyacam o yüzden şimdi yazma cevabı :) şimdi ben hoşlanıyorum dedim ya bu öyle böyle değil :( yaptığım her işte aklım sende , ne ders çalışabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Namaz kılarken bile aklıma geliyosun günaha giriyorum kız :D dediğim gibi ilk defa sana yazıyorum böyle bir şeyi inşallah üzülmem. Yada üzeceksen de sen üz be ne olmuş sanki, üzülmedik mi sanki hiç. Hep sevmediklerimiz mi üzecek sanki. Ama üzmezsin gibi geliyo :) her neyse ben yatıyorum , dediğim gibi sabah bakacam mesajına, bolca düşün hızlı karar verme :D

kusura bakma acayip güldüm

ayrıca buna benzer bir şey benimde başımdan geçti,ama benim sonum baya kötü oldu..bir kıza teklif ettikten sonra yok olmaz falan diyorsa kesinlikle iletişimi kesin..yoksa hayatınız zindana dönüyor..asla ama asla konuşmamak gerekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 16 Temmuz 2012; 17:14:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

“Merhaba xxx :) (birbirimize lakap takmıştık ve lakabıyla seslendim komik olsun diye)

Sana bişey söylemek istiyodum hayli zamandır ama nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için hep bekliyodu. Nasıl karşılayacağını bilmiyorum ama, Ben senden bir hayli hoşlanıyorum :) hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey hissediyorum birine karşı ve ilk defa böyle şeyler söylüyorum değerini bil :) ben şimdi yatıyorum senden bir cevap bekliyorum ama, sabah okuyacam o yüzden şimdi yazma cevabı :) şimdi ben hoşlanıyorum dedim ya bu öyle böyle değil :( yaptığım her işte aklım sende , ne ders çalışabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Namaz kılarken bile aklıma geliyosun günaha giriyorum kız :D dediğim gibi ilk defa sana yazıyorum böyle bir şeyi inşallah üzülmem. Yada üzeceksen de sen üz be ne olmuş sanki, üzülmedik mi sanki hiç. Hep sevmediklerimiz mi üzecek sanki. Ama üzmezsin gibi geliyo :) her neyse ben yatıyorum , dediğim gibi sabah bakacam mesajına, bolca düşün hızlı karar verme :D

kusura bakma acayip güldüm

ayrıca buna benzer bir şey benimde başımdan geçti,ama benim sonum baya kötü oldu..bir kıza teklif ettikten sonra yok olmaz falan diyorsa kesinlikle iletişimi kesin..yoksa hayatınız zindana dönüyor..asla ama asla konuşmamak gerekmiş.

komik ama gerçek olan buydu vallahi :D benim hikayem biraz değişik sürüyo da sürüyo sürüyo da sürüyo hocam o nedenle hala etkisindeyim.

Aha part 12 yi de ekliyorum.

• part 12 ilk mesajda.
  • devam takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 16 Temmuz 2012; 17:41:42 >
  • Hocam daha önce part 6 yada 7 ye kadar okumuştum. Şimdi devamını da okudum. Valla ne diyim ben okurken ağlıycaktım o derece. Birde dinlediğim müzik de arkadan girince. Diyecek bir şey bulamıyorum, gerçekten zor durumdasın ama kıza kendini ezdirme ve zaman vermelisin bence.
  • o: ayağım ağrıyo yaa 2 gündür.
    Ben: hastaneye gittin mi ?
    O: yok gitmedim gerek yok ya.
    Ben: nasıl gerek yok ya git bi göster belki önemli bişeydir.
    O: ya boşver ne olacak, hem sen beni boş ver niye kafana takıyosun.
    Ben: nasıl boşveririm ya, benim için değerin çok sen farkında değilsin belki ama :)
    O: halla halla niye ki yaa :)
    Ben: öğrenirsin zamanla boş ver sen sadece değerli olduğunu bil yeter :)

bu ne birader bu konuşma ne ağzına kürekle vurasım geldi 3. sınıf mısın nedir birader sinirlendim bak şimdi

Off birader bu ne ya hepsini okudum ben utandım yemin ederim o konuşmlar ne ciddi söylüyorum o kadar rezil bi konumdaymışın ki. hayır sonrasında ne olur bilemiyorum ama kabul etse de acıdığından eder heralde. Liseye geçtim desen yine bi şekilde kabul edilir de bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 16 Temmuz 2012; 19:51:22 >

• Part 13 ilk mesajda.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnitabLake

Hocam daha önce part 6 yada 7 ye kadar okumuştum. Şimdi devamını da okudum. Valla ne diyim ben okurken ağlıycaktım o derece. Birde dinlediğim müzik de arkadan girince. Diyecek bir şey bulamıyorum, gerçekten zor durumdasın ama kıza kendini ezdirme ve zaman vermelisin bence.

daha bitmedi hocam çok şey olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

o: ayağım ağrıyo yaa 2 gündür.
    Ben: hastaneye gittin mi ?
    O: yok gitmedim gerek yok ya.
    Ben: nasıl gerek yok ya git bi göster belki önemli bişeydir.
    O: ya boşver ne olacak, hem sen beni boş ver niye kafana takıyosun.
    Ben: nasıl boşveririm ya, benim için değerin çok sen farkında değilsin belki ama :)
    O: halla halla niye ki yaa :)
    Ben: öğrenirsin zamanla boş ver sen sadece değerli olduğunu bil yeter :)

bu ne birader bu konuşma ne ağzına kürekle vurasım geldi 3. sınıf mısın nedir birader sinirlendim bak şimdi

Off birader bu ne ya hepsini okudum ben utandım yemin ederim o konuşmlar ne ciddi söylüyorum o kadar rezil bi konumdaymışın ki. hayır sonrasında ne olur bilemiyorum ama kabul etse de acıdığından eder heralde. Liseye geçtim desen yine bi şekilde kabul edilir de bu ne

ilk defa sevmişim hocam ve sıfır tecrübeyle.. Bende şimdi kafamı duvarlara vuruyorum ama :(

• acı ama gerçek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.