Şimdi Ara

ask.fm in gelişmişi = witlok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni populer olmus bır sıteyı gorunce merak ettım aranızda kullanan var mı

begen ve tiksin seçenekleri var ve ask.fm in resimli albumlu hali diyorlar..

birde dikkat ettim ergenlerden oluşan kesin burada yok ekstra bir kaç özelliğide var benmi yeni duydum yoksa biliyormuydunuz merak ettim

www.witlok.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreudes -- 23 Mayıs 2015; 20:24:54 >

• bi bakıyım ilgimi çekti

Edit:kimse yokla bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpel Von Stiltskin -- 23 Mayıs 2015; 20:30:57 >
  • bende başta kimse yok zannettim, insanların profillerini gizliyorlarmış yalnızca tanıdıkların sana ulaşabiliyor yani twitterdan falan
  • twitteri falanmı bağlamamız lazım yoksa paylaşcazmı

edit: tanıdıklarımız sadece girerse zevki çıkmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpel Von Stiltskin -- 23 Mayıs 2015; 20:48:27 >
  • yok ben bağlamadım paylaşıyorum

fakat ayarlar kısmında profili gizle diye bir seçenek var altında açıklama var reklam ortaklarımız vb. diye sanırım senın profilinin reklamı cıkıyor başka yerde ara ara sana o şekilde tıklıyorlar

ben (....) adlı sitede gezerken Gizem A.... kişide witlokta gibi bir reklam gördüm ordan tıkladım , o şekilde cıkıyor anladıgım kadarı ile gizlersende cıkmıyor galiba

edit: sitede dolaşırken bir kere daha reklama denk geldim farklı birini , tahmin ettigim şeymiş , başka sitelerde reklam yapıyorlar bizim profilleri

gizle seçenegini işaretleyince cıkmıyormuş uyarı var ama profil goruntulenme sayınız azalır diye çok sağlam la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreudes -- 23 Mayıs 2015; 20:58:02 >

• ahaha :D anladım bi bakıyım güzele benziyo ama :D
  • pm e bak gordugum kişinin adını vereyım :D, baskaları saldırır simdi burdan yazarsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreudes -- 23 Mayıs 2015; 21:00:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.