Şimdi Ara

Aşk dediğimiz şey; ilk bakış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Schopenhauer- Aşkın metafiziği'nden alıntıdır.
     Aşk dediğimiz şey; ilk bakış.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 30 Mayıs 2013; 13:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reExecution

/>

Yaman şakacısın deliğanlu
  • Boş işler boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olric Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: reExecution

/>

Yaman şakacısın deliğanlu

eyw reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Boş işler boş

neden boş ki daha önce yaşadın mı nuno gomez. hoşlanma veya 1-2 haftada geçen sevgilerden bahsetmiyorum gerçek aşktan bahsediyorum.aşk gerçekten kutsaldır.
  • doğru bir teori gibi duruyor, kendi ilişkilerimi baz alıyorum.

Şu ana kadar sadece 1 kişiyi deli gibi sevdim ve arzuladım, artık ayrıyız o başkasını buldu ben yalnızım .

ama Az önce elim gitti fotoğrafına baktım, uzun zamandır yapmamıştım fotoğrafa bakma olayını, kötü hissetmek istemiyorum.

bi elizabeth ile görüşeyim ben, beni kendime getirsin en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 30 Mayıs 2013; 15:26:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgili her şey değildir!
    13 yıl önce açıldı
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Boş işler boş

neden boş ki daha önce yaşadın mı nuno gomez. hoşlanma veya 1-2 haftada geçen sevgilerden bahsetmiyorum gerçek aşktan bahsediyorum.aşk gerçekten kutsaldır.

emin ol kutsaldı ama şimdiki devirde nerde gerçek aşk ? benim bildiğim duyduğum gerçek aşklar anne babalarımızın zamanlarında idi sencede öyle değilmi, aşklarda çıkar artık maddiyata hiç girmiceğim hele bu ülkede gerçek aşk zor ha varmı var doğru insanı bulmak önemli yoksa gerisi gerçekten boş

• quote:

quote:

quote:

Boş işler boş

emin ol kutsaldı ama şimdiki devirde nerde gerçek aşk ? benim bildiğim duyduğum gerçek aşklar anne babalarımızın zamanlarında idi sencede öyle değilmi, aşklarda çıkar artık maddiyata hiç girmiceğim hele bu ülkede gerçek aşk zor ha varmı var doğru insanı bulmak önemli yoksa gerisi gerçekten boş

haklısın kesinlikle fakat kıyıda köşede illaki var onu bulmak önemli,bulmaktan sonra da elde etmek tabii ki.dediğin mevzular da çok derin ve hak veriyorum sana.değerli insanları elde etmekte çok zor artık.aylardır senelerdir acı çekiyorum yazacak çok şeyim var aslında ama yazsam sayfalar sürer.Allah herkesi sevdiğine kavuştursun ne diyeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boş işler boş

haklısın kesinlikle fakat kıyıda köşede illaki var onu bulmak önemli,bulmaktan sonra da elde etmek tabii ki.dediğin mevzular da çok derin ve hak veriyorum sana.değerli insanları elde etmekte çok zor artık.aylardır senelerdir acı çekiyorum yazacak çok şeyim var aslında ama yazsam sayfalar sürer.Allah herkesi sevdiğine kavuştursun ne diyeyim.

Ya çok seversin oda seni sever kavuşamassın ben bunu anlamıyorum karşı taraf seni sever zamanla sende onu seversin ama illa bir sorun çıkar keşke diyorum şöyle sihirli değenek olsa herkes hayat arkadaşını bir dokunuşla elde etse ama nerde bu konu uzar gider aslında ama akşama doğru baya yazıcağım bu konuda sanada hak veriyorum kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.