Şimdi Ara

Ask Bir Lanet Kurtulmamiz Gereken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karsi cinsten birini sevmek, asik hissetmek tamamen bir lanet. Kurtulmamiz gerekiyor cunku eninde sonunda bizi mutsuzluga itiyor.

Sevdigim kisiyle birlikte oldugumda bile kiskanclik, kaybetme korkusu gibi hislerle yuzlesiyorum. Ayrilik olunca da bir sure aci cekiyorum yok yere. Forumda da surekli okumuyor muyuz bosaninca ayrilinca insanlarin ne kotu hissettiklerini? Uzun bir iliski sonunda normal hissetmeye baslamak icin aylarca aci cekiyorlar. Mutluluga ve huzura erismenin tek yolu en cok kendini sevmek ve odaklanmak, diger kimseyi bunun onune koymamak. Boyle yapabilen var mi nasil erisilir bu duyguya?

Gelecekte kimseyi sevmek istemiyorum bu sayede hicbir kiz duygusal olarak zarar veremez. Kiz duzgunce davranmiyor mu direkt silip atmaliyim, kiz benden ayrildi mi tamam diyip ayni hislerle ayni sekilde hayata devam etmeliyim. Onceden bunu anlayamadigim icin kendimi cok aptal hissediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet kardeşim doğru olan bence de düşündüğün şeyler. Bu dünya hayatına ve geçici sevdalara bağlanmak bence de doğru değil. Rabbim bizleri geçici sevdalardan ve dünya hayatına sıkı sıkı bağlanmaktan korusun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.