Şimdi Ara

Aşk acısı çekmek normal midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal bişey mi bu arkadaşlar? Kimi insanlar var umurlarında olmuyo, ben niye böyleyim
    siz nasıl bi insansınız? Kız arkadaşını terketse sizi üzülürmüsünüz yoksa tam tersi hiç takmazmısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keithass

Normal bişey mi bu arkadaşlar? Kimi insanlar var umurlarında olmuyo, ben niye böyleyim
    siz nasıl bi insansınız? Kız arkadaşını terketse sizi üzülürmüsünüz yoksa tam tersi hiç takmazmısınız?

Uzulmezmiyiz bro.sen ne diyon ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım ayrıldığım kişi arkadaş kalmak istiyo mesela, kalmalımıyım yoksa ona kızıp konuşmamalımıyım bunada karar veremedim sonuçta beni yarıda yolda bıraktı
  • quote:

Anlamadığım ayrıldığım kişi arkadaş kalmak istiyo mesela, kalmalımıyım yoksa ona kızıp konuşmamalımıyım bunada karar veremedim sonuçta beni yarıda yolda bıraktı

Aynisini bn dun yasadm kalma arkadas sakin parmaginda oynatir seni

• ne acısı be değer mı hiç dusun

• quote:

Anlamadığım ayrıldığım kişi arkadaş kalmak istiyo mesela, kalmalımıyım yoksa ona kızıp konuşmamalımıyım bunada karar veremedim sonuçta beni yarıda yolda bıraktı

bana da arkadaş kalalım demişti ama ben istemedim.haftaya 14 ay falan olacak ayrılalı. bak sayıyorum ne kadar kötü olduğumu düşün artık
  • yuh ya benden kötüleri varmış onu anladım.
    bende kalmayacam sanırım, çünkü çok sinirliyim ona karşı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.