Şimdi Ara

Ask acısı çeken beyler bi gelsin :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon'da yasıyorum.. lise 3 de bir sevdiğim vardı. 2 sene iliskimiz oldu. her gunümüz her saatimiz ve dakikamız beraber gecti (geceleri telefonla ) o kadar çok anım var ki onunla. O günleri hayale daldığımda 3 saatten aşağı bitiremiyorum. ( kişisel ihtiyaclar İcin bitirmek zorunda kalıyorum. ) çok sevmiştim onun sevdiğinden de adım gibi emindim. sonra o Üniversiteye gitti.
    Ben sonuc olarak erkeğim ve ileride ailemi rahat ettirebilmek İcin iyi bir bölüm kazanabilmek İcin bir sene daha kaldım . çok asırı çalıştım. sabah aksam. onu aradığımda hep Taksim'de orda burda (güya ) kiz arkadaşlarıyla gezdiklerini söylüyordu . son zamanlarda gece 1 de yurda döndüğünü öğrendim. bu arada bana yalan söylemeye de başlamıştı.. 3-4 defa yakaladım..

ygs sınavına 3 hafta kala yanına gittim . Çok yer gezdik çok eğlendim ve çok mutlu oldum. hayatımın en güzel 1 haftasiydi diyebilirim size. bende istanbulu yazıp onunla birlikte okuyacaktim. sonra Trabzon'a geldim. ygs ye 1 hafta kala çok şiddetli tartışmalarımız oldu . Sürekli geziyordu. 1 gün dışarı çıkmadığı gün yoktu.. ve bana bir aptal cesareti geldi. dedim ki bulunmaz Bursa kumaşı mısın ben burada yanına gelmek İcin çalışayım günde 8-9 saat sen sabah aksam gez.

sonradan çaktım ki benim bunu dememi bekliyormuş.. Hemen tamam ayrılalım dedi. Ben de yemı yuttum.. benden kurtulmak istiyormuş.. E haliyle unv e hazırlananı mı secersin unv de olanları mı.. Ygs ye girdim ama ne hayal kaldı ne ümit kaldı ne yasama sevinci ne de olumlu başka birsey.. Bitmiştim ben. yasamamın anlamı yok ki. Zaten hep de öyle olmaz mı..
    Neyse madem sadede geleyim sikildiysaniz.. ben Çukurova tip kazandim.. 2. Sınıfa geçtim.. kıza çamur atmak İcin demiyorum yanlış anlamayın. Güzel bir kiz degildi. hem de hiç değildi. Ama gönül iste.. şimdi etrafımda ondan binlerce kat güzeller var ama kalbim bir kez kor olmuş yanmış bir daha yakamiyorum beyler.. Yanmıyor.. Çok denedim.. 3 sene gecti aradan. çıkmıyor aklimdan. zerre kadar çıkmıyor beyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın yanına git
    Onu başka erkekle gör
    O kor düzelir merak etme

• Hocam öncelikle bir ergen olarak söylemem gerekirse 3 yıl bir kızı sevdim ve kurtuldum çok şükür 1 ay kadar oldu. Söyleyeceğim ise çivi çiviyi söker derler. Bunu dene istersen. Bir abim de bir kızı unutmak istiyorsan bir başkasına yazacaksın demişti. Sanırım bu iş böyle hallolur. Bu arada bende 11. sınıfım ve tıp düşünüyorum. Çukurova Tıp'a kaç puanla gittin?

Orijinalden alıntı: emrecan21

Puanı öğrenseydik çok iyi olurdu

Hatırlamıyorum hocam.

Daha Fazla Göster
  • Peki, sağol

• Anlattiginin durumun aynisini yasiyorum lisr baslarinda baslamistik iliskiye 4 sene surdu lise sonunda ayrildik o universiteye gitti ben ise kendi istegimle universiteye gitmeyerek ucak teknisyeni oldum.Uzerinden 3 sene gecti hala unutamiyorum ruyalarimda goruyorum onu.Gecen faceden yazdim engelledi beni.Bence bunun sebebi ona cok alismamdi onu neredeyse aileden biri gibi goruyordum,biz onunla beraber buyuduk ergenlik caglarimizi beraber atlattik.

Henry Ford
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.