Şimdi Ara

Aşırı vasıfsız ve yeteneksizim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversitede lisansda 4.yılım daha 2.sinif 2.dönem derslerini yeni verdim seneye 2.sınıf 1.dönem görücem yaz okuluda açılmıyor hiç:/
    22yaşındayım sadece 1ay deneyimim var o da resepsiyon tavsiyeniz varsa yazın
    +fit bitki gibi adamım yiyorum yatıyorum tempolu yürüyüş yapıyorum gram sosyalliğim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kafana sık geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önerim bu saatten sonra ağır KPSS abanman, veya özel sektör benim gibi sürünecen. Bana kalırsa KPSS aban kurslara git ne bileyim gözün kör olsun kpss den memur olarak atan bir yere hayatına bak.
  • chnakc C kullanıcısına yanıt
    benimde en büyük hayalim o ama dövlet'e ne kadar güvenilir bilmiyorum şanslıysam 2yılda atanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Temmuz 2019; 15:16:11 >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    silah pahalı glock'lada ölmek istemem eziklik olur 50 cal şart

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Kafana sık geç
    Kardeş yaptığın intihara teşvik ve bunun suç olduğunu bilmiyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EienV

Kardeş yaptığın intihara teşvik ve bunun suç olduğunu bilmiyor musun

Alıntıları Göster
    Ne alakasi var adam gidip silah alip ates mi edicek ona bakarsan tum cocuklar gta counter strike oynuyorlar o zaman herkes kafasina ates etsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Ne alakasi var adam gidip silah alip ates mi edicek ona bakarsan tum cocuklar gta counter strike oynuyorlar o zaman herkes kafasina ates etsin

Alıntıları Göster
    Kardeşim yasa böyle,ayrıca sırf savaş oyunu diye cs ile intiharı nasıl bağdaştırdın orayıda çözebilmiş değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: EienV

Kardeşim yasa böyle,ayrıca sırf savaş oyunu diye cs ile intiharı nasıl bağdaştırdın orayıda çözebilmiş değilim

Alıntıları Göster
    Hocam bzim zamanimizda pokemon izleyip pikacu diye atlayan cocuklar vardi oradan kalma bi aliskanlik ne bilim :d

• bölümün ne?
  • enforcer90 E kullanıcısına yanıt
    Amerikan kültür ve edebiyatı

• bence gayet güzel bi bölüm, bi kere ingilizce biliyosun
  • Kaybedecek bişey yok yap ve kazan masa başı memur olur keyfine bakarsın bu devirde devlete el ayak attınmı tamamdır. Gerisi hikaye

• chnakc C kullanıcısına yanıt
    detaylı bir taktik verin benim sayısalım dehşet kötü hangi kpss'ye girip memur olma şansım var?
    dershane gibi yerler varmış kpss'ye hazırlayan gerek olurmu gitmeye
    ne kadar iyi alsakda mülakatda elenme olayı var ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Temmuz 2019; 14:9:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

detaylı bir taktik verin benim sayısalım dehşet kötü hangi kpss'ye girip memur olma şansım var?
    dershane gibi yerler varmış kpss'ye hazırlayan gerek olurmu gitmeye
    ne kadar iyi alsakda mülakatda elenme olayı var ne önerirsiniz
    memurluk işi yalan oldu
    Memurlar.Net
    2019/1 KPSS tercihleri, bug�ne kadar olan en d���k atama say�s� olacak
    https://www.memurlar.net/haber/841023/2019-1-kpss-tercihleri-bugune-kadar-olan-en-dusuk-atama-sayisi-olacak.html

Yayımlanan tercih kılavuzuna göre Lisans'tan 630, Önlisans'tan 254 ve Lise'den de 130 kadroya atama yapılacak.

• Batalla16 kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun umarım 2022'ye kadar artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Temmuz 2019; 14:28:38 >
  • Ben KPSS kurslarını kesinlikle öneririm, benim şuan çalışma şartlarımdan dolayı kpss çalışmama veya kusra gitmeme imkan yoktur, fakat bunu kendin bulmalısın bulunduğun şehirdeki bütün kpss kurslarını gez ve en iyi sonuçlar verenlere katıl onlar sana bütün detayları ile anlatırlar zaten, inan bana eğer ciddi bir şekilde sıkılıp bırakmadan vazgeçmeden çalışırsan kazanırsın, ben 2 tane arkadaşımı bu şekilde memur olarak farklı şehirlere yolculadım ve emin ol keyifleri gayet yerinde, çünkü maaşlarıda çalışma şartlarıda benden fazlasıyla iyi, ben şuanda kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışıyorum bakacaz artık.

Mülakat olayına gelecek olursak, aynı şekilde bende bu duruma çok kuşkudaydım mülakatlardan nefret ederdim 2 arkadaşımda mülakata gitti ve klasik mülakat sorularından başka şeyler sormadılar KPSS ye iyi hazırlandıkları için mülakat sorularıda çocuk oyuncağı gibi geldi, ve aynı şekilde benimde sayısalım berbat bir çarpma işlemi sorsan hatta bölme yapamam :) eğer sayısalın kötü ise kursta veya evde diğer derslere yoğunluk vererekte kazanabilirsin, kpss sayısalını sona bırakabilirsin tabiki bunuda öğrenmen bir avantajdır.

Dediğim gibi derin araştırmalara girip yapayımmı yapmayayımmı demeye gerek yok, direk olarak başla zaman kaybetme, her geçen gün senin hayatında eksidir.

Not: Mülakatlar genelde genel kültür ve tarih ağırlıklıdır, özellikle atatürk zaten iyi çalışırsan kpss ye bu soruları bilmemen imkansız mülakatta sana sayısal sormazlar tek soracakları kpss yi şans eserimi geçtin yoksa gerçekten çalıştınmı diye basit basit sorulardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.