Şimdi Ara

AŞIRI TÜRKÇÜLER/ÜLKÜCÜLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: proofweb

türk ırkı dışındaki tüm ırkların düşük ırk olduğunu iddaa etmek gerçek anlamda bilimsel bir araştırmanın yanında tarihsel bir dayanakta ister bu cenah öyle bir cenahtır ki böyle olmadıklarını bilmelerine rağmen kendilerine itibar kattıklarını düşündüklerinden ötürü bu tarz bir yaklaşım içerisinde ideolojierini hem dayatıp hem abartabiliyor sürü ne yaparsa onu yapmaktan vazgeçmeyen bireyler halinde hareket eden bu sürüngenler aynı zamanda Göktürkçe'de yalnızca TÜRK yazmasını bilirler dillerine,adetlerine o kadar bağlıdırlar ki öğrenebildikleri tek şey Göktürkçe'de yalnızca TÜRK yazabilmek ve kımız içebilme arzusuyla yanıp tutuşmak.lakin iş göçebe olarak çadırlarda yaşamaya ok atıp sadece Türk ırkından biriyle evlenmeye geldiğinde o ara bi anlığına sadece ulusalcı/laik olabilme özelliğiyle de ön plana çıkabilirler.

En nefret ettiği ırk: tüm ırklar ama özellikle listeyi kürtler,ermeniler,yahudiler,araplar ve diğer küçük etnik azınlıklar çekmektedir. Mesela ingilizler,amerikalılar ya da ne bileyim almanlarda onları katlemiş olsa bile onlara karşı nefret duymaz ilk öncelikli hedefi kendi tapulu malı saydığı sınırlar içerisinde yaşayan diğer küçük etnisitelerdir çünkü resmi ideolojinin geçerli olduğu bir toplumda ezebileceği tek topluluk türk olmayan diğer küçük azınlıklar ha yoksa bunlar suriye'ye,ırak'a ya da diğer yabancı ülkelere savaşmak için gönüllü gitmezler mi ? gitmezler o ara yine ulusalcı ve savaş karşıtı bir insan olarak belirmeye başlarlar fakat ellerinde klavye olmadığı sürece geçerlidir bu. Tabii bir insan ülkücü,aşırı türkçü aşırı bilmem diğer partili olabilir ama mensubu olduğu zümrenin böylesine aşırı,akla hayale sığmayacak gerçeklikten uzak kendilerinin bile inanamayacağı kadar uydurma verilerle bu ideolojilerini savunmasının dışarıdan nasıl gözüktüğünü bi bilse büyük ihtimal zakir gördüğü ermeni,yahudi ya da kürt ırkına geçmenin bile bu utancın üstüne çıkamayacağını düşünürdü.

Muhtemelen uzun yazdığın için okumayacaklar. Eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ISLAMCIYIM - TURKCUYUM - TURK OLMAKTAN DA SONUNA KADAR GURULUYUM.

SOYLEYIN BEYLER HANGI ULKE KENDI BASINA AYAKTA KALABILDI - GEMILERI KARADAN YURUTTU - CANAKKALE DE ASLANLARCA SAVASTI - 7 DUVELE KARSI OLUP ALNININ AKIYLA CIKTI - KIM VAR MAZLUMLARIN YANINDA BU ULKE VAR BIZ VARIZ TURKIYE VAR .

BIZ BIRIZ BIZ MILLETIZ BIZ KARDESIZ BEYLERR

ELHAMDULLILLAH MUSLUMAN ALLAHIN IZNIYLE TURKUZ

GURURLUYUZ ONURLUYUZ ....

• Geleceği olmayan millet geçmişi ile övünüp duruyor. Son 20 yıl içinde çığır açacak gurur duyacak ne yaptık.

• Adam Türkçülük hakkında tek kitap okumamış,

Okuyup milletine hayırlı bi evlat olamamış,

Çocuğu olmuş onu da ülkeye hayırlı bir evlat olarak yetistirememis

Türkçülük nedir desen iki üç olay anlatır onun dışında bi bilgisi yok.

Tarih bilgisi 0

Gelmiş her yerde tengri biz menen tanrı türkü korusun gibi şeyler söyleyip kendini Türkçü zannediyor. Tepki verene de terörist diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AŞIRI TÜRKÇÜLER/ÜLKÜCÜLER

Normal arkadaş,
    Biz TÜRKLER olarak bu gösteriş ve şaşa ile etraftaki TÜRK düşman unsurlarını rahatsız ettiğimiz için çok mutluyuz.
    Her ne ırk ise onun övülmesini gösterilmesini, şaşa ile yaşatılmasını ister.
    Kolay değil millattan önce bir tarihe dayanıp halen dünyaya TÜRKLÜĞÜ göstermek...

Vatandaş birde kendi dediğini kabul etmeyen terörist vs. diyor eklemiş.

https://youtu.be/WETQTx9gtSk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_bozkurt -- 19 Kasım 2017; 17:57:59 >

• Bu durumun sebebi insanların Türkiye'ye gelen çok sayıda göçmen yüzünden kendilerini vatanlarına sahip çıkmak zorunda olduklarını düşünmeleri. Ben de o kadar olmasa da birkaç sene öncesine göre çok daha milliyetçi oldum. Bundan hepimiz etkileniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Bu durumun sebebi insanların Türkiye'ye gelen çok sayıda göçmen yüzünden kendilerini vatanlarına sahip çıkmak zorunda olduklarını düşünmeleri. Ben de o kadar olmasa da birkaç sene öncesine göre çok daha milliyetçi oldum. Bundan hepimiz etkileniyoruz.

Herkes şikayetçi ama bakıyorum bırakıp giden yok memleketi hep geliyor hep geliyor
  • Bende türküm ama övünecek bir tarafı yok. Tüm türk kokenlı ulkeler hepsi geri kalmış perişan haldeler. Dunya da saygı bıle gormuyorlar 3. sınıf ınsan olarak goruluyorlar. Kımse doğarken mılletını ulkesını secmıyor.
  • Tebrik ederim hocam bu videoyu atacaktım siz atmışsınız.
  • niye rahatsız oldun vatan haini olmadıkları içinmi ? ne zararı var millete vatanlarını sevmekmi
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    bir yazdığın ilk iki cümleye bak , bir de türk olmak güzeldir ile başlayan lafına. Sen daha ne dediğini kendin bile bilmiyorken neyi anlatmaya çalışıyorsun insanlara ? Sırbistan Macaristan Fransa Rusya Avusturya gibi ülkelerden haberin yok sanırım senin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca da böyle oluyor işte. Lise tarih - coğrafya bilgisiyle süslü laflar üretme kendi kendine , azıcık bilgili insan senin ne saçmaladığını anlar. Sayısız devlet kuruldu bu topraklarda. Çağ kapatılıp açıldı. Fatih gibi Kanuni gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bütün dünyanın saygı duyduğu asker ve devlet adamları yetiştirdi bu topraklar. Göktürklere Selçuklulara hiç girmiyorum bile. Bunlar gibi güzel insanların , saygın devletlerin bu topraklarda yaşamasıyla gurur duymak cahillik oluyor ama Sırbistan'da Fransa'da her ay yakılan Türk bayrakları gayet saygın ve bilge bir eylem mi oluyor? Geçin bunları artık geçin. Ne o sahtekar avrupa bizi ilgilendirir ne de arap kültürü. Bu ülke bu jenerasyonla olmadı , bundan 1000 sene önce de vardı. Gerek mevcut hükümet gerekse dinin başka yerlere çekilmesi nedeniyle cahil kalan ya da gerçekleri görmeyi reddeden insanlar bu ülkenin kimliği değil. Biz kimliğimizi 1071'de 1453'de 1919'da 1922'de kazandık. Haydi yallah Polonya'ya. Haaa bu arada Polonyada da Halk Kahramanı kimdir bilir misin. 2.Viyana kuşatmasındaki Jan III. Sobieski. Hala o kadar severler ve milliyetçilerdir ki , 300-400 yıl önce yaşamış bir adamın heykelini dikmedikleri , ismini vermedikleri yer kalmamıştır. Ah tabi onlar çok modern insanlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 19 Kasım 2017; 21:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Türk olmak için herhangi bir çaba bile sarf etmediğim için Türk olmaktan gurur duymuyorum.

Tamamen bu düşüncedeyim
  • Bende bunlardan biriydim 4-5 yıl öncesine kadar ta ki bilimsel yönüm, duygularıma ağır basana kadar.Gerçek şu ki genetik olarak asya ile alakamız yok o halde great question is coming.İf we are turks who the hell are central asians and if they are turks who the hell are we ?

Burdan sonra olay koptu bende sorry guys.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 19 Kasım 2017; 21:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

bir yazdığın ilk iki cümleye bak , bir de türk olmak güzeldir ile başlayan lafına. Sen daha ne dediğini kendin bile bilmiyorken neyi anlatmaya çalışıyorsun insanlara ? Sırbistan Macaristan Fransa Rusya Avusturya gibi ülkelerden haberin yok sanırım senin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca da böyle oluyor işte. Lise tarih - coğrafya bilgisiyle süslü laflar üretme kendi kendine , azıcık bilgili insan senin ne saçmaladığını anlar. Sayısız devlet kuruldu bu topraklarda. Çağ kapatılıp açıldı. Fatih gibi Kanuni gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bütün dünyanın saygı duyduğu asker ve devlet adamları yetiştirdi bu topraklar. Göktürklere Selçuklulara hiç girmiyorum bile. Bunlar gibi güzel insanların , saygın devletlerin bu topraklarda yaşamasıyla gurur duymak cahillik oluyor ama Sırbistan'da Fransa'da her ay yakılan Türk bayrakları gayet saygın ve bilge bir eylem mi oluyor? Geçin bunları artık geçin. Ne o sahtekar avrupa bizi ilgilendirir ne de arap kültürü. Bu ülke bu jenerasyonla olmadı , bundan 1000 sene önce de vardı. Gerek mevcut hükümet gerekse dinin başka yerlere çekilmesi nedeniyle cahil kalan ya da gerçekleri görmeyi reddeden insanlar bu ülkenin kimliği değil. Biz kimliğimizi 1071'de 1453'de 1919'da 1922'de kazandık. Haydi yallah Polonya'ya. Haaa bu arada Polonyada da Halk Kahramanı kimdir bilir misin. 2.Viyana kuşatmasındaki Jan III. Sobieski. Hala o kadar severler ve milliyetçilerdir ki , 300-400 yıl önce yaşamış bir adamın heykelini dikmedikleri , ismini vermedikleri yer kalmamıştır. Ah tabi onlar çok modern insanlardı.

Okuduğunu anlamayan liselinin tekisin, ben ne yazmışım sen ne anlatmışsın.Boşsunuz.Türk olmak güzeldiri kendi açımdan mı yazmışım? Bana göre hiçbir somut anlam içermiyor bunlar.Hatta başlı başına tüm ideolojiler ve fikirler.

• Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    o kadar yazdığım şeye liseli diyip boşsun demişsin. bir tane bile cevap verebileceğin bir halt yok. çünkü bilgin kısıtlı.Ortaya sallayıp beğeni kasmak kolay , bilmediğin şeyler hakkında da sıkma bidaha hele ki milliyetçilik konusunda. Ben senin ne demek istediklerini çok iyi biliyorum merak etme. koş hadi sarıl avrupana. çok türedi senin gibi hükümetle devleti karıştıran. sizi zerre alakadar etmez vatanımızı sevip sevmememiz. hayatında avrupa görmemiş , açıp bir tarih kitabı okumamış çoluk çocuk burada hangi millet böyle milliyetçi ühühü :/// yapıyor.
  • He de gec.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Bende bunlardan biriydim 4-5 yıl öncesine kadar ta ki bilimsel yönüm, duygularıma ağır basana kadar.Gerçek şu ki genetik olarak asya ile alakamız yok o halde great question is coming.İf we are turks who the hell are central asians and if they are turks who the hell are we ?

Burdan sonra olay koptu bende sorry guys.

John Wick alırım bi dal

• dommann D kullanıcısına yanıt
    Hala zırvaladığın için kullandığın sözcükler beynimde yer edinmiyor.

Basit sığ insansın.Uzak dur lütfen, cevaplama.İstersen roman yaz sadece gürültüsün.

• Bozkurt isareti hevalleri ve milleti, vatanı olmayanları rahatsız eder.

• proofweb kullanıcısına yanıt
    Amerikalılar diye bir ırk yok yalnız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.