Şimdi Ara

Aşırı tipsizim SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu işi ölümüne kafana takıyorsan yüz hatlarına yatırım yapıcan aga, ha yok benim umrum fizan kafam eser tizan diyorsan askerde komutanın dediği gibi ....erler lan diyebilirsin. Sal gitsin. Sonuç olarak bunu takacak kadar önem arz etmiyor bu Dünya.

• Genç kardeşim saçlarını kalıcı düzleştir, sakallarını düzelt çiz vw incelt. Psikolojik olarak çok çirkinim kafasından çık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2005ten beri aynı adam her anlamıyla

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

zayıflasan yüz hatların ortalama üstü. ne yapıcaz bilmiyom yaş 26 oldu bakirim. aldığım haplar sayesinde 100kgye doğru gidiyorum hala aile evinde yaşıyorum. iş yok üni diploması yok. bu yıl üniye hazırlanıyorum 30 yaşında kötü bi sözel bölümden mezun olabilmek için.
    Aynı hayatı yaşıyoruz :(

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Zayıflar sorunun çözülür .

• Bence kızlar için tipden daha önemli olan çenedir,konusmaların oturup kalkman,espirilerin,önce piskolojik sorunlarınla yüzleş hallet sonra iyi bir dinleyici ol kızlara gerisi gelir zaten..

• Normalde tipim nasıl konularına hiç mesaj atmadım. Bu ilk olacak.

Ama direkt fark ettiğim şey şu: Tipinizden ziyade kendinize güvensiz bir duruşunuz var. Bunu da kapatmak için sert bakış + sigara formülüne başvurmuş gibi görünüyorsunuz.

Bence sigarayı bırakın (en azından birisi ile yakınlaştığınızda eyvah ağzım kokuyor mu derdinden kurtulursunuz), kendinize güveninizi toplayın. Şu tipim kötü psikolojisinden çıkmaya çalışın. Olduğunuz gibi olup, doğal davranın. Farkı hissedersiniz.

Uzaktan bakınca hiçbir rahatsız eden tarafınız yok bana göre. Sıkıntı sizin düşünme tarzınız ve bunun yüzünüze yansıması.

Psikolojiden anlamam, bu konuda da herhangi bir akademik bilgim yok. Sadece fotoğraflarda gözlemlediğimi yazdım.

Tabii unutmadan, biraz da kendinize özen gösterin. Fazla kilolardan kurtulun, eğer ilginiz varsa bir miktar vücut çalışın (aman, sakın protein için toz-hap işine bulaşmayın) mesela. Ama terminatör olmak için, sadece düzgün fizikli olmak için yapın. En önemlisi bunları yaparken temizliği elden bırakmayın. Karşı cins olsun olmasın, pek çok insan daha doğrusu sosyal insan önce karşısındakinin temizliğine dikkat eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 8 Haziran 2020; 7:46:16 >

• https://store.donanimhaber.com/62/8e/ff/628eff8438a305539276792750e3a9ca.png

Oha ben bu resmi hatırlıyorum önceden de konu açmıştın doğru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 8 Haziran 2020; 10:38:48 >

Orijinalden alıntı: bistüri_ucu

Kıvırcık saçını hanzo görünümünden uzaklaşmak ve biraz sempatik görünmek için kullanıyorsun ama olmamış

Saçları keratin bakımı ile kalıcı düzleştir ve güzel bir şekil ver

Öncelikle yüzün çok tombul ve erkeksi yüz hatlarını kapatıyor. KİLO VER

Sakalları çok seyrek,düzensiz,boşluklu ve gelişmemiş. En az 12 ay boyunca minoxil kullan
    ve fırça gibi boşluksuz gür sakallara sahip ol

1.KİLO VER
    2.SAÇLARI DÜZLEŞTİR VE ŞEKİL VER
    3.SAKALLARI GELİŞTİR

O ÇARESİZ,ZAVALLI ÜZGÜN YÜZ İFADEN PSİKOLOJİNDEN KAYNAKLI
    PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK İSTİYORSAN BANA YAZ
    Neden düz saç hocam

• Tip olarak kötü değilsin ama bakımsızsın ve özgüven sorunun var
  • Bıyığın ve sakalların çok kötü duruyor. Sana sakal yakışmıyor. Bence kes onları.
    Saçına biraz şekil ver.
    Kilo mutlaka vermelisin. Yüzün çok tombul.
    Güzellik merkezine gidip cilt bakımları yaptırabilirsin. Bu kendine olan güvenini getirecektir.

Bunları dedim de ben de aynı durumdayım 15 kilo fazlam var en az. Gıdı çıkmasın diye de sakalları kesmiyorum. Özgüven sıfır sonra da neden bişi olmuyor diyorum. İnsan ilk önce kendini sevecek. Böyle diyorum ama kendim de yapmıyorum. Psikoloji sıkıntılı, bipolar, çoklu kişilik bozukluğu, okb olabilir diye yazmış doktor tabi ama okutmadı raporu not: 26 yaşında bakir
  • Bak güzel abim biraz kilo verip vücudunu geliştirirsen herşey olur sosyalleşmeye bak özbakımına dikkat et güzel kok güzel giyin senin dediğin gibi değil tipin normal homoerectecus a benzeyen adamlarda var bu ülkede bence iyisin herkes manken değil.

• Kaygısızlardaki eleman ?
    Aşırı tipsizim SS'li
    William Shakespeare
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.