Şimdi Ara

Aşırı takıntılıyım. Ciddi Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son zamanlarda sürekli huzursuz hissediyorum kendimi. İçimde müthiş bir huzursuzluk var. Mesela en basitinden sanaldan kızla konuşuyorum kız yemek yiyecem diyor ama online gözüküyor. Niye online acaba napıyor ki vs vs zibilyon tane düşünce geliyor aklıma. Sırf bu kızdan mı kaynaklı bilmiyorum. Ama kardeş napacaksın sanalı gerçeğe yönel demeyin. Bununla mücadele etmek istiyorum yani kız online ama bana yazmıyor mu ? Acı çekmek yerine umursamamayı öğrenmek istiyorum. Yazdığında konuşup yazmadığında umrumda olmasın istiyorum. Ama çok zor dostlar. Bu tarz yollardan geçmiş olanlar bana fikir verebilir mi yol gösterebilir mi ? Resmen hayatım karardı vize notları yerlerde geziyor.

• Up
  • Kesin senden habersiz sex partilerine katılıyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiza trojen at web cami varsa izlersin ve ne yaptigini gorursun dememizi mi bekliiyorsun ama demeyecem sucuna ortak olmayacam

• quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Kiza trojen at web cami varsa izlersin ve ne yaptigini gorursun dememizi mi bekliiyorsun ama demeyecem sucuna ortak olmayacam

• Çözümü yok sadece biraz daha büyümen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obesis kopüsis bozukluk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Hocam trollüyorsun ama biliyor musun şu yazdığına bile "acaba" diye düşündüm. Elimde olan bir şey değil gerçekten. Ben niye isteyim kendimi üzeyim acı çekeyim elin kızı için. Düzelmek istiyorum
  • Onu düşündüm hocam yani kızın hesaplarını ele geçirip takip etmeyi ama virüsle falan yani bilgisayarla aram pek iyi değil. Sohbetlerinin, konuşma listelerinin fotoğrafını atıyor. Acaba diyorum bazılarını siliyor mu bana atmadan önce
  • Yaş 23e dayandı hocam daha ne kadar büyümek lazım bu lanet şey için ? Bu arada daha önce sevgilim olmadı hiç bu ilkti
  • HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt
    Hocam antidepresan kullanmadan bu yükten kurtulamaz mıyım ? Yok mudur bir yolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor

Obesis kopüsis bozukluk

Obesis kopüsis

• Hocam ben roaccutane kullandığım için arada daha umutsuz hissediyorum kendini kitaplara ver kendininkinden bıkınca onlarınkine ortak ol. Sinemayı da tavsiye ederim. Yalnız git ki düşünecek bişeyin olmasın o an. Birde elindeyse IMAX veya 4DX e gitmelisin.

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversitemi belki uzatabilecek bağlı derslerin vizelerine çalışamadım, konsantre olamadım. Düşün sen durumun ciddiyetini. Kitap okumak ve sinemaya gitmek etki eder mi?
  • Hep müstehcen izleme , düşünme

• Computerce kullanıcısına yanıt
    Dostum tek çözümün doktor. Benim kuzende takıntılıydı kız konularında her çıktığı kızla yatmak falan istiyodu. Kızlar daha sonra buna hep tekmeyi koyunca adı abazaya çıktı takıntılı bi hale geldi. İlerde çok feci durumlarla karşılaşmaman için doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computerce

Hocam trollüyorsun ama biliyor musun şu yazdığına bile "acaba" diye düşündüm. Elimde olan bir şey değil gerçekten. Ben niye isteyim kendimi üzeyim acı çekeyim elin kızı için. Düzelmek istiyorum

Hocam bu bence psikolojik bir hastalik. Bendede var.

• şu forumun ülke gündemi bölümünü takip ettiğim günden beri huzursuzum bana da yardım edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computerce

Yaş 23e dayandı hocam daha ne kadar büyümek lazım bu lanet şey için ? Bu arada daha önce sevgilim olmadı hiç bu ilkti

Dostum 23 yaş henüz hiç bişey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen teşhis koyma kendine
    Bir şeyin yok bence , kız işini çözebildin mi bişeyin kalmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.