Şimdi Ara

aşırı sıcaktan telefon acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ip4 umu havuza gırerken kenara koydum tam da gunesın altına koymusum gırdım bı yarım saat yuzdum cıktım telefon kapanmıştı telefonun ustunde yumurta kırsan pişerdi o şekılde sıcaktı havluya sarıp aldım eve goturdum buz vardı dolapta buzun uzerıne bez koyup ustune koydum telefon sogudu sarja taktım ama acılmyıor herseyı denedım garantısıde yok nasıl acabılırım telefoncuya gotursem ne kadar ısterler yardımmm :(

• Geçmiş olsun. Ama, Türkçe harfleride havuz kenarında güneş altında bırakmışsınız galiba onun garantisi varsa bir edebiyat hocasına gösterin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Geçmiş olsun. Ama, Türkçe harfleride havuz kenarında güneş altında bırakmışsınız galiba onun garantisi varsa bir edebiyat hocasına gösterin isterseniz.

alıskanlık olmus
  • Perte cikmis resmen telefon acilsa bile gunes etkisi ile dokunmatikte hasar kalabilir ,

• Buzun üstüne bez koyup telefonuda onun üstüne bırakmışsınız. Peki telefon ıslandımı bu yüzünden? Veya bir nemlenme oldumu? Yapmanız gereken alt kısımdaki 2 vidayı söküp arka kapağı yukarı kaydırarak çıkarmak. Daha sonra batarya soketini anakarttan çıkarıcaksınız. biraz bekleyip telefonu eski haline toparlayın. Büyük ihtimalle açılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 21 Ağustos 2013; 23:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Buzun üstüne bez koyup telefonuda onun üstüne bırakmışsınız. Peki telefon ıslandımı bu yüzünden? Veya bir nemlenme oldumu? Yapmanız gereken alt kısımdaki 2 vidayı söküp arka kapağı yukarı kaydırarak çıkarmak. Daha sonra batarya soketini anakarttan çıkarıcaksınız. biraz bekleyip telefonu eski haline toparlayın. Büyük ihtimalle açılacaktır

Islanmadi nemde yoktu bez kalindi biraz

• Aşırı sıcaktan aniden aşırı soğuk bir ortama giren metalik nesneler ne olur? Keşke kendi kendine soğumaya bıraksaydınız. Ama ben kalıcı bir hasar olacağını düşünmüyorum. Söylendiği gibi pil kablosunu söküp bekleyip takın. En fazla pili ölmüş olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok büyük bir hasar olduğunu düşünmüyorum.Bataryayı çıkarıp soğumasını bekleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.