MERHABA ARKADAŞLAR YA BENİM BİLGİSAYARIMIN FANI AŞIRI DERECEDE SES YAPIYOR NE YAPABİLİRİM SÜREKLİ VUUUUU DİYE SES GELİYOR HELP ME!
ne zamandan beridir böle? yeni mi yapmaya basladı? eger sonradan yapmaya basladı ise ya fan a gelen elektrıkte sorun vardır ya da fan motoru ömrünü yitiriyordur. sorunun kaynagı 2 yer, yani ya güç kaynagı ya da fan motoru. ama agırlık fan motoru. cunku guc kaynagından olsa diğer parçalarda da anormallik olurdu. baska bir fanla deneme yap istersen.
HAYIR ANAKART VE İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRDİM YENİ FAN YENİ GÜÇ DEVRESİ ALDIM BÖYLE OLDU AMA ŞUDA VAR SICAKTA PC MANYAMASIN DİYE KAPAĞI AÇIK TUTUYORUM OLABİLİRMİ?
Kapak açık olunca çok ses geliyor.Ayrıca iç sıcaklık arttığında da uğultu artabiliyor.
kapağı kapatıp sesi dinle bir de
kasanızın soğutma sı almış olduğunuz yeni mb ve işlemcinize göre soğutamadığından yapar.(hava sirkilasyonu)
fan ömrünü yitirmiş olabilir geçmiş olsun kardeş işallah geçer bunuda dalga diye yapmıyorum harbi diyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme