Şimdi Ara

Aşırı Mutsuzum Dostlar,Hayat Çok Boş geliyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 19,boktan bir sıralamayla yerleştiğim boktan bir fabrika bozması vakıf ünisinde okuyorum.Buradan mezun olunca adam gibi bir işe girebileceğimi de sanmıyorum . Doğru düzgün tek dostum yok yani böyle dertleşebileceğim vs. Arkadaş var ama onlarlarla da düzenli kurulmuş bir ortamım yok.Bu zamana kadar düzenli mesajlaştığım erkek arkadaşım bile olmadıSosyal biri değilim zaten.Haftasonu ne arayan olur ne soran olur,kız arkadaş yok.Hoşlandığım var ,deli gibi kestiğim kız var ama bir kere dönüp bakmışlığı bile yok.Whatsapp'da en son ne zaman bir karşı cinsle konuştum hatırlamıyorum bile,karşı cins arkadaşım bile yok diyebilirim.Sosyal medyada yok(açmayı düşünüyorum instagram , belki bir umut beni diğer insanlara yaklaştıracak bir araç bulabilirim ,herkesten o kadar bağımsızım ki.)

Derslerim kötü,ev-okul arasında bütün günlerim geçiyor.Param yok.Ailemle de fazla konuşmam onlarda fazla bana karışmaz(annem gerçi bazen boğabiliyor insanı)

kısacası beni hayata bağlayan hiç bir şey yok şu dünyada

Son 2-3 haftadır gerçekten moralim diplerde.Ne diye okuyorum,ne diye sabah kalkıyorum

Hiç bir şey yapasım yok.Eskiden dizi izlemeyi ,oyun oynamayı severdim.Şimdi onların hiç birini yapasım yok.Şu forumda olmasa intihar ederdim sanardım.Tek uğraşım burası

pek bir umudum yok ama şu okul klüplerine yazılmayı düşünüyorum.Belki bir uğraş çıkar,yeni insanlar tanırım diye.Gerçekten kafayı yiyeceğim.Bide benim gibi bir asosyal gidip en asosyal üniversitede okuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Ekim 2017; 22:44:14 >

• aynı ben delirmek üzereyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önceki konuda hangi bölüm dedim cevap vermedin.Cevap vermezsen nasıl moral vericez sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı beni tarif etmişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hocam bölümünüzü bırakmayı düşunür müsünüz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı dh forumu tarif etmıssın
  • Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız

• Aynı durumdayız ailem olmasa okulu bırakırdım da onlar var diye sabretmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

Hocam bölümünüzü bırakmayı düşunür müsünüz ?

bölüm değilde belki okul değiştirmeyi düşnüyorum.Ama o işte çok zor puan yüksek tutmak falan lazım yapabileceğimi sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız

etraftaki herkes çok mutlu gözüküyor acaba cidden böyleler mi yoksa benim gibi rol mü yapıyorlar dışarıya karşı bilmiyorum.

hayata tutunmamı sağlayacak biri olsa keşke bir sevgili veya gerçek bir dost beni anlayan
  • Dikkat icin kisa sonuc icin uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

etraftaki herkes çok mutlu gözüküyor acaba cidden böyleler mi yoksa benim gibi rol mü yapıyorlar dışarıya karşı bilmiyorum.

hayata tutunmamı sağlayacak biri olsa keşke bir sevgili veya gerçek bir dost beni anlayan

Arayıp sen bulacaksın o kişiyi. Erkeksin ve savaşmak zorundasın. Bir kadın güçsüz olabilir ama güçsüz erkek her zaman kaybeder. SAVAŞ dostum sonra ilk fırsatta SEVİŞ.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Arayıp sen bulacaksın o kişiyi. Erkeksin ve savaşmak zorundasın. Bir kadın güçsüz olabilir ama güçsüz erkek her zaman kaybeder. SAVAŞ dostum sonra ilk fırsatta SEVİŞ.

nereden bulucam?

üni'yi farklı bir yer sanırdım ama lisedeki insanların 1 sene büyümüş halinden başka bir şey değil.Kızların çoğu hala aynı yapmacıklıkta.Hala egoist insanlar var.Hala her şeyi ama her şeyi karşı cinsten bekleyen kızlar var.

Ben yoruldum gerçekten zerre kadar uğraşasım kalmadı böyle şeylerle.Boş boş yaşamaktan kendimi kurtaramıyorum.Bir uğraşım amacım hiç bir şeyim yok . Psikologa falan mı gitsem acaba? Gerçi aileme bunu söylesem benimle dalga geçip gülerler büyük ihtimalle.Bu yüzümü kimseye göstermiyorum çünkü ve bundan yoruldum

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    sevgili de bir çare olmuyor dost lazım onu da bulmak ne zaman bu kadar zorlaştı anlayamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoloer1

sevgili de bir çare olmuyor dost lazım onu da bulmak ne zaman bu kadar zorlaştı anlayamadım..

okulda vs herkes gününü kurtarıyor kimsenin umrunda değil diğer kişiler vs.

Hiç biriyle böyle gerçek anlamda yakınlık kuramıyorum
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    bende aynıyım seni anlayabiliyorum
  • AGÜ’de mi okuyon ?

Bırak tekrar hazırlan

• senden tek farkım daha mezunum ve üni sınavına hazırlanıyorum tekrar. kötü bir sıralama yaparsam yaşamak için neden kalmayacak. umarım öbür yaşamım da iyi bir bedenle doğarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.