Şimdi Ara

aşırı koltuk altı terlemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltuk altlarım çok fazla terliyor ve buda giydiğim kıyafetten belli oluyor insan utanıyor tabi böle oluncada kolunu falan kaldırmaya ya eller yanda bitişik dolanıyorum yada ceketi çıkarmıyorum çok fazla ter belli oluyor kıyafette sırf vebu yüzden kazak giyiyordum teri çeksin diye siz ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cja -- 1 Aralık 2014; 23:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılları kesin varsa banyoda iyice sabunlayin ve kokmayı önleyen değil, terlemeyi önleyen deodorant alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kreuzberg12 kullanıcısına yanıt
    kılları kesıyorum zaten :) geçen baktımda öle bisey göremedim terlemeyi önleyici diye migrostan bakmıstım var mı ter önleyici deodorant. Bide kılları tüy dökücü kremle alsam daha iyi mi olur acaba teri azaltma konusunda
  • Cja kullanıcısına yanıt
    Vardı bi ara hocam hala var mı emin değilim krem bi şey ifsde etmez hocam jilete devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sıkıntı bende de var kardesim. Gunde en az bir bazen 2 defa dus aliyorum ve rexona kullaniyorum yok bi halta yaramiyor :)

Benim.gozlemledigim genellikle yagli ve tuzlu besinler tukettikten sonra ve stresli durumlarda terleme artiyor.

Siyah, mavi gibi teri belli eden kiyafetler giyme.

Deodorant alacagin zaman pudrasiz iz birakmayanlari tercih et.

Su terlemeyi onleyen deodorant olayini merak ettim takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedigim gibi beyaz tsört giyiyorum yada kazak kazakda belli olmuyor ter hani insanalr burda okuyup duş almıyodur yada bakım yapmıyordur giibi düşünebilir ama temizlikle alakası yok bence deodarant falan bi işe yaramıyor.Bendede strestli oldugumda ve okul ortamında terleme oluyor ha bide bilgisayarda oyun oynarken oluyor ameliyatla falan düzeltilebilcek bir şey mi acaba gerçekten kötü bi durum kolunu kaldıramıyor insan
  • Yasmayanin anlamayacagi kotu bir durum. Ameliyat felan dusunme bi uerde iyi bisey aslinda vucuttan toksin atmak. Ama iste bizde de ne toksin varmis kardesim at at bitmedi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk Altında Sivilce
    2 yıl önce açıldı
    Yaz geldi koltuk altı kokusu
    14 yıl önce açıldı
    Koltuk altımda ki şişlikler?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi çözüm bulursan konuya yaz bende yazarım aynı şekilde bide yaz kış oluyor yani sürekli terliyor insan evde pc oynerken koltu kaltımı peçe ile silerdim sürekli rahatsız oldugum için
  • Kesinlikle driclor kullanmalısın. Otururken bile terlerdim, şimdi haftada bir sürmem bile yetiyor. Her gün normal roll on'umu da kullanıyorum tabi.

• Mumkunse sizden tam olarwk ne kullandiginizi ogrenebilirmiyim hangi marka hangi urunu kutunun rengine kadar solersen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Mumkunse sizden tam olarwk ne kullandiginizi ogrenebilirmiyim hangi marka hangi urunu kutunun rengine kadar solersen sevinirim

Driclor kullanıyorum, küçük olanından. 20 ml idi sanırım. Eczanelerde mevcut.

• Vücutta ki yağ oranı fazla ise aşırı terleme gayet normal. Ama tabii illa yağlı,kilolu olacaksınız diye de bir şey yok başka sebeplerde olabilir. :) Bende çok terleyen ve sıcağı sevmeyen bir insanım yıllardır bu terleme işine bir çözüm bulamadım. Kışın kar yağarken bile su gibi oluyorum bayağı uyuz bir durum.
  • Terlemeyi önleyen şeyler yapmayın sakın. Zarar verir onlar. Doktora gidin onlar bi çözüm sunar elbet.

• Senin devam ediyor mu hala sisman degilim 74 kiloyum 178cm boyda bu duruma bi cozum bulmak onemli. Doktor olarak cildiye mi bakiyor bu tip sorunlara ter bezlerini aldirmk bi cozum ama onunda zarrlari var vucuda

• Ben televizyonda duymuştum kaya tuzu çok iyi geliyormuş hem de doğal ve sağlıklıymış kaya ve deniz tuzu sür araştır internetten. Bir de yanlış bilgi veriyorsunuz vücudun terlemesi lazım tamamen terlemeyi engelleyen deodorantlar sağlık açısından zararlı.
  • Dostum ben.55 kiloyum bence kiloyla alakasi yok. 1.75 boy cita gibiyim. ama bu koltuk altlari saha kalkiyor resmen. Drickloru deneyecegim. Terlemeyi onluyormus ama.ne yapayim rexona, avonn, dove axe hepsini kullandim bazilaei kokuyu bile onlemiyor.
    Elime biraz.para gecsin eczaneden alacagim.

• Cja kullanıcısına yanıt
    Cildiye bakar. Eğer gerekliyse endokrinolojiye gönderir. Ter bezlerini aldırmak Zararlı diye duymuştum ama kesin bir bilgim yok. Siz en iyisi doktora gidin.

• Alkol+aliminyumklorür eczaneye git bunları karıştırıp verirler ben 50 cc'yi 13.50 liraya yaptırıyorum nerdeyse 10 11 ay gidiyor.

• Aynı durum bendede var aşırı koltuk altı terliyor napmam gerekiyor lütfen benide bilgilendirim bende araştırıyorum eğer çözümünü bulursam hemen size ileticem teşekkürler şimdiden
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Eczaneye gidince ne diyim direk senin dedigin karisimi mi soluyeyim. Sende hic olmuyor mi artik terleme kesin iyi geliyor dimi kardes

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.