Şimdi Ara

Aşırı kıskanıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler kız arkadasım duan baska bi yerde orda erkek arkafasi var normal onla takiliyo mesela cocugu bende taniyorum baya yillik kankasi yani kardes gibi goruyolar birbirlerini ben kiz arkadasima sonuna kadar guveniyorum ama elimde olmadan tedirgin oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen kendi ilişkimde ben ilişkiye başladığım andan itibaren hayatında ki tüm erkekleri birebir takılmak yönünde bir kenara atmasını söyledim arkadaş ortamında herkesle konuşur eyvallah bende zaten genelde yanında olurum fakat birebir konuşmak takılmak bana göre değildi son verdim 3 yıl oldu hala devam ediyor bana göre ters kız arkadaşına söyle ağırlığını da koy yinede herkes bir olmaz.
  • Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mübah sana devam et zinaya. Senle sevgili olan Allahtan korkmuyor, gayet erkek arkadaşlarıda olur nikahlı karınmı sanki. Bırak gitsin ya içinde olan o kıskançlık Allahin sana bir hediyesi. O fıtratını köreltmemen dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş valla 3. senedir beraberiz kız arkadaşımla ben öyle erkek arkadaşıymış yok kankasıymış bilmem ne kuzen muzen dinlemem. Herkesin görüşü düşünce yapısı elbette kendine göre farklılıklara sahiptir ama ben böyle konuların konusunun açılmasına bile müsade etmediğim için hiçbir zaman şimdi rahat rahat yaşıyorum ilişkimi. Bana kalırsa bir kız başka bir erkekle tek başına aktivitede bulunamaz nokta. Beraberliği olduğunu düşünerek söylüyorum tabikide. Yalnız dır ilişkisi yoktur ne yaparsa yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

kardeş valla 3. senedir beraberiz kız arkadaşımla ben öyle erkek arkadaşıymış yok kankasıymış bilmem ne kuzen muzen dinlemem. Herkesin görüşü düşünce yapısı elbette kendine göre farklılıklara sahiptir ama ben böyle konuların konusunun açılmasına bile müsade etmediğim için hiçbir zaman şimdi rahat rahat yaşıyorum ilişkimi. Bana kalırsa bir kız başka bir erkekle tek başına aktivitede bulunamaz nokta. Beraberliği olduğunu düşünerek söylüyorum tabikide. Yalnız dır ilişkisi yoktur ne yaparsa yapsın.

+1 Kendimden biliyorum erkek milletine güven olmaz.

Kankaymış kuzenmiş falan nefse işlemez. Yok öyle bir delikanlı.
    Varsa gelsin bizi düzsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok sey yapmamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Varsa gelsin bizi düzsün

Birde kızlar anlasa zaten şunu çoğu insanın yaşadığı huzursuzluklar çözümlenecek te, kimilerinin bir tarafları bir oraya bir buraya oynadığından işlerine gelmiyor tabi. Ama sen söylersen birde çağ dışı, geri kafalı olursun. asfdsfasf salaktı ya erkeklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Varsa gelsin bizi düzsün

Birde kızlar anlasa zaten şunu çoğu insanın yaşadığı huzursuzluklar çözümlenecek te, kimilerinin bir tarafları bir oraya bir buraya oynadığından işlerine gelmiyor tabi. Ama sen söylersen birde çağ dışı, geri kafalı olursun. asfdsfasf salaktı ya erkeklerde

Duyguların çağdışlığı mı olur? Sevmek çağdışı değil, üzülmek çağdışı değil, sevinmek çağdışı değil ama kıskanmak, abazanlık çağdışı?

En zor savaş nefis ile olan savaştır. Her erkeğin içinde canavar var. Önemli olan eğitebilmek. Aynı çizgi filmlerdeki gibi iç dünyanda olan bir savaş.

Kıskanmak yobazlıktır, kısıtlamak gericiliktir deyip dünya görüşü geniş olduğunu sananlar görüşlerinden daha geniştirler. Güzel konuşan herkesi kendini tanıttığı gibi biri sanırlar. Yazıktır onlara. (Genelleme yapmak gibi olmasın)

Binlerce yıldır değişmeyen dünya sistemi şimdide değişmez. Kimse modernleşme rüyasına kapılmasın, üzülürsünüz.
    Peygamberler değiştiremediyse bu dünyayı bizim yapmacık hayatlarımız osuruktan teyyare. (Peygamberler derken genel sistemden bahsediyorum herkes kendi dalgasında yoksa olmasalar tezek çuvalında hayatta kalmaya çalışan canlılardık -aynen bazılarına göre daha iyi durumdaydık-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 2 Eylül 2016; 1:50:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.