Şimdi Ara

Aşırı Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi seçimin benim için iyi olduğunu bilmiyorum. 22309 sıralamam var sayısalda. Doğu şehirlerinde tıp ihtimali var. Bir yandan ytü ehm filan da geliyor. Bunlar da ilgimi çekiyor. Istanbulda yaşıyorum. Doğu taraflarına gidersem hayatım 0 olacak gibi hissediyorum. 6 sene zor şartlarda okuyacağım.İstanbulda olsam hem evimde olacağım hem de tıpa göre daha serbest özgür bir alanda olacağım.Doktor olsam kafkasta büyük ihtimal atamalarla hep dogu tarafında hayatımı geçireceğim. Ayrıca verilen eğitim de iyi olmayacak sahada hemşireden farksız olacağım belki de. Bu kararı nasıl vereceğim acaba ? Hedefim tıptı mezuna da o yüzden kalmıştım 2 kere. Sırasıyla 49k 45k 22k yaptım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3 sene tıp için çabalamışsınız o yüzden tıp yazmak mantıklı ama o hayatı yaşayacak olan da sizsiniz. keşke ilginizi çekiyorsa ilk seneden ehm felan yazsaydınız :/ karsta da olsanız aylık 2k+ harcamanız olacak vakıfta %50 bursluya ne der aileniz? o parayı size göndereceklerine biraz daha verirler hem istanbulda hem tıp okumuş olursunuz

  • Hocam tıp için mezuna kaldığınıza göre gönlünüzde tıp var ben olsam tıp yazardım. Sonuçta hepsinde doktor olacaksınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ytü ehm yazın, doğu göreviyle birlikte hayatınız boyunca en dinç olduğunuz 8 yıl doğuda geçecek muhtemelen (6 yılda bitirirseniz tabii). Tıpa vereceğiniz emeği ehm’ye verseniz 3.5 üzeri ort yapabilirsiniz ve istediğiniz her yerin kapıları sonuna kadar açılır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam yazınızdan anladığım kadarıyla zaten kararınızı vermişsiniz.
    1- İstediğiniz alan özgür/ucu açık olmalı
    2-Uzun süre sıkıntıda yaşamak istemiyorsunuz
    3-Doğu taraflarında mutsuz olacağınızı düşünüyorsunuz-ki büyük ihtimalle haklısınız-
    4-Evinizin İstanbul'a olmasının birçok avantajının olduğunun farkındasınız
    5-Hayatınızın geri kalanını geçirmeyi hayal bile edemediğiniz bir yerde 6 yıl kalmak istemiyorsunuz
    6-Verilecel eğitimden son derece endişelisiniz.
    7-Sosyal yaşamınızın zarar göreceğini düşünüyorsunuz.

    2 sene bir şey için mezuna bırakmak, illa onu seçeceksiniz anlamına gelmiyor. Zamanla insanın kafa yapısı çok fazla değişiyor, kendim yaşadım oradan biliyorum. Evet belki tıp okumak içinizde kalacak bazen nüksedecek ama sevmediğiniz yerlerde geçecek uzun sürelere, stresli zamanlara karşılık ödenmesi gereken bir bedel.

    Yine de yazmadan edemeyeceğim. Sizin yerinizde olsam şehrimdeki okunabilecek güzel bölümleri araştırırdım. Nasıl olsa 5 gün var, strese girmenize de gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.