Şimdi Ara

Aşırı ısınma problemi (Casper Notebook)-- ÇÖZÜLDÜ-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Imzamdaki sistem Toshiba.

15 dk prime95 testi sonucunda mac sıcaklık 73 derece. Gpu 56 derece. Altında ek fan falan yok. Kendi fanı neredeyse uçak içindeki ses gibi ses çıkarıyor. Chrome kullanırken video izlerken 30-40 sn duruyor, ısınınca 5-10 sn soğutuyor ve devam..

Toshiba çok kaliteli soğutma konusunda.

Yenimi aldın , ne zamandır kullanıyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BasicWarrior kullanıcısına yanıt
    3 yıldır tam randıman ile. İçi hiç açılıp temizlenmedi bile.
  • Benimki 5 yıllıktı fakat baya sorun çıkartıyordu.2 yıl kullandıktan sonra temizletmeye vermiştim adam 4 saatte bitirdim demişti.

• Bilgisayar ısınınca otomatikman cpu-gpu vb.. hızını düşürüyordur.Bende de casper laptop var.Fazla ısınınca bariz yavaşlıyor.Soğuduğu zaman tekrar eski hızında devam ediyor.Diz üstünde oynarken veya elinin sıcaklığından bile fazla ısınabilir. Casper'larda zaten ısınma problemi mevcut.1500 lira veya fazlası verilmiş bir laptopa 50 liralık bir soğutma almak çok değil.Hele ki yaz geliyor(gelemedi bir türlü:))daha da zorlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamura Ootsutsuki -- 6 Haziran 2014; 14:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamura Ootsutsuki

Bilgisayar ısınınca otomatikman cpu-gpu vb.. hızını düşürüyordur.Bende de casper laptop var.Fazla ısınınca bariz yavaşlıyor.Soğuduğu zaman tekrar eski hızında devam ediyor.Diz üstünde oynarken veya elinin sıcaklığından bile fazla ısınabilir. Casper'larda zaten ısınma problemi mevcut.1500 lira veya fazlası verilmiş bir laptopa 50 liralık bir soğutma almak çok değil.Hele ki yaz geliyor(gelemedi bir türlü:))daha da zorlanırsın.

çok haklısınız hocam aslında soğutucu almak okadar zor değil fakat bilgisayarla ilgilenemiyorum bu aralar.2-3 hafta sonra çok rahat olacağım bariz çaresine bakacağım artık
  • quote:

15 dk prime95 testi sonucunda mac sıcaklık 73 derece. Gpu 56 derece. Altında ek fan falan yok. Kendi fanı neredeyse uçak içindeki ses gibi ses çıkarıyor. Chrome kullanırken video izlerken 30-40 sn duruyor, ısınınca 5-10 sn soğutuyor ve devam..

Kardes normal hic bisey yapmiyorken islemci sicakligi kac oluyor.Benimde casper ates gibi yaniyor elim yaniyor bilgisayar oynarken yüksek performansdayken 57 derece falan benim pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steps14

quote:

Kardes normal hic bisey yapmiyorken islemci sicakligi kac oluyor.Benimde casper ates gibi yaniyor elim yaniyor bilgisayar oynarken yüksek performansdayken 57 derece falan benim pc

35-40 derece. Bilgisayarı satıyorum bakmak isterseniz;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-toshiba-c660-1qh-i5-islemcili-bakmadan-gecme-pisman-olursun-167970914/detay/

şu anda onay aşamasında

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

Bunedir ya casper bilgisayarım
    8gb ram
    2gb paylaşımlı ekran kartım var
    2.6ghz i5 işlemci
    ateş gibi oluyor bilgisayar. oyun oynayamayacakmıyız yahu

edit:en düşük grafiklerde ac3 ac brother hoodda bile kasma ısınma .bu arada çok hızlı ısınıyor pc

Ayne bilgisayar bendede vardı;
    Aldıktan 5 ay sonra inanılmaz ısınıyor ve çok ses çıkarıyordu
    6 ay sonra : batarya bozuldu servise gönderdim ve hiç birşey yapmamışlar
    12 ay sonra anakart ve ekran kartıda bozulunca kendimi tutamadım ve duvara fırlattım. CASPER'ın allah belasını versin.

Satabiliyorsan sat kurtul çünkü 2-3 ay sonra çöp olacak. counter 1.6 oynarken bile kasar düşün yani csyi bile lowda oynuyordum. Bu tüm caperlarda böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince of Legolas

quote:

8gb ram
    2.6ghz i5 işlemci

edit:en düşük grafiklerde ac3 ac brother hoodda bile kasma ısınma .bu arada çok hızlı ısınıyor pc

12 ay sonra anakart ve ekran kartıda bozulunca kendimi tutamadım ve duvara fırlattım. CASPER'ın allah belasını versin.

Satabiliyorsan sat kurtul çünkü 2-3 ay sonra çöp olacak. counter 1.6 oynarken bile kasar düşün yani csyi bile lowda oynuyordum. Bu tüm caperlarda böyle

video oynarken bile ateş gibi olmaya başladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prince of Legolas

quote:

8gb ram
    2.6ghz i5 işlemci

video oynarken bile ateş gibi olmaya başladı.

Yakında oyun açtığında kapanır en dandik oyunları bile çalıştırmaz...

• sorun çözüldü.garantiden dolayı pcyi açamıyorduk arkasını.arkadan açtık termal macun değiştik tozları bi güzel temizledik şuan ısınma problemi ortadan kalktı.
    assasins creed 4 çok az kasma var

edit:İçinde 1 karış toz çıktı kompresör falan fayda etmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecondLieu -- 4 Temmuz 2014; 17:43:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.