Şimdi Ara

ASIRI ISINMA CPU+ANAKART!!! YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BENDE P4 P800SX 2.8 İŞLEMCİ SAMSUNG 80 GB HARDDİSKİM VAR...BİLGİSAYARIMI YENİ ACTIGIM HALDE

HADDİSK 36 C -- İŞLEMCİ 53 C --- ANAKART 35 C -- TABİ BİRAZ CALISMAYA VEYA OYUN OYNAMAYA BASLADIGIMDA ISILAR DAHADA ARTIYOR...

BİR FAN ALIP MONTE ETMEM YETERLİ OLURMU ACABA YADA BASKA CÖZÜMLERİNİZ VARMI...

TABİ BEN BU SICAKLIK DEGERLERİNİ YÜKSEK BULDUM AMA DEGİLSE KUSURA BAKMAYIN

TESEKKÜRLER....

• sıcaklıklar yüksek fakat o kadar da abartılı değil normal değerler hdd 30 işlemci modelini yazmamışsınız ama sanırım prescot 40 derece civarı normal yük altında 50-60 derece normaldir anakart ısı normal
    sanırım kasa içi havalandırma zayıf ondan kaynaklanıyor bir kasaya iyi havalandırma için en az iki adet fan takmanız gerekli bu fanlardan biri içeri diğeri dışarı üflemeli işlemci sıcaklğına gelince içerdeki havanın mutlaka etkisi var yani havalandırmayı iyi yapınca işlemci sıcaklığı düşecektir bunun yanında işlemci fanını söküp termal macununu yenileyin ve fanın tam oturduğundan emin olun kolay gelsin......
  • TESEKKÜRLER..
  • arkadaşa katılıyorum iki adet fan aldığın zaman sorun çözülür kanımca
  • Eğer işlemcin prescott sa sıcaklık sorunu sorunu olduğunu bu hava sıcaklıklarında söylemek doğru olmaz
    ama oyun oynarken veya program çalıştırdığında 65 dereceleri çok geçiyorsa kasa içi soğutmayı güçlendirerek sorununu aşabilirsin bencede
  • arkdaşlar bu fan olayını biraz daha anlatırmısınız ya bende 1 tane 12 cmlik fan var yan kapağa bağladım
    diğer 8 cmlik fanımı da kasanın arkasındaki yere bağladım artı olarakda iki tane daha az üfleyen fan var bunları hepsi içeri üflüyor bu fan sistemini nasıl ayarlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  • bendeki p4 3ghzde boşta 55-60 tükte 65-75 arası geziniyo felaket ısınıyo çey demlicem az daha anakarta fan üslemesine rağmen 40-45 de hdd ise samsumg sp2504c 250gb 40-45 arası eksrta fanlar var onlarda olmasa mafişseninkinde pek bişi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.