Şimdi Ara

AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biosa gir cpu features bolumunu bul oradan

C1e
    C6 core status
    Apm
    Cool and quiet

Ayarlarini disabled yap bir dene bakalim duzelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    abi onuda denedim bu sefer bilgisayar dona dona calışıyordu vallaha sinirden kafa göz girdim pc ye şuan perti çıkmıştır teşekkür ederim yardımlarınız ve ilgileriniz için
  • Keşke daha önce forumda araştırma yapsaydın.O anakart ve dğer MSI 760 serisi anakartın fx işlemciler ile problemi var.
    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=171132.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 26 Temmuz 2015; 22:37:27 >
  • sorun anakart bu anakarti kullandım kuzey köprüsü 90 dereceyi geçince işlemci çarpanı dusuruyor.
    CPU sıcaklıkları tavan gösteriyor.Anakarti değiştir yada işlemcinin voltajını dusurup hızını azalt.

• Mqrkjzem M kullanıcısına yanıt
    Usta o anakartlar ısınınca devre elemanı kendini salıyor aynısı başıma geldi. O anakartlar sonradan am3+ desteği kazandı. Anakart ile ilgili sorun başıma geldi fx 4100 255 dereceydi

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Sensorde ariza var 6100 islemci 70derece olsa pc kapanir direk kafana takma

6100 işlemcim oldu 70 derecede de kapandığı falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChampX2

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Sensorde ariza var 6100 islemci 70derece olsa pc kapanir direk kafana takma

6100 işlemcim oldu 70 derecede de kapandığı falan yok

Bendede 6200 var bazen 70de kapanıyordu bazen 76da kesin bişey diyemem ortalama 70 derece sakıncalı demekte fayda var
    şaka mı bu ne 70i neden bahsediyon sen Allah aşkına son sıcaklık 63 olarak geçiyor 70de nasıl kullanıyorsun ben 60 diyince tüylerim diken diken oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

şaka mı bu ne 70i neden bahsediyon sen Allah aşkına son sıcaklık 63 olarak geçiyor 70de nasıl kullanıyorsun ben 60 diyince tüylerim diken diken oluyor

Kapanma sınırını söyledim ben bi ara tozlanmıştı o civarlarda kapatıyordu kendini ama dahada üstlerine çıkıyor fakat tehlikeli yinede 60üzerini görmemesi iyi olacaktır ben kapanmayla ilgili konuştum

65-68 arası sorunsuz çalışır 70+ problem olarak yuvarlamak mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 27 Temmuz 2015; 23:44:50 >
    amd 63 demiş ama muhtemelen koruma sınırı falanda işin içine girince max 65 diyebiliriz sağlıklı sıcaklığa ben voltaj düşürdüğüm için çok şükür 61 bile demiyor max 60 benim tavsiyem 65 derecede kullanmayın voltaj düşürün neticede voltaj düşürmenin kimseye bi zararı yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.