Şimdi Ara

Aşırı derecede ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3 oynarken(low grafikde) veya adobe premierde kurgu yaparken bilgisayar 95 ile 100 derece arasında geziyor.Zaten 100 ü görünce tak kapanıyor.Altında soğutucu var hatta vantiratör bile koydum elimde ellediğim zaman buz gibi ama gel gelelim ki sıcaklık değerleri aynı ve kendini kapatma sorunuda aynı şekilde devam ediyor.sizcede bu anormal değil mi bu sorunu nasıl halledebilirim bu arada leptoopumun özellikleri şöyle;

Casper NİRVANA 15.6"* İntel(R) Core(TM) i7-2620M CPU @ 2.70 GHz 64 Bit İşlemci* 8GB DDR3 Ram* 500 GB HDD* 1 GB NVIDIA Geforce'GT 540M Ekran Kartı

• alalı nekadar oldu fanları tozlanmıştır temizlik isteyebilir.
  • Casper sogutma konusunda gercekten zayif.Servisde bu konuda iyi calismiyor fani temizleyip gonderiyor bir termal macunu yenileyim filan hayel.Sana tavsiyem arctic cooling mx-4 termal macun alip macunu yenilemen kendim yapamam dersen bir bilgisayarciya yaptir.Sirf fan temizleme yeterli gelmez.
  • Casperın kasası çok dandik gerçekten soğutma desen sıfır zaten soğutma diye bişe yok servise gönder gitsin dostum.
  • casper ısınırrrr
  • herrmodeli ısınır diye bir kaide yok yardım edin arkadaşa ısınır deyip kesip atmayın ben özellikler sordum ne zaman aldı diye çünkü her markada adam akıllı tozdan korumasan 6 ay içinde bile ısınma rahatlıkla baş gösterir öncelikle bunu göz önünde bulundurun kollamazsanız her markada ısınma vardır.ön yargıdır gidiyorsunuz ısınma çokça rastlanabilir ama bunda öyle olduğunu nerden biliyorsunuz.ısınmanın kasa yapısından çok soğutma sisteminin yapısıyla alakalıdır kasa alüminyum sağlam bir kasada olsa fan sistemi iyi konuşlandırılmamışsa hava döngüsünü iyi sağlamıyorsa ısınma görme olasılığı her zaman vardır.
  • Ben bütun yaz tarlanın ortasında asusumla lol oynadım 1 senedlr fanı temzlemedm 58 dereceyı gectğını gormedim hayırdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 ay olmuştur alalı.Arkadaşlar marka kavgasına girmeyin lütfen kendim macunlarsam garanti gider.Garanti süresi var baya.Servise yollayım yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.