Şimdi Ara

Aşırı can sıkıntısı ve yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. Özel bir üniversitede okuyorum ama gerek okuldan gerek çevremden nefret ediyorum. Çoğu arkadaşımla küstüm çoğuyla da konuşmuyorum. Hepsi çıkarcı ve bana hiçbir şey katmayan boş insanlar. Ne doru düzgün bi ortamım kaldı ne arkadaşım. Okuldan eve evden okula birde GYM'e gidiyorum. Kız arkadaşımda yok günler saatler geçmek bilmiyo sıkıntıdan ve her gün kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz lütfen ciddi cevaplar yazın. Oyun vs tarzı öneriler yapmayın evde durmayı ve oyun oynamayı seven birisi değilim. Nasıl sosyalleşebilirim okul dışında.

• Mutluluk, mutsuzluğa alışma hâlidir.
  • up
  • İstabul,İzmir gibi yerlerdeysen çık dolaş tek başına da olsan çok iyi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

İstabul,İzmir gibi yerlerdeysen çık dolaş tek başına da olsan çok iyi geliyor

Ankaradayım :( Gezecek dolaşacak yer gerçekten yok gibi bir şey.
  • Bir kursa gidebilirsin kendi ilgi alanında insanlarla tanisirsin veya internetten toplanıp etkinlik yapanlar oluyor mesela bisiklet, fotoğraf vs. bunlara katilabilirsin zaman bulabiliyosan part time bir ise girip orada ortam yapabilirsin veya hobi edin evde kendi kendine uğraş mesela gitar vs. olabilir. Bir de boş zamanın varken bol bol kitap oku film belgesel izle yani kendini geliştir derslerine bak insanları çok takma okulda en iyi arkadaş olanlar bile yarın öbür gün birbirini şutlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keman , gitar çalmayı öğrenebilirsin , basketbol-yüzme gibi sporlarla uğraşabilirsin . Kitap okuyabilirsin , Psikoloji ile ilgilenebilirsin , Yabancı Dil öğrenmeye çalışabilirsin , Tiyatro kulüplerine girebilirsin , dış politikayla ilgilenebilirsin genel kültür açısından , bak ben bir sürü şey saydım , bu tip seçenekler daha da arttırılabilir yeter ki istekli ol . İstersen her şeyi başarırsın kardeşim , umuyorum ki başaracaksın da . :)

Kız konusunda ben de tecrübesizim maalesef , sevdiğim kıza açılmaktan acizim . :D Bu konuda da başkası yardımcı olsun sana , ama samimi olduğunu düşündüğün biriyle sevgili ol bence . Bir insanın samimi olup olmadığını da anlamak çok kolay bence . Başarılar . :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okumayın GYM
  • Ben de Ankaradayım. Bu yıl sınava hazırlandığım için bu yıl ben de baya yalnız kaldım. Ama sen 1. Sınıfımışsın. Dolu kurs var yazıl birine ortamın olsun.

• Kitap okuma film, belgesel izleme, yüzme gibi etkinlikleri zaten yapıyorum arkadaşlar. Ama bisiklet vb tarzda etkinlikler biraz zor Ankara gibi bir şehirde. Ayrıca nasıl olacak söylemesi kolay araba vs olacak ki bisikleti taşıyacaksın. Kurs derken ne gibi bir kurs kast ettiniz detay verirseniz çok sevinirim. Yabancı dil dışında olsun İngilizcem çok iyi mesela Almanca kursu mu bu tarz kurslardan mı bahsettiniz. Öneriler için çok teşekkürler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Ben de Ankaradayım. Bu yıl sınava hazırlandığım için bu yıl ben de baya yalnız kaldım. Ama sen 1. Sınıfımışsın. Dolu kurs var yazıl birine ortamın olsun.

Mesela dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Ben de Ankaradayım. Bu yıl sınava hazırlandığım için bu yıl ben de baya yalnız kaldım. Ama sen 1. Sınıfımışsın. Dolu kurs var yazıl birine ortamın olsun.

Mesela dostum

Mesela ben tenis hayranıyım. Seneye tenise yazılacağım. Aşçılık ve boks gibi kurslara gideceğim. Daha çok örnek var.

• Kız arkadaşının olması iyi olmaz sürekli seni kısıtlar tek başına mutlu olmayı öğrenmelisin

• Hangi üniversite?
  • ya para da yoksa boyle bir durumda
  • Ne okuyon

• Boşver patlat bi 31
  • İyi, dürüst, delikanlı biriyle sohbetin varsa durumu açıkça anlat. İlla arkadaş olmana gerek yok akraba vs.de olabilir. Misal bir arkadaş var bu yıl tanıştım çocuğun psikolojik sorunları vs var fakat iyi bir çocuk, ben anladım durumu Bir şeyler yaparsam sürekli dahil etmeye çalışıyorum, asosyal olma, iyi iletişim kuramama insana bence doğuştan gelen bir şeydir. Yani boy uzunluğu, göz rengi gibi, üst raftan tabak indirilecekse boyu uzun arkadaşıma söylerim, benim de sosyal ilişkilerim iyiyse bir arkadaşıma bu konuda yardım edebilirim. Çözersin dert etme
  • Bilkentte misin

• Hayat teselli olmaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.